Header

Från förra veckan när var jag i Spanien med familjen. Vi började med fem nätter i en suuuperfin lägenhet i Estepona. Det är en lite mindre stad som ligger en bit utan för Málaga. väldigt mysigt med fina stränder, bra mat och shopping.

Likes

Comments

Hej alla fina <3
Just nu är jag i Stockholm för att imorgon åka till SPANIEN! Ska åka i 8 dagar med familjen, ska bli så kul! Har faktiskt inte varit i Spanien sen jag var typ 2 år. Så det känns som det är på tiden!

Nu till något helt annat (och mycket viktigare). Jag antar att ni har hört talas om kampanjen #metoo? Om ni inte har det så kan jag förklara lite snabbt. Det är en nätkampanj som uppmanar kvinnor att berätta om när dom blivit utsatta för sexuella kränkningar och övergrepp. Jag stöttar denna kampanj till hundra procent. Jag tycker det är otroligt viktigt att kunna berätta om vad man varit med om, små eller stora händelser, en eller flera gånger. Du ska INTE skämmas. Det är ALDRIG ditt eget fel.

Jag själv har inte riktigt ännu modet att berätta vad som har hänt mig, men jag beundrar alla kvinnor och tjejer som gör det. Det är otroligt modigt och jag kanske kommer våga prata om det någon gång. Men jag kan berätta att jag var 14 år och han var 18. Och det var inte förrän några månader sen som jag pratade med min nuvarande pojkvän om det som hade hänt och jag insåg vad det verkligen var. Jag har aldrig innan trott att det har varit något fel med vad som hände då, vilket är helt sjukt.

Jag hoppas att denna kampanj kommer alla öppna folks ögon och få alla att inse vilket samhällsproblem det här verkligen är, och jag hoppas att alla män där ute som INTE är en del av detta kommer våga visa att dom är på vår sida!

Likes

Comments

Igår hade jag och mina finisar lite försenad födelsedagsmiddag för mig på guldkant. Det var hur mys som helst, kommer sakna alla så mycket. Ibland fattar jag inte varför jag inte bara bor här i samma stad som dom så vi kan ses hela tiden! 😩

Likes

Comments