När inte vanliga pannkakor känns lika lockande testade jag att göra nyttiga bananpannkakor med smak av vanilj. Tanken var att jag skulle få i mig det innan gymmet och att de skulle ge extra energi till gymmet. Men wow! Vad sött det blev... Var absolut inget socker eller något liknande men kombination av banan och vanilj fick frukosten att smaka som en dessert.

Har ni tips på nyttiga recept?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Från en dag på Stureplan och Drottninggatan, vilket slutade med drinkar, innan hem och ta bort sminket vilket jag absolut inte kan sova med, till sängen på hotellet och Angelina Jolie på tv. Förresten tycker ni om smink? Anser ni det är som fusk att man förändrar sig alldeles för mycket med det? Jag anser bara att det är upp till var och en och jag ser det som en hobby, jag älskar att sminka mig och skulle inte göra det annars.


Likes

Comments

Wow vad jag älskar att resa, för mig handlar inte ordet resa om att resa till andra länder utan bara att få komma bort. Naturligtvis älskar jag att resa till varmare länder med och åker gärna och ser världen. Och speciellt unika ställen som man kanske inte åker till igen. Jag uppskattar alla små resor med, hur underbart är det inte att bara åka iväg 2 dagar exempelvis? Bara känna att man kommer iväg och bryter rutiner.Idag fredag, kände jag att jag ville njuta av det fantastiska vädret och att jag faktiskt är där så  åt först frukost i humlegården där man verkligen inte var ensam att ha picknick haha. Därefter satt jag vid hamnen längs strandpromenaden på en uteservering, gissa vad jag blev sugen på? Jo, bli båtägare... Shit vad mäktigt det är med alla lyxbåtar som lägger till där. Och bara lugnet av att sitta vid vattnet och ändå se Sthlm på andra sidan. Satt där i 3 timmar och bara njöt i solen! Måste haft ett leende på mina läppar konstant haha! Så nöjd... Vackra stad.


Likes

Comments1. Bästa/Värsta känslan?
Bästa känslan är definitivt kärlek. Sen där speciella känslan man har när man är kär och lycklig och egentligen vill spendera varje minut med personen.

Värsta känslan för mig är bråk, jag hatar att bråka och det är det värsta jag vet, jag bryts ner inombords. Skulle jag bråka med någon så kan inte jag bara släppa det och se det som något litet och att det är som vanligt nästa gång man ses/pratar utan jag mår så dåligt att jag inte vet vad jag tar mig åt, jag i princip isolerar mig och det enda som kan få mig glad i princip då är att prata med personen och reda ut det hela och det vill jag gärna göra direkt. Det gör det så mycket lättare för mig att gå vidare om jag vet att det är avslappnat. Det här är naturligtvis väldigt jobbigt samtidigt som det inte gör så mycket då jag bara vill undvika bråk till varje pris och det tycker jag folk borde veta om mig. Jag hatar det och jag vill aldrig någon något illa så för mig handlar det oftast om missförstånd. Jag är väldigt godhjärtat som person och har en tendens att ta på mig allt bara för att det inte ska bli något. Då jag alltid vill alla personer deras absolut bästa osvsett om det kanske inte är det bästa för mig.

2. Hur uppvaktar man dig?
Svar: Väldigt enkelt.... Få mig att skratta.

3. Har du bra självförtroende?
Svar: Ja det har jag, jag tycker jag ser bra ut och skulle inte ta åt mig om någon sa något negativt om det.

4. Vad skulle du behöva göra just nu?
Svar: Krama om honom och känna att han kramar om mig.

5. Har du ryckten efter dig?
Svar: Haha nej det hoppas jag verkligen inte och om jag nu har det hoppas jag det inte är någon som tar dem på allvar haha... Människor kommer alltid ha fördomar men det är inget jag personligen kan påverka. Vill dem som startar dem göra det får de göra det för det är ändå den som kommer se dum ut i slutet.

6. Vad har du under sängen?
Svar: Dammråttor, kvalster och sladdar.

7. Ser på?
Svar: För tillfället är jag inne i en game of thrones period.

8. Dina sämsta egenskaper?
Svar: Att jag ibland formulerar mig helt fel mot för vad jag egentligen menar... Vilket skapar missförstånd. Istället för att bara säga rätt ut mina tankar.

Att jag litar alldeles för lätt på människor och är för godhjärtat som jag nämnde tidigare. En människa skulle kunna spotta mig i ansiktet (talutryck) och jag skulle förlåta gång på gång.

Att jag är väldigt känslig i perioder, nu snackar vi inte att jag blir ledsen för något någon säger eller något sånt utan att jag helt plötsligt kan börja grina från ingenstans och då är det inte långvarigt utan behöver oftast en kram så jag märker att något bryr sig så är jag på benen igen.

Nu vill jag bara förtydliga att dem här punkterna är något jag jobbar på väldigt mycket då det är något jag kan må väldigt dåligt över.

9. Dina bästa egenskaper?

Svar: Jag är väldigt snäll, som jag nämt ovanför. Jag ställer upp för alla människor oavsett tid på dygnet, bryr mig om alla och vill alla deras bästa även fast dem kanske inte förtjänar det.

Jag är väldigt rolig! Enligt mig själv haha... Jag skämtar hela tiden och älskar att bjuda på mig skälv, typ en av det bästa jag vet är att få människor att skratta.

Jag är väldigt fartfylld, jag är inte den som gillar att ligga hemma i soffan i flera dagar fast det kan vara skönt det med utan gillar när det händer saker och försöker oftast se till att det gör det.

Jag håller det jag lovar, säger någon åt mig att jag måste bättra mig på något eller ska lova något så gör jag det och går all in i det för då ska jag bevisa att jag är grym.

10. Har du varit kär?

Svar: Jag är så kär man kan bli just nu.

11. Vem hade du tagit med till en öde ö?

Svar: L för då vet jag garanterat att jag skulle ha roligt samtidigt som det skulle kännas som jag har allt.

12. Vad gör du helst en fredagkväll?

Svar: Sitter gärna på en uteservering och delar på en flaska vin, och bara pratar på hela kvällen om allt från himmel och jord.

13. Nämn 3 saker som du älskar att göra.

- inreda! Jag älskar det, skulle vilja ha en gigantisk lägenhet att bara lägga pengarna på!

- Äventyra, och med det menar jag att göra massa spontana saker som man inte alltid gör annars. Perfekt nu på sommaren, och sommaren är inte slut än!

- Träna, just nu är jag inne i det och mår bra av att göra det.

14. Om du fick en miljon vad skulle du först vilja göra?

Svar: Då skulle jag be L packa väskan och ta med han på ett äventyr och resa runt i massa länder för och upptäcka världen och jag vet hur roligt vi skulle ha det.

15. Vad ska du göra efter det här?

Svar: Då ska jag ta en varm dusch sen ha egentid, behöver tänka en massa då så mycket tankar bara åker runt i mitt huvud just nu då jag inte mår så bra. Hallå Felicia? Wake up... Du är grym... Du kan bättre så börja tänka nu.


Likes

Comments


Har kommit in i en period där jag tränar väldigt mycket. Så mycket att jag inte lämnar gymmet förens jag känner mig genomblöt av svett och tar långpromenader/löper sent på kvällen för att lugna ner kroppen. Samtidigt som jag naturligtvis försöker tänka på kosten genom att äta nyttigare men med per protein. Är det något jag har fastnat för under den här tiden är det verkligen granatäpplen! Shit vad gott det är att ha i salladen exempelvis, blir mer sötma och syra på något sätt. Sen ska jag även vara tydlig att nämna att jag är en periodare om jag kan kalla mig det, jag tränar väldigt mycket vissa veckor och andra veckor går jag ner till mycket mycket mindre träning och då kan det handla om 2-3 pass i veckan max.


Likes

Comments


Minns ni när ni var liten och man valde att hämta posten ivrigt och hoppades om att ma.n fått brev helt plötsligt, eller att bamsetidningen har kommit den där fredagen? Så roligt är det inte längre när breven kommer in haha, och bamsetidningen har bytts ut mot inredning.

När ska man börja indifiera sig som vuxen? Jag känner mig som vuxen men samtidigt inte, jag känner mig äldre än vad jag är och känner mig mer som 24 än 20 år. Men samtidigt som jag känner att viss mognad fortfarande kan finnas och är något man får jobba på och vill då inte identifiera mig som vuxen. Blir vi någonting riktigt vuxna? Eller kommer det alltid finnas ett barn inom oss med bara mer skinn på benen.


Likes

Comments