Hej! Nu sitter jag på tåget på väg hem till Göteborg ifrån Varberg där jag har varit över dagen med Pappa, min lillebror och vänner till min familj. Under dagen här har vi badat och spelat mini golf. Bifogar lite bilder ifrån Varberg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot Örebro.  Anledningen till att jag åker ditt är jag ska få träffa min handledare och få en guidad tur i staden samt intervju.  Denna resa är alltså inför året som ung resurs så vi får hoppas att allt går bra. 

Likes

Comments

i går var det måndag och jag var ledig ifrån skolan.  jag inledde dagen med att äta frukost och lyssna på radion. Sedan gick jag till Willys och köpte frukost till onsdag (jag ska till Örebro).  Efter detta så tog jag det lugnt fram tills familjen åt på restaurang.  Efter vi hade ätit på restaurangen gick vi hem och åt glass.  Sedan kollade jag på matchen mellan Sverige och Slovenien.  Nu ska jag ta det lugnt och förberedda inför imorgon.
ha det så bra

Likes

Comments

Hej! Idag ör det då morsdag, jag inledde dagen med att ta sovmorgon och frukost. Efter det städade jag lite i mitt rum,nu ska jag byta om och fixa mig lite och sedan bär det iväg till min farmor för att fira morsdag. Hoppas att alla har en bra dag så hörs vi snart igen 

Likes

Comments

Idag jobbade jag först 7-12 sedan mötet jag upp min lillebror och vi gick till Willys och köpt godis till ikväll tsm. Nu ska jag spela FIFA med honom och ta det långt resten av dagen.

Likes

Comments

Idag tog jag en välbehövd sovmorgon, då jag har ledigt ifrån skolan.  Eftersom jag tar studenten nästa vecka har jag nästan inga obligatoriska skoldagar kvar vilket är väldigt skönt.  Jag började morgon med att ligga i min säng och kolla på senaste avsnittet av Brottsplats Sverige, efter det gick jag ner och åt frukost (havregrynsgröt, macka och ett glass vatten) medan jag lyssnade på p1. Tydligen är det prinsdop idag (det kommer farmor kolla på med stor lycka).  Senare idag ska jag in till stan och handla med min lillebror och vi ska handla en morsdag present till våran mamma.  Förresten så borde ni lyssna på Ariana Grandes nya album, det är så bra!!!

Ha en bra dag, så hörs vi snart / Agnes ​

Likes

Comments

Bloggtitel?
Just nu är titeln på bloggen mut liv vilket är enligt mig ett väldigt dåligt namn, dock kommer jag just nu inte på något bättre så det får duga.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag som skriver på denna bloggen heter Agnes är 19 år. För tillfället bor jag i Göteborg och läser tredje året på samhällslinjen (tar studenten på fredag). Denna bloggen kommer handla om mitt liv och det jag troligtvis ska göra i höst. I höst ska jag nämligen börja jobba som ung resurs inom Svenska kyrkan. Detta innebär att jag under 10 månader kommer arbeta som volontär i en församling i Örebro med bl.a. Ungdomar. Ifall ni vi veta mer om detta är det bara att googla. Denna bloggen kommer handla om förberedelserna inför flytten, om mina känslor inför att flytta till en annan stad och om mycket mer. Förhoppningsvis kommer ni vilja följa denna resa. 

Nu måste jag gå men vi hörs snart // Agnes

PS. Vet ej hur duktig jag kommer vara på att uppdatera hör ska försöka :)

Likes

Comments