Header

Slog ihop min frukost med förmiddagsmelliset, så åt jag medan jag kollade på Bridget Jones dagbok<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag stod jag som sagt på gymnasiemässan. Jag var där med Saga (som jag har saknat fett mycket!!) och det var kul. Vi skulle äta sushi där men såklart var det stängt så vi fick gå till något halvdant café istället och beställa varsin baguette. Men det funkade det med!! Vi hann prata om lite allt möjligt, kolla runt på andra skolor och prata med massor av 01:or som ska söka. Vi åkte därifrån vid ettiden och jag skulle egentligen åkt hem till Rebecka men det blev för sent så jag åkte hem istället :( väldigt synd, men vi får ses en annan gång <3 sen har jag bara varit hemma hela dagen! Har kollat på film och ätit sushi haha. Vädret är ju hemskt..

Likes

Comments

Sitter just nu och äter sushi (gurkrullar ofc) framför levande begravd, som enligt mig är den bästa Beckfilmen!! Vi hörs igen om ett tag<3

Likes

Comments

Om någon av er 01:or (eller någon annan för den delen) ska på gymnasiemässan på lördag så får ni gärna komma förbi Norra Real och säga hej till mig! Jag är där mellan 9-12 :)

Likes

Comments

Jag har mått väldigt dåligt sedan typ i fredags, det var faktiskt väldigt längesen jag mådde såhär dåligt. Det har hänt lite saker och ja, jag mår dåligt helt enkelt. Därför är inte bloggningen prio ett just nu, jag hoppas ni förstår.

Idag var jag i alla fall hos min läkare och vi bestämde att jag ska öka dosen av en medicin. Jag hoppas verkligen att det ger resultat så småningom, skulle vara så skönt.
Avdelningen hade dessutom halvdag idag så jag åkte därifrån vid 1, så himla skönt. Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem så har inte så mycket mer att skriva haha. Vi hörs <3

Några av mina memokort som jag har fixat med nu ikväll! Ska ta med de till avdelningen imorgon och ha vid min plats <3

Likes

Comments

Tisdag: Dagvård 8-15. Har teamkonferens och vägning imorgon, bläääääääääää (kan fortsätta i all evighet hahah...). Tisdagar är ingen höjdardag, men jag ska försöka gå in med en bra inställning. Efter dagis ska jag träffa Julia i alla fall, så det blir mysigt!

Onsdag: Dagvård 8-13, avdelningen stänger nämligen tidigare. Jag tänkte åka förbi skolan och säga hej till mina vänner bland annat. På kvällen ska jag möjligen (tror dock inte det) gå ut med några kompisar.

Torsdag: Dagvård 8-15, sen har jag ingenting planerat. Ska försöka få klart några skoluppgifter samt städa mitt rum.

Fredag: Dagvård 8-15, det är dessutom min kompis sista dag :(((( kul för henne men kommer sakna henne supermycket... Så det känns faktiskt väldigt jobbigt, men jag försöker tänka att jag inte heller ska vara kvar där för alltid. På kvällen ska jag ut och fira Lina som fyllde år på onsdagen!

Lördag: 9-12 ska jag och Sagge stå på gymnasiemässan! Ska bli rätt kul faktiskt haha, vi stod förra året också och det är roligt. Jag som är fett pratglad tycker bara det är roligt att vara där. Direkt efter det ska jag åka till Täby för att gå på Rebeckas brunch!!<3

Söndag: Iiiinga planer överhuvudtaget. Ska försöka ta det lugnt, få klart lite skolarbete och förbereda inför kommande vecka.

​I brist på bilder får ni denna, haha... Ska verkligen försöka ta lite nya bilder så det blir roligare att läsa.

Likes

Comments

Om någon inte fattar rubriken så brukar jag kalla dagvården för dagis, haha.

Hej! Just nu sitter jag i en fåtölj och har svintråkigt, haha. Hade tänkt ta en nap men insåg att det är mellis om en kvart så jag får sova efter det istället.
Idag mår jag helt okej, tror jag? Hade en väldigt jobbig kväll igår så är väl inte på topp idag, men det funkar. Hoppas ni alla mår bra, jag har inte så mycket mer att skriva haha men vi hörs!!

Likes

Comments

Hejhej! Nu är jag hemkommen från Julia, har hunnit äta en sen lunch och duscha.

Igår hade jag och Julia som sagt våran 19-årsfest. Temat var West Coast så folk dök upp som rappers, hippies, i coachella stil osv.
Det började bra för min del, jag hade väldigt kul den första timmen, men sen spårade jag totalt. Let's leave it like that, haha. Jag minns ingenting och jag däckade nog vid 12-tiden. Rolig!!! Jaja man gör sina misstag. Alla var i alla fall FETT snygga, så tänkte bomba er med bilder!!

Jag var cheerleader eller något haha. Kläderna är nu i soptunnan :-( jaja

Emmis<33

Hur snygga vänner har inte jag???? Älskar<333

Likes

Comments