Header

Hej alla fina <3
Just nu är jag i Stockholm för att imorgon åka till SPANIEN! Ska åka i 8 dagar med familjen, ska bli så kul! Har faktiskt inte varit i Spanien sen jag var typ 2 år. Så det känns som det är på tiden!

Nu till något helt annat (och mycket viktigare). Jag antar att ni har hört talas om kampanjen #metoo? Om ni inte har det så kan jag förklara lite snabbt. Det är en nätkampanj som uppmanar kvinnor att berätta om när dom blivit utsatta för sexuella kränkningar och övergrepp. Jag stöttar denna kampanj till hundra procent. Jag tycker det är otroligt viktigt att kunna berätta om vad man varit med om, små eller stora händelser, en eller flera gånger. Du ska INTE skämmas. Det är ALDRIG ditt eget fel.

Jag själv har inte riktigt ännu modet att berätta vad som har hänt mig, men jag beundrar alla kvinnor och tjejer som gör det. Det är otroligt modigt och jag kanske kommer våga prata om det någon gång. Men jag kan berätta att jag var 14 år och han var 18. Och det var inte förrän några månader sen som jag pratade med min nuvarande pojkvän om det som hade hänt och jag insåg vad det verkligen var. Jag har aldrig innan trott att det har varit något fel med vad som hände då, vilket är helt sjukt.

Jag hoppas att denna kampanj kommer alla öppna folks ögon och få alla att inse vilket samhällsproblem det här verkligen är, och jag hoppas att alla män där ute som INTE är en del av detta kommer våga visa att dom är på vår sida!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag och mina finisar lite försenad födelsedagsmiddag för mig på guldkant. Det var hur mys som helst, kommer sakna alla så mycket. Ibland fattar jag inte varför jag inte bara bor här i samma stad som dom så vi kan ses hela tiden! 😩

Likes

Comments

Dricker kaffe i mina nya glajjor.🤓

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er alla och att ni njuter av hösten. Jag har precis skaffat ny blogg! Jag lyckades till slut flytta alla inlägg från min gamla blogg så nu finns allt här på ett och samma ställe :)

Den här sommaren har jag och min pojkvän Mark bott hos mina föräldrar i Loftahammar och jobbat här, vilket har varit en stor omställning från vårt tidigare liv i Australien. Trots att det var varit underbart att bo med min familj efter att ha varit ifrån dom så länge så tog det ett bra tag att vänja sig vid livet här igen. Att Mark har varit med har nog gjort det 100 gånger bättre. Om jag hade kommit hit själv, från att konstant vara med vänner, bo med dom och jobba med dom, till att bara vara här själv i sitt eget rum, det vet jag inte om det hade gått. Men att Mark var med har ändå gjort att det känns som att en del av resan fortfarande är med mig. Men nu börjar det gå mot sitt slut och det känns hur tråkigt som helst, vi har haft en så mysig sommar här och Mark har blivit en del av familjen. Men nu har han precis åkt tillbaka till England för några dagar sen och jag har bara några veckor kvar innan jag åker dit själv. Den här sista tiden ska jag bara umgås med min familj och vänner så mycket det bara går, och ladda upp inför flytten.

Likes

Comments

Igår gick en av mina drömmar i uppfyllelse, jag fick se Matt Corby spela live. Är så otroligt imponerad av den människan, vilken talang alltså. Är fortfarande helt uppfylld av konserten, helt lycklig inombords. Hundra miljoner tack till dig Matt.

Förresten, finns det någonting bättre än att se en artist/band man gillar spela live? För jag kan inte komma på många saker som slår den känslan. Vi borde alla, från och med nu, börja göra det oftare! :))

Likes

Comments

Idag har jag jobbat öppning till stängning på jobbet och efteråt tog jag en välbehövlig nap för att sen möta upp Ida och gå på Yoga. Det hela slutade med att vi båda köpte gymkort på Fitness First. Vi har ett gym i byggnaden där jag bor så har innan bara tränat där, i ett ganska litet gym där man oftast är helt själv vilket är skönt på ett sätt. Men insåg idag hur mycket jag saknat att gå på pass och hur taggad man blir av att se andra träna. Så det känns så bra!!! Älskar verkligen yoga, så det är dags att ta tag i det på riktigt nu. Det var också kul att jag och Ida både köpte gymkort och var taggade på att bli träningsbuddies men efteråt när vi pratade om alla olika pass vi skulle gå på så lät det ungefär såhär: I: Ja vi går på Zumba!!! A: Jag hatar Zumba. A: Ja vi går på Body Pump!! I: Jag hatar Body Pump. Osv.... Aja, vi har iallafall Yogan tillsammans <><>

Likes

Comments

Dagens -
Att det var 5 grader imorse och sedan 11 hela dagen. Fryser ju ihjäl. Två månader. Stå ut!!

Dagens +
Att jag och Ida såg Finding Dory. Åh vad bra den var. Hitta Nemo har varit med på mina topp 5 bästa filmer sedan den kom ut för 13 år sedan. Oj vad gammal jag kände mig när jag insåg det. 13 år! Om det fortsätter såhär så kommer jag alltså vara 33 när nästa film kommer ut... Kommer gå då med. Och när jag är 46, och 59, och 72. Och 85. Och 98 och 111 och 124. Och nu räcker det med matte för idag.

Ja, inte så mycket mer spännande har hänt. Idag började min 2 veckor långa jobbperiod utan ledigt. Ska bli kul.

Likes

Comments