View tracker

Magvärken släppte aldrig, utan blev bara värre. Har gått runt hela dagen med en spänd mage, och varje gång jag rest mig från sittande till stående eller liggande till sittande så har jag fått obehag + att det tagit emot. Och sen höga smärtor till och från. Dom smärtorna vet jag dock varför dom kommer, så får jag varje gång jag är förstoppad. Så det var nog där skon klämde idag också. Jag har IBS och har varit besvärad med magproblem flera år. Kändes dock kämpigare att ha det som gravid, det börjar ju bli en kula nu så upp och ner är svårare än det har varit tidigare. Menmen, nu har det släppt och jag kommer förhoppningsvis få en bra natt.

Var hos mamma och syster på middag btw, vegan taco och sen tittade vi på Björn Gustafsson 25 år. Mamma smörjde in min mage två ggr med mjukgörande olja, SÅ SKÖNT på en spänd mage!! Sen försökte dom känns sparkarna, Clara lyckades känna en men mamma blev utan hahah så besviken. Men så fort någon annan ska känna så är det som att hon blir blyg. Sen kan hon sätta fart igen, himla bus unge.

Jobbe imörrn då

Likes

Comments

Jag ligger just nu i sängen med en himla magont, inte vanlig magvärk heller utan mer obehag nedre delen av magen, mest när jag rör mig. Ska försöka bli av med det, hur man nu än gör det???, och sen gå ut på promenad med Mira och handla frukost.

Nu är vi inne i v.22, och Lillan har varit ganska lugn under hela skidresan, antagligen för att jag varit i full rulle hela tiden och när jag väl suttit stilla har 8 människor babblat runt mig. Men det gjorde mig lite orolig, men nu hemma har hon börjat buffa runt igen. Puuuh! Hon är nu ca 26 cm lång och väger mellan 350-450 gram. Fyra månader kvar och dom får gärna gå av bara farten!

Jonathan fick nog känslan av att detta verkligen är på riktigt i fjällen. Det var så mycket barn överallt och han kunde inte sluta titta på dom och berättade att han längtar efter tösen i min mage, vilket han inte ha sagt tidigare då han varit rädd för att vi ska få en flicka. Men nu längtar han. Cuuute!

Likes

Comments

Igår när vi äntligen kommit upp, så jobbig resa. Jag fick ont i vaderna efter två timmar och var tvungen att stanna då och då för att sträcka på mig.

Väl uppe checkade vi in i en stor och fin lägenhet och begav oss ut i backarna. Jag var dock inte i fas, blev så sur över att jag inte fick in tekniken. Så gav upp efter ett tag. Sov medan dem andra åkte på kvälls åkningen.

Idag har det gått bättre, så kul!!! Nu blir det lunch sen afterski, alla dom har ramlat får ta en shot för varje vurpa. Jag tror Kevin leder på typ 7 vurpor hahah, han åker dock bräda.

Likes

Comments

Jonathan är fasiken lyckligt lottad som har mig, vilket han själv erkände ikväll "hur kunde jag ha sån tur att få dig?" Gos.

Idag efter jobbet åkte jag till Enköping där min kusin bor. Hon och hennes man äger ett crossfit gym där så åkte dit för att få hjälp med träningen under graviditeten då hon nyss varit gravid själv. Helt sjukt vad rätt teknik gör skillnad!!! Simpla övningar blev tunga, så kul! Så nu ska jag få ett program att följa. Jag tänker inte falla ihop efter förlossningen.
Efter det åkte jag hem och nu har jag tvätta och packat allt inför imorgon. Därav Jonathans tacksamhet, jag veeeet, jag borde inte packa hans saker, han är en stor pojke som kan själv. Men om inte jag gör det så kommer han ta med sig röda byxor och en orange tröja. KILLEN HAR INGEN KOLL PÅ STIL. Han behöver hjälp. Sen packar vi oftast i samma väska så då blir det bättre om jag packar (mer får plats). Hahah.

Men nu ska jag äntligen få sova, 04.00 är det tänkt att bilarna ska rulla mot Vemdalen. Sussa gott!

Likes

Comments

Kan vi ta ett tag och bara fundera över varför vi i Sverige fått stämpeln "rädda för andra människor" när vi väntar på bussen? För hur lustigt är det inte? Hur blev det ens så från första början, varför är vi rädda för att stå 1 meter från en främmande människa när vi gör det vid så många andra tillfällen under dagen? I kassakön, i rulltrappan, på stan, i simhallen (där vi även duschar nakna bredvid främlingar), på skolan, ÄVEN I BUSSEN. Vi ska stå med flera meters avstånd i väntan på bussen men väl på kan man sätta sig bredvid en. Hahaha, det kan ju inte bara vara jag som tycker att detta är lustigt???! Vart är logiken i detta och vem startade denna trend?

Jag själv är väl antagligen den där jobbiga jäkeln som ställer sig alldeles för nära, just i väntan på bussen. Det har aldrig slagit mig att man kanske(?) ska hålla avstånd till varandra, men bara när man väntar på bussen, matkön går ju bra om jag har förstått detta rätt?

Som en oskriven regel dök den upp, och jag blev som sagt väldigt chockad. Hade folk vetat om detta länge, har jag gjort fel hela mitt liv eller var det någon nisse som helt plötsligt fick panik när hen stod och väntade på bussen och en främling ställde sig 1 meter ifrån? Sen kände alla andra "ja du Siv, han Nisse kom på den briljanta idén att stå med minst 5 meters avstånd från andra människor i väntan på bussen, det låter vettigt". Har någon svaret på detta så får den gärna höra av sig till mig. Tackar.
Likes

Comments

View tracker

Det är ett så roligt spel, att man hittade det först nu. Liksom vart har det varit hela mitt liv??? För att snabbt summera, man är två och två, det finns olika utmaningar. Ena högen innehåller aktiviet utmaningar "kasta en tärning i luften, snurr 360 grader och fånga den igen. 3 av 5 försök måste sitta". Andra högen innehåller klurfrågor "Kan spelaren nämna 7 städer på H, dem har 30 sekunder på sig". Sen tärningduellen så klart. Sen betar man "pengar" på om man tror att personen kommer klara sin uppgift eller ej. Har man rätt får man dubbelt tillbaka, har man fel torskar man alla pengar. SÅ KUL!!!!

Det spelade vi igår iaf. Efter barnmorskan, och shopping i Täby centrum där dem har en Newbie butik så åkte jag till mina kusiner dit även Jonathan, syster och mamma kom. Middag, spel och avsked till min kusin som åker tillbaka till USA på lördag stod på schemat. Älskar att umgås med familjen och släkt så kvällen var underbar, sen när det var dags att åka hem fick jag stanna kvar. Det är något med att jag är gravid tror jag, min mor och moster har blivit så beskyddande hahaha. Men det gjorde mig inget, 45 min kortare till jobbet från dem så.

Ser så nöjd ut på bilden Tuva la upp på sin my story hahah. Jag ääää inte bitter ja!

Likes

Comments

Efter att ha slöat lite för länge i soffan, så gick mira och jag ut på en promenad sen dammsög jag nedre våningen innan jag fick äta frukost. Sen mitt i frukost ätandet fick jag helt plötsligt bråttom. Skulle träffa Nattis på Nilssons 13.30 och skulle hinna duscha både Mirs och mig själv. Så blev sen, så klart. Om det är något jag inte kan så är det att passa tider, om det inte är till jobbet.

Men vi mötes upp, handlade sallader och for till Amanda och lilla Frans, dit även Kajsa kom. Åt lunch, snackade skit och hade det bara trevligt. Frans var dock mindre nöjd, så då sa jag till Mira att det bara är å vänja dig, snart har vi en skrikande bebis hos oss. Men hon är verkligen så duktig med små barn, tålmodig när dom klappar och vågar vara nära. Så jag hoppas att det kommer gå bra med vår lilla tjej.

Efter det for jag till stallet, longering på schemat. Lsncia skötte sig utmärkt och idag fick jag även gosa med henne, panna mot panna hur länge som helst. Ville bara frysa tiden!!! Man får aldrig gosa med henne, hon är ganska surig i boxen faktiskt. Så detta var fantastiskt!! Fina underbara häst.

Likes

Comments

Dock inte med flit. Jonathan glömde ställa ut soptunnan innan han åkte. Så när jag väl var uppe gick jag ut med Mira och nu har vi bäddat ner oss i soffan framför The Originals, mys morgon ❤️

Likes

Comments

Är nyss hemkommen från stallet, Mira fick följa med idag men hon gillar nog inte dom stora hästarna då hon började mjälla på magen. Så det var ingen hit. Ingen stallhund det där.

Nu väntar jag på far och lillebror, vi ska till Sickla för lunch och bil. Super mysigt!

Igår åkte vi in till stan med Jonathans familj och respektive. Åt middag på Axela och sen gick vi på musikal, Bullets of Broadway. Den var helt ok, har sett bättre. Sen hela första akten, 1,5h hade vi någon bakom oss med döden som andedräkt. Jag mådde så illa, kunde inte uppskatta det som skedde på scenen. Så det sög, andra akten hade andedräkten blivit bättre som tur var!! Men annars så trevlig kväll.

Likes

Comments

Älskar att stoppa musiken i öronen och bara knalla på, ut i den friska luften. Dock höll jag på att ramla på rumpan ca 10 ggr, livsfarligt. Såg framför hur jag ramlar och bryter armen typ hahaha.

But anyways, idag lyssnade jag på min gamla lista sen gymnasiet och blev helt fylld med minnen. Älskar när man får så, skulle kunna gå runt i timmar och bara tänka mig tillbaka. Vi satt ett gäng gamla vänner för några helger sen och började prata om just gymnasiet, hur kul vi hade, alla skandaler, rykten, fester, strul osv. Vilken tid haha. Jag hade otroligt roligt under gymnasiet, och jag är lika tacksam för dem bra minnen och dem dåliga. För allt som har hänt mig har format mig till den jag är idag, och inte för att vara sån, men är rätt nöjd med den person jag vuxit upp till att bli.

Gemenskapen man har i gymnasiet går inte att jämför med något annat, man var omringad av människor, vänner, varje dag och vart du än gick så mötte du alltid ett vänligt ansikte. Jag saknar det absolut, att varjje dag träffa sina bästa vänner, gängen man höll ihop med. Vi hade kul, bus och spel, lite för mycket för min del då jag inte skötte skolan så bra. Men se på mig idag, fast anställning ändå. Saker måste inte alltid gå efter regelboken, man klarar sig ändå, bara man har viljan.

Min gymnasieklass var fantastisk, vilket stöd och vilken sammanhållning. Inga grupperingar, alla fick vara med. Precis så som det ska vara. Nä, hörrni lite bilder får beskriva istället.

Likes

Comments