Det är mycket som cirkulerar på internet just nu, mycket som borde beröra varenda en utav oss och vilja få oss att hjälpa till, att gör någon skillnad. Vår största prioritet i dagsläget borde vara djuren och vår miljö, vi håller på att riva sönder vårt ekosystem, saker och ting måste ändras innan det är försent.

Hajar blir av med sina fenor, djur blir slagna tills dom lyder, inlåsta i små burar, drogade för människans skull. Trålning på havetsbotten som förstör allt i sin väg, våra fina korallrev, som behövs för att vårt ekosystem ska fungera. Varje år skövlas flera miljoner hektar regnskog och med det dör så otroligt många djur. Med detta håller många arter på att utrotas. Sydpolen och nordpolen sjunker, städer kommer dränkas, isbjörnar, pingviner och de djur som bor där nere kommer dö. Kan du veta om detta men ändå inte vilja hjälp till?

Jag väljer att vara fadder, idag är jag fadder för isbjörnarna och för marina. Jag prenumerera på något som heter change, green peace och djurens rätt. Vilket innebär att jag får hem mejl med uppdateringar på vad som händer i världen. Jag får även hem mejl där man kan skriva under sitt namn som protest för det onda som pågår. Ibland lyckas vi nå fram och ibland inte... Men vi behöver bli flera.

Jag säger inte detta för att jag vill ha en applåd, jag säger detta för att jag vill att ni ska veta att man kanske inte kan rädda världen själv, men man kan hjälpa till. Bli fadder, skriv under på protestlistor för vår värld och våra vackra djur. Det är inte många kronor, och det tar inte så mycket utav din tid. Men du hjälper något enormt.

Mänsklig påverkan som global uppvärmning, miljöförstöring och destruktivt fiske hotar att utplånar vårt livsuppehållande ekosystem.
Titta inte på när vår värld rasar under våra fötter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag fixat och trixat igen, satte upp vaserna med murgrönan mellan tavlorna, murgrönan är dock precis tillklippt så den måste växa till sig lite. Bytte ut två ljushållare till murgröna och ett timglas. Sen byttes blomman ut från lilla bordet, älskar det lilla bordet, så himla gulligt hahah. Hur kul är det inte att fixa hemma??
Nu är maten klar, hade!

Likes

Comments

Hej gänget, vi sitter just nu hos Lella och Janne på söndagsmiddag. Jag ligger dock i soffan med kramp i magen... Stupid stomach. Igår åkte vi som sagt in till Isabelle, Victor och lilla Astrid. Dom bjöd på carbonara och efter det tog vi en promenad till Vanadislunden där hundarna fick springa lösa ett tag. Super mysig eftermiddag som alltid med dom ❤️

Efter det satte vi fart mot Danderyd för att fira min moster. Älskar att vara där, det är det enda hemmet som alltid funnits med, jag känner mig så hemma där. Plus att världens bästa familj bor där. Så som vanligt var det super trevligt, det slutade med att vi stannade kvar över natten istället för att åka hem.

Likes

Comments

Detta satte jag upp ikväll, vart ganska nöjd faktiskt. Älskar ljus, speciellt nu när hösten kommer. Så mer ljus till vårt hem!!

Likes

Comments

Igår var det fredag om någon råkade missa det??? Efter jobbet åkte jag hem, städade, duschade osv för 14.30 kom Jennifer, Amanda och lilla vovven Walter. Vi plockade upp Mira hos Lella och Janne och gick sedan ut på en lång promenad i skogen. Efter det vart det fika. Så himla mysigt att göra såna här små saker ihop, när man blir äldre så hinner man inte ses lika ofta som när man gick i skolan så man får verkligen ta vara på det stunder man ses. "Vuxen", kan jag ens kalla mig själv vuxen än hahah? Men iaf vuxen vänskap är den nästa tycker jag, man har sållat bort dom som inte ger en något och de som är kvar finns alltid där trots att man inte hörs eller ses jämt, och jag älskar det.

Somnade innan nio igår, pigg tjej... Hahaha xoxo

Så charmig i skolan hahah

Likes

Comments

Ligger fortfarande i sängen och myser med mina två fina. Älskar verkligen helg morgnar, man kan ligga kvar och mysa, mira ligger och leker med sin gris vid våra fötter.. Jag blir så lycklig, min fina familj.

Måste dock gå upp nu, vi ska ta en sväng till Ikea innan vi ska vara inne i stan hos Isabelle, Victor och Astrid för en promenad och lunch. Och efter set styr vi bilen vidare mot Anette och Stefan för att fira henne. Så fullspäckad lördag, ska bli kul. Sånt här gillar jag, umgås med folk man verkligen älskar, guld stunder!

Ha en bra lördag folket

Family first

Likes

Comments

Just nu är jag på Norvik och jobbar, jag tycker att det är häftigt att ett sånt stort projekt kan rulla på natt som dag. Att svänga upp på vägen i mörkret och mötas av ett stort ljus från alla maskiner, jag gillar det på något sätt.

Igår hade jag Lancia och eftersom det är hoppträning idag så var jag tvungen att rida igenom henne igår. Tror ni att hon tyckte om den idéen? Svar nej, en hemsk idé tyckte hon och blev svin stark och ville bara springa ifrån allt. Så jag började göra halt, fortsätta i det tempo jag hade, halt igen, fortsätta osv. Efter fyra halter så totalt spunka hon ur, började stegra, gå åt sidorna och ville inte alls. Så jag fick sätta henne i galopp och jobbar volter + rakt spår i typ 10 min innan hon lugnade ner sig och vi kunde ta trav igen. Knäppa pucko häst..
Jag älskar henne ändå då dock.

Jonis var borta över natten på jobbgrej så igår ringde jag mamma och bad henne och syster kommer över på en sleep over. Jag har lite halv svårt för att sova själv nu senaste tiden. Vet inte vad som hänt, är så sällskapssjuk. Men det var super mysigt, just like the old times. Kärlek.

Likes

Comments

Hahah så bra!!

Likes

Comments

Jag är så otroligt lyckligt lottad, blir så bortskämd av min man.

För någon vecka sen så kom jag hem efter stallet och möttes av ett mörker med tända ljus, musik och lagad middag. Hade mamma i luren och hon smällde av när jag berättade vad jag såg när jag klev innanför dörren, han imponerar han den där Jonathan ;-) sen när jag kommer in ber han mig hämta bean, vilket jag tyckte var konstigt för allt var klart men han hade inte tagit fram bean?? It didnt make any sense. Så jag öppnade kylskåpet och tog bort en grej som stod på bean och när jag ska stänga kylskåpet så märkte jag att jag grejen jag flyttade på var en Thomas Sabo förpackning och i den låg ett så fint halsband! En toppen kväll helt enkelt.

Sen åkte och J till Italien med jobbet och hem kom han med Giorgio Armani parfymen Si, den luktar så gott!!!

Och idag när jag ringde och sa att jag åker från jobbet för att hämta honom nu så sa han att han hade en överraskning till mig, och väl i bilen såg jag att han hade en Milq påse, en favorit inredningsaffär, så jag tänkte att han hade köpt fler Ernst bestick för jag råkade köpa för några och mycket riktigt tog han upp Ernst bestick!! Men även två Carolina Gynning rödvins glas, jag samlar, och han prickade dom jag inte har!!! Plus fyra underlägg till glasen. ALLTSÅ VILKEN MAN JAG HAR. Jag är helt ställd och funderar på hur jag ska kunna make it up to him. Han är världens bästa och han gör mig så otroligt lycklig, med eller utan presenter kanske man ska tillägga där ;-)

Likes

Comments