Nu har jag varit lös på Ikea, Mio och Plantagen. Dock väldigt duktig, köpte inte för överdrivet mycket. Har även hunnit få upp två tavlor. Fast work, foks!

Nu vankas middag och spel. Jonathans lillebror är här för kvällen. Det bjuds på majskolvar, vitlöksbröd, potatisgratäng och kött av något slag. Super smarrigt!!!

Likes

Comments

Äntligen!! Idag slog räkningen om till 99 dagar kvar av 280. Jag har aldrig någonsin längtat efter något så mycket som jag längtar efter vårt barn.

Likes

Comments

Idag efter en super mysig lunch med Hanna på Ringvägen så tog jag bussen till Jonathans jobb och därifrån åkte vi till Babyproffset i Port 73. Gick därifrån väldigt mycket fattigare pengamässigt men en barnvagn + tillbehör och babyskydd + tillbehör rikare. Känns skönt att ha dom köpen avklara. Nu har vi allt förutom alla artiklar som ska in i badrummet som puder, blöjor, salvor och det, sen saknar jag en amningskudde but then we're good to go!

Ikväll har jag varit i stallet, Mira fick dölja med och leka med Tinas hundar, så gulligt att se henne springa runt efter stor killarna, försöka leka haha. Sen har vi bara myst framför tvn. Nu ligger hon utslagen i sängen och snarkar. Hon brukar alltid springa och hämta en leksak för att busa en sista stund innan hon slocknar så denna dag har nog verkligen kört slut på henne. Älskade lilla fis.

Kan inte sluta titta på denna, tänk att vår lilla tjej ska ligga i den. Känns så overkligt.

Likes

Comments

Jag måste köpa broddar som man sätter på skorna, jag håller ju på att bryta benen varje promenad Mira och jag tar.

I helgen när Jonathan och jag var ute på långpromenad så gick det förbi den tjej som hade broddar, hon bara spatserade på medan vi trippade fram och halkade var tionde meter. Varför göra det svårare för sig än vad man behöver?

Men varför är dom stämplade "bara äldre använder dom?" Jag vill väl bryta benen lika lite som dom vill?
Det är bestämt, jag ska köpa broddar!

Likes

Comments

Äntligen helg! Men dah säger ni då bara för att jag är hemma tre dagar utav fem, hur kan jag känna att helg är skönt? Jo vet ni vad, för det betyder att jag får ha min man hemma i två dagar. Så därför ser jag framemot helger!

Börjar bli så trött på att gå hemma, vill fly min vardagar, åka iväg. Vi ska ju till Spanien nu i mars men jag behöver fly mer. Hälsingland kanske. Eller ner till Skåne. Något i alla fall, är så less på att gå här hemma.

Idag ska jag träffa Hanna på lunch sen när Jonathan slutat jobba ska vi handla vagn!! Äntligen. Igår frågade han hur lång tid det är kvar tills BF, då svarade jag 13 veckor. Han ba "TRETTON VECKOR!!! Det är ju snart!!" Och kändes lite som att han fick panik haha men han fick tydligen bara en chock sa han. Muppunge!

Så här kan man sova om man vill.

Likes

Comments

Det börjar bli rutin att varje morgon när Jonathans alarm går och han kliver upp så vaknar tösen i min mage och rör aktivt på sig i cirka 1 timme. Så mysigt, jag tänker att det är för att hon också vill vinka av pappa sin, vilket gör denna stund till GOS.

Inatt sov jag för första gången med gravidkudden, har sovit så dåligt sista tiden att det nog var dag. Har vaknat några gånger inatt också men somnat om lika fort då jag ligger väldigt skönt med denna kudde. Kan krama och nässla mig in i den, väldigt skönt.

Hon har legat på min högersida i ungefär två veckor nu och för några kvällar sen när vi skulle sova så la jag mig på vänstersida åt Jonathans håll, och han ba "men shit vad händer med din mage???" Hahah, i vanligt fall brukar ju magen ramla ner mot sängen men nu vart den sne och höll sig upp på högersida pga att hon ligger där. Såg så mysko ut, haha. Bilden är dock inte helt rättvis, men ni kanske kan förstå vad jag menar och sen för ni ju se min fina raggarsträng som denna graviditet gett mig.

Likes

Comments

Har haft en himla mysig dag idag med mina fina vänner och deras säga barn. Älskar verkligen att umgås med dom, inte bara för att dom har världens sötaste barn som jag bara vill gosa sönder utan också för att det är kärlekens vänskap. Är så otroligt glad över att dessa människor är mina vänner.

Likes

Comments

Idag ska Amanda, lilla Frans, Isabelle, lilla Astrid och jag åka ut till Sofie och lilla Signe. Det blir lunch och förhoppningsvis, då det ska sluta snöa vid 13.00, jacuzzibad. Super mysigt!

Men först frukost och hundpromenad, ha en fin onsdag!

Likes

Comments

Att titta ut imorse och mötas av snö kändes så där. What´s up with the weather?? Det snöar och ligger massa snö på backen men jag kunde "skota" bilen utan jacka?? Det är liksom inte ens kallt. Så det ska jag säga er vädergudar att detta är bara onödigt! Dumpa snö på oss som kommer smälta bort om några timmar. Det enda vi får är smutsiga bilar och slask, thanks for that mates..

Sen att det tog mig närmare två timmar in till jobbet idag ska vi inte ens diskutera. Folks bilkörning kan störa mig så mycket ibland. Men hörrni, stor dag framför oss. Ska få vara med på mitt första riktiga byggmöte, mycket spännande. Sen vid elva ska jag till barnmorskan, ännu mera spännande.
Talk to you later!

Likes

Comments

Nu är vi inne i v.26 och jag tycker fortfarande att tiden går sjukt långtsamt MEN så stod jag och pratade med pappa nyss och då kom vi fram till att det är tre veckor sen vi var i fjällen??? Hur snabbt har inte det gått?? Jag tänkte högst två veckor, så tiden flyger nog lite fortare än vad jag märker av. För nu räknar jag ju veckor och det kan kännas så långt bort, vill komma över 30 strecket typ igår. Hahaha, få träffa vår lilla prinsessa någon gång, det ska ju bakas nå fruktansvärt länge...

Men jag mår iaf bra, bortsett från foglossning och dålig sömn. Hon börjar sparka mer regelbundet nu och det är ofta. Känns som att hon har små pauser under dagen bara, annars är det full kareta. Älskar det! Dock har hon börjat sparka mot min navel och jag avkyr när folk eller jag själv för den delen pillar eller rör min navel. Så himla äckligt, får panik. Och nu har jag märkt att jag även tycker att det är obehagligt när någon rör den från insidan hahah usch kan typ spy av bara tanken. BLÄ.

Likes

Comments