Ja, ni hör ju bara på rubriken. Det är zombie Agnes som skriver, vi är mitt upp i ett nattkaos här. Men vi tar en sak i taget, först ut är mardrömmen:

För tre nätter sen så drömde jag att jag låg i min säng och Hailey i sin spjälsäng bredvid mig. Jag minns inte hur men i drömmen ser jag hur hon håller på att ramla ut sängen och precis då måste jag ha vaknat för jag flyger upp och sätter händerna mot spjälsängen där Hailey ramla ut i drömmen. Helt sjukt verkligt och jag var så rädd och chockad när jag vaknade ur det. Och Jonathan som även han flög upp ur sängen, skrämde livet ur honom också.

Till den hemska natten, vi la Hailey som vanligt någon gång vid sju. Nio-halv tio vaknade hon och sedan grät hon till och från ca en timme, sen började sprattlandet. Efter ca två timmar, där vi turats om att försöka få henne att somna om, så gav vi halvt upp och la oss för att se om hon kunde finna ro själv. Efter tio minuter hittade jag henne på mage vid fotändan av sin säng. Då fortsatte försöken att söva, vid tolv fick jag nog och la henne i vår säng. Klockan ett tittade jag sista gången på klockan. Beautiful night, vet inte vad som pågår just nu men hon sover inte bra. Vaknar tidigt, är jättetrött och gnällig på dagarna men hon sover ändå bara en halvtimme åt gången.

Titta hon sitter, min lilla stjärna.

Min sömn då?? Jo tack, är så trött om dagarna. Vill sova ungefär hela tiden, men när kvällen kommer och det är dags att lägga sig, ja då, då kan jag minsann inte somna. Som igår tex, la mig vid tio, var så trött att det värkte i mina ögon. Klockan halv ett ville Hailey ha mat, då hade jag fortfarande inte somnat!!! Vad är felet, jag förstår verkligen inte. Jag behöver sova, bara ladda batterierna lite. Vore så skönt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är så inne i denna säsong som nu börjar lida mot sitt slut och jag vill verkligen se hur det gått för alla bönderna!!!! Och jag trodde att man fick se det idag men så måste jag vänta en hel vecka till!!! Dette ju himla frustrerande, vill veta allt nu.

Likes

Comments

Igår var jag och tränade hos Tina som vanligt tisdag, torsdag och söndag. Vi skulle värma upp med step up på en halv meter hög låda i sju minuter, och jag är ju envis som satan så jag skulle ju absolut springa hela tiden. Inte gå upp ner, och mycket riktigt så gjorde jag det, och efter det så kunde jag knappt stå upp. Jag är så otränad än, så vet inte varför jag pressade mig så hårt. Idag går jag som om jag är stelopererad, min vader värker så!!

Så skulle jag upp i sadeln idag också, fick låna Packe av Lella och red lektion för Jossan. Jag ska försöka göra det lite då och då så jag hittar dressyren. Packe är helt fantastisk häst, även on jag gör lite fel så hänger han på, han blir inte sur som andra kan bli.
Vi fokuserade på min sits, jag är ju hoppryttare rakt igenom så är väldigt framåtlutad. Men det blev ett väldigt kliv i rätt riktning, super roligt!

Nu får vi se hu mör jag är imorgon, var helt slut efter fem minuter så efter trettio kunde jag knappt andas hahah. Härligt tränad jajemensan!

Likes

Comments

Det saknas motivation hos mig just nu, jag är så himla trött så bloggen blir lidande. Jag hoppas på att vara tillbaka snart.

Till Hailey, idag ska vi till BVC och träffa en doktor. Jag tror att dom ska se om hon följer utvecklingen så då tänkte jag ta tillfället och berätta om henne utveckling.

Haileys sömn
Vi har haft det lite tufft sen Spanien resan, det vart lite kaos i kvällsrytmen när vi åt middag ut sent. Så när det bara var vi kvar så la vi henne vanlig tid igen och då vaknade hon och var pigg en timme senare. Så vi har kämpat på med det, det var varit sömnlösa nätter r hon vaknat en gång i timmen och varit vaken timmar på natten. Men nu börjar det äntligen ordna upp sig, sen att hon vaknar tre gånger om natten vilket jag känner är på tok för mycket. Men det ska jag ta tag i snart.

Hailey utveckling
Hon har sen några veckor tillbaka börjat snurra och snurra när hon ligger på mage. Och nu sen en vecka tillbaka så står hon på alla fyra till och från. Hon börjar få mer och mer kontroll på sina händer. Hon leker själv, vilket är så skönt hahah. Jag hinner äntligen äta frukost, duscha och plocka lite, halleluja. Hon gått från snack till att testa sin stämma, det är inte en enda tyst stund hemma hos oss. Och sist men inte minst, hon sitter själv, inte helt rakt men hon håller balansen och tippar inte åt sidorna längre.

Från morgonmyset

Likes

Comments

Älskar verkligen att snön är här, allt blir genast så mycket mysigare. Idag vaknade Hailey vid sju då hon var så trött redan vid sex igår, så halv sju kastade vi in handduken och la henne.
Tillbaka till imorse, vi låg och drog oss en stund. Sen upp, åt frukost, kollade på julkalendern och lekte lite. Vid halv tio var hon trött igen, så vi la oss och somnade båda två till kvart i elva. HUR SKÖNT? Nu ska vi åka och köpa en pulka och ut och prova snön för första gången. Hoppas att det blir en hit!

Likes

Comments

Igår vankades det festligheter, Jonathans gamla vän Jonas fyllde 30 år och det bjöds på riktig fest. Det började med föris hos Markus och Josefina, innan vi knatade bort till lokalen. Det var en super kväll, jag hade så himla roligt. Lekar, dans, gamla vänner, nya vänner, äh jag var så glad igår. Mindre kul idag dock, usch vad vi mår här i hus nummer tolv.
Saknar min lilla tjej nå otroligt också. Vi lämnade bort Hailey för hela natten till Lella och Janne. Det har gått super bra, men nu vill jag gosa! Man känner verkligen att något fattas en när hon inte är här, jag behöver henne. Även de tuffa stunder saknar jag, bara jag får ha henne nära. Åh min lilla guldklimp, jag har aldrig varit så kär som jag är i vår dotter.

Likes

Comments

Natten var lång för mig och Hailey, hon vaknade med ca en timmes mellanrum fram till åtta imorse då sov hon två timmar innan vi behövde vakna och bege oss för att plocka upp Johanna och Alicia. Jag sa i början av veckan att jag skulle till Ikea och Johanna behövde också det så det var ju toppen, alltid roligare med sällskap. Väl där tog vi även en fika och jag visade upp min bacillskräck sida. Jag är ganska extrem när det kommer till offentliga platser. Våtservettar ALLT, bord och stolar, alltså där jag och Hailey ska sitta. Jag tycker det är så obehagligt att inte veta vad som varit där innan, vem satt här, är det snor överallt?? Man vet ju aldrig. Bläää!

Imorgon är det fredag, jippi, helg med min familj. Längtar varje vecka efter det.

Likes

Comments

Har ni sett vad som pågår där borta? Elden slukar hus efter hus och vinden låg på 36 meter per sekund, den har lugnat sig nu men förväntas öka till 22 meter per sekund igen. Dom har inte kontroll över elden än och måste få det innan vinden går upp igen annars sprids den men snabb fart igen. Jag har släktingar där så detta känns inte alla bra, jag hoppas verkligen att elden inte når dom och samtidigt så får vi skicka alla lyckönskningar och styrka till dom som elden nått, både människor och djur.

Likes

Comments

Idag plockade jag upp Lella för julpyntshopping. Vi åkte hela vägen ut till Mölnvik, Värmdö för att spana in Brisak, dock var vi lite sent ute och de goa ljusstakarna hade gått åt. Men oj så mycket saker, fick med massor av fint. Och som dom hade dekorerat, Hailey (och jag) hade massor att titta på. Så kul! Efter det tog vi en sen lunch på Systrarna Delselius, och några pitstop på eurostore och blomsterlandet. Blev nya julblommor också. Ska visa allt det fina imorgon när jag fixat iordning, men nu ska jag sova. Godnatt

Hailey hälsade på tomten och önskade sig en vit jul.

Likes

Comments

Igår stötte jag återigen på en människa i en företagsbil med logga på som betedde sig på ett sätt man inte gör. Blockerade en korsning så min fil som fick grönt inte kom fram, då tutade lastbilen bakom. Då vänder sig människan i bilen och pekar finger åt mig på ett hånfullt sätt. Han vevade nämligen upp sitt finger.

Detta händer så ofta, inte just att någon pekar finger men att folk i kör som idioter eller beter sig som arslen i trafiken. Och det dom antagligen inte tänker på är att många av dom sitter i bilar som representerar deras företag.

Jag vet många som ringt till chefer på företagen och berättat för dem hur deras anställda kör. Något att ha i åtanken kanske.

Likes

Comments