Header


Idag släpps ju faktiskt spelet, som jag hade tur att få redan igår. Tänkte bara snabbt slänga upp vad jag tycker om det faktiskt. 8))) 


1. Spelet är lätt värt att köpa. <--

Tycker spelet är kul, känns som något nyskapande när det kommer till 3DS liksom? Däremot är jag inte helt bekväm med kontrollerna, även om man kan ställa in knapparna efter vad man vill att dom ska göra.
Tror dock bara man kan ändra och inte lägga till, dvs;
En kan inte ha så både X & Y är slag, men en kan däremot ha så både X & Y är hopp. (Eftersom att det från början finns fler hoppknappar.)

Både ett plus och ett minus att man har så många karaktärer upplåsta från början, det är kul att kunna välja MEN samtidigt vill jag iaf att det ska finnas mycket att låsa upp.
Svårighetsgraden känns iaf passande efter hur man ställer in den. (Har inte hunnit testa det så mycket dock.)

Vissa karaktärer känns lite "olololol" dock, som att nintendo bara varit ute efter att ha så många som möjligt. (Typ att wii fit trainer är med..)

Nu har jag försökt vara så kritisk som det går till spelet, men helt ärligt så tycker jag att det är ett bra spel. Kontrollerna blir bättre och bättre när man vant sig, det kommer vara kul att köra med kompisar. (Även om jag testat online .. inte riktigt samma sak imo.)
Spelet är fint och banorna är roliga, dessutom är det ett plus att man kan välja om banorna ska vara i final destination - form eller vanliga.

Skulle ge det 3,5/5? Möjligtvis 4 om jag sträcker mig liiite extra pga;
Det är ju ändå nintendo och det är ju fan super smash bros. <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments