I december -97 gick min morfar bort, jag har inte några minnen av honom förutom det jag fått återberättat eller fått sett på bilder.
Men jag har en otroligt stark känsla inom mig som säger att han var min bästa vän, att jag var morfars flicka. Jag har en sån kärlek till honom, jag vet att vi alltid var tillsammans.

Det är skumt hur man inte minns något av en person men man vet att man hade ett starkt band.

Nu när Hailey har kommit till världen så är det fler från mammas sida och vänner uppe från Hudik som sagt att hon liknar honom, min morfar. Och jag blir så glad, det värmer mitt hjärta.
Min morfar, han är tillbaka och via mitt barn.

Kalla mig töntig men jag väljer att tro på andevärlden, jag tror att min morfar och mormor är här någonstans och ser oss. Jag tror att dom ibland vill påminna oss om att dom fortfarande är här. När lampor plötsligt börjar släckas och tändas så tror jag att min mormor är här och säger hej. Och nu tror jag att min morfar vill påminna mig om oss och vårt band genom Hailey.

Jag önskar att dom kunde vara här, vid liv nu. Att dom skulle få chansen att träffa Hailey.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ibland har jag så svårt för att få till en bra rubrik, man vill ju ändå att den ska vara lite catchig hahah. Liksom "wow detta ville jag läsa" - känsla.

Sitter i bilen på väg hem från Norrbo nu, svängde förbi och hälsade på Erika och Magnus en snabbis, dom ville träffa lillfian. Ska bli skönt att komma hem, även om jag älskar att vara här uppe. Det är min fridplats, men nu i början med en liten bebis så är det skönt att sova hemma, där man har allt. Så det ska bli väldigt skönt.

Jonathan och jag ska ta tag i våra liv nu, vi ska på bröllop i augusti så till dess ska jag inte ha gått upp ett enda pillotta kilo av dom jag har tappat. Så många promenader med Hailey och Mira får det bli, eftersom jag inte får springa eller styrketräna än... HEJA OSS!

Likes

Comments

Jag tänker inte gå in på detaljer men jag hade min värsta midsommar någonsin igår. Fram till typ fem-sex. Då ordnade det upp sig, då satt vi i bilen halvvägs på väg till Norrbo där mammas sida av släkten höll hus. Väl där var det så mysigt, min fina släkt. Vid tolv signade Jonathan och jag ut för då hade jag precis ammat och bytt blöja på Hailey. Jag vill gärna matcha hennes mönster lite.

Vi har sovit i lill stugan och det har vräkt ner regn så det knastrat så där mysigt på taket. Idag ska vi till Faster Britta för midsommar-lunch, efter det ska Jonathan och jag ta en sväng in till hudik och handla middag.

Hoppas ni hade en fin midsommar!

Mamma störtade ut ur stugan där alla satt när vi kom och norpade åt sig Hailey, haha.. jag tror hon ville visa upp sitt barnbarn själv. Väl inne så kom det tårar lite hejvilt från folk, återigen hahah. Men jag förstår dom, får också tårar i ögonen ibland när jag det på henne.

Likes

Comments

Så när mina jeans började bli för små för gravidmagen, så la jag undan dom NÅGONSTANS för att göra plats för andra kläder. Och nu hittar jag inte alla vanliga jeans!! Jag som tänkte ha vita byxor idag, men det kan jag ju inte då dom är no where to be find.

Blir tokig på mig själv.

Firar min stupidity med denna efterblivna bild. Hejaaaaa

Likes

Comments

Idag är det inte bara midsommar utan även min fantastiska mammas födelsedag. Jag kommer aldrig kunna förklara eller kunna återbetala henne för allt hon har gjort för mig. Alltid ställt upp, aldrig slutat kämpa, alltid lyssnat, aldrig dömt, alltid full av kärlek. Hon har visat mig en mamma som är precis en sån mamma jag vill bli. Hon är cool, så otroligt cool och flummig haha vet inte hur många historier jag har på lager där mamma gjort så knasiga saker att man viker sig av skratt.
Hon har gett mig den bästa starten på livet, fylld med glädje och jag är så tacksam för allt.

Endless love.

Likes

Comments

Nu börjar denna dag lida mot sitt slut och Hailey har haft en ganska tuff kväll. Hon är övertrött men vägrar somna, tror inte riktigt hon vet vart hon ska ta vägen när det går så långt. Men nu har hon somnat, peppar peppar ta i trä att det är för första delen av natten.

Idag halv ett kom Erica och hennes lilla Liam till oss, han är fyra dagar yngre än Hailey. Vi gick på promenad och sedan blev det en fika hemma hos oss. Jättetrevligt. När hon åkte hem vid halv fyra så insåg jag att jag inte hade ätit något på hela dagen förutom några oreokakor till fikan. Hur kan man ens glömma sånt??? Livet med en bebis.

Vid fem tog jag vagn, bilstol, bebis och gick över till Lella och Janne för att låna deras bil, mot nynäs och Marie och Kalle styrde jag. Skulle hämta golfklubbor och se hur dom bor nu då dom har flyttat. Sen åkte jag till golfbanan och testade klubborna tillsammans med min coach aka pappa. Hittade greppet bättre nu, så det känns bra. Men jisses vad svårt det är, bara att fortsätta nöta svingen!

Likes

Comments

Så fin kväll, gick ut med Hailey och Mira, med Bingo och Katrins relationspodd i lurarna. Så mysigt att traska runt, härlig stund! Nästan lite egen tid, då bebis sover och Mira sköter sig själv mesta del.

Idag fick Hailey en present av farmor Lella, en superfin drömfångare. Passade så bra till vagnen!

Likes

Comments

Det dyker upp massa bilder från Vickans fest på Facebooks tillbaka blick, så då tänkte jag att dom kan få en ruta här i bloggen. Gu så kul vi hade, the old times, no rules, bara massa skoj.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen med Hailey på mitt bröst, brukar lägga upp henne här efter att jag har ammat på natten. Bara för en liten stund, för det är det gosigaste, älskar denna stund. Hon är trött och somnar direkt, så hon ligger bara här, små snarkar och är helt underbar. Jisses vilken kärlek jag har till denna lilla krabat, vill verkligen inte gå och lägga henne i sin egna säng. Denna stund får gärna vara läääänge.

Okej, nu är den slut, måste lägga ner henne.

Likes

Comments

Under min graviditet så trodde jag att jag skulle ha massor med humörsvängningar, att Jonathan skulle få ett hvete. Men det var inte så farligt, (ja, jag har frågat Jonathan hahah) jag hade ca tre konstiga saker där jag reagerade konstigt. Otroligt skönt då jag är en väldig temperamentsfull människa överlag. Men nu efter förlossningen!!! Vad har hänt, jag vill gråta för ingenting, gör det dock inte, men känner hur tårarna trycker på. Som idag när barnmorskan berättade hur folk skakar sina barn när dom får panik över att dom gråter så dom får hjärnskador och tillochmed kan dö, eller när Jonathan kom hem och sa att jag fick gå och lägga mig så kunde han passa Hailey, eller när Lella berättade om barn som kommit på flyg dom suttit på och det har varit kaos då de varit så flygrädda. Allt ger mig tårarna i ögonen, alla känslor, glada som ledsna. Känner inte igen mig själv, det är en sjuk omställning detta. Den största boven här är dåligt med sömn, Hailey är inte jobbig skrikmässigt, peppar peppar ta i trä. Men man behöver ju sova liksom.

Bm sa det idag att släpp alla måsten, den här perioden där dom vaknar mycket på natten är så kort så sov när hon sover. Ska verkligen ta det rådet, från och med nu. Jag har ju svårt att släppa måsten, min nackdel. Som Sofie sa en gång "ditt hus måste inte se ut som ett inredningshus", så sant, men sån är jag. Den där "det ska inte synas att någon bor här", har dock släppt på det nu, något iallafall. Ska jobba på den fronten.

Från dagens morgonpromenad, så varmt ute idag. ☀️

Likes

Comments