• I måndags

    " I måndags när jag var med @AliceHildor besökte vi två mysiga matställen. Först blev det en avokado…"

  • YELLOW

    " Idag träffade jag fina @AliceHildor som kom hit över dagen. Det var jätteroligt och mysigt att trä…"

  • Shoes I want

    " HÄR! HÄR! Två par skomodeller man alltid har nytta av - slippers och boots. Dessa är från Jennie-E…"

Vardag

I måndags när jag var med @AliceHildor besökte vi två mysiga matställen. Först blev det en avokadomacka och juice på Étoile, och därefter smoothie bowl på Ginger. Jättegott! Min outfit från dagen kan ni se i det här inlägget.

- Étoile -

- Ginger Hälsobar -

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Outfits

Idag träffade jag fina @AliceHildor som kom hit över dagen. Det var jätteroligt och mysigt att träffa henne igen. Vi har väldigt mycket gemensamt och det ger oss så många samtalsämnen att gå igenom. Hon flyttar dessutom till London om en vecka för att stanna där ett år så det var verkligen bra att vi hann ses innan dess. Vad vi gjorde kommer i ett annat inlägg - här blir det outfitbilder som Alice har tagit med sin kamera! Vi hittade ett jättebra ställe med en fin gul vägg som blev perfekt som bakgrund.

Jag älskar min jacka och mina sneakers som är nya för sommaren! Tycker de passar så bra tillsammans, och ännu bättre med en simpel t-shirtklänning.

Klänning - Samsøe & Samsøe / Jacka - d.brand / Väska - Tory Burch / Skor - Axel Arigato

Likes

Comments

Tips

Två par skomodeller man alltid har nytta av - slippers och boots. Dessa är från Jennie-Ellen och är hur snygga som helst! Jag har tidigare alltid tyckt att det varit att tråkigt att köpa skor. Det tar så lång tid, det är ansträngande och det är inte alltid skorna man länge kikat på sitter som de ska. Jag har dock mer och mer på senaste tiden fått upp ögonen för det här med skor och förstår hur mycket det faktiskt bidrar till en outfit. Ovan hittar ni två olika par jag gärna hade klickat hem!

Likes

Comments

Vardag

I torsdags träffade jag den här tjejen! Jag mötte upp @linneaohlund på stationen vid 10 för att sedan gå till Ginger. Vi tog varsin smoothie bowl och en liten fika att mumsa på därefter. Jättegott! Jag känner Linnea genom Stockholmsgruppen och samma morgon som vi skulle ses stod det dessutom på Facebook att det var vår vänskapsdag! Ett år på Facebook innebär ett år sedan vi träffades för första gången på en plåtning och klickade väldigt snabbt. Vilket sammanträffade att vi sågs exakt samma dag! Vi hade det jättemysigt och trevligt - en toppendag helt enkelt!

Likes

Comments

Outfits, Samarbeten

I det tredje och sista inlägget där jag presenterar vad jag fick från Carl Oaks så ska jag visa er dessa coola brillorna! Modellen, som är väldigt unik, gör att de sticker ut. Dessa solglasögon kan verkligen lyfta en annars tråkig outfit. Snacka om att jag kommer använda dem flitigt framöver!

Modellen heter Kivik och du hittar dem här!

Följ Carl Oaks på Instagram här!

Likes

Comments

Outfits

Igårkväll var jag i Arild och passade på att ta outfitbilder. Det var en väldigt fin kväll och jag fick verkligen sommarkänslor! Jag älskar att gå runt i Arild och det är så fint där med både hamnen och alla fina hus. Det är lite tråkigt att sommarlovet snart är slut (speciellt nu när solen för en gångs skull kommit fram) men det ska bli skönt att komma tillbaka till alla rutiner igen.

Jag har på mig en skjorta från Ralph Lauren, byxor från Ivy Revel, väska från Louis Vuitton och solglasögon från Carl Oaks.

Likes

Comments

Outfits, Samarbeten

Som jag skrev i tidigare inlägget så har jag fått hem accessoarer från företaget Carl Oaks. Detta är inlägg nummer två och här presenterar jag en snygg klocka. Den är jättefin och unik och passar väldigt bra till flera olika outfits. Eftersom jag har en klocka sedan innan så blir det jättebra att variera med denna. Supernöjd!

Klockan heter Hamra Strand och du hittar den här!

Följ Carl Oaks på Instagram här!

Likes

Comments

Outfits, Samarbeten

Jag har fått hem saker från Carl Oaks och jag är jättenöjd! Jag är för tillfället i min sommarstuga och jag tänkte att det kunde vara perfekt att passa på att fota mina nya accessoarer ute i den fina naturen.

För er som inte känner till Carl Oaks så är det ett svenskt företag som säljer handgjorda glasögon, solglasögon och klockor av återvunnen trä. De planterar dessutom ett träd för varje produkt som säljs. Jag blev jätteglad och nöjd när jag fick hem produkterna och jag tycker de är hur coola som helst!

Eftersom att jag fick hem tre olika produkter tänkte jag göra en liten serie av inlägg på bloggen där ett inlägg är för en enskild produkt. I första inlägget presenterar jag dessa solglasögonen - jättesnygga, sköna och perfekta att sätta upp i håret.

Modellen heter Ruby Bok och du hittar dem här.

Följ Carl Oaks på Instagram här!

Likes

Comments

Inspiration

Jag fastnade framför Pinterest och fick så mycket inspiration till outfits inför hösten. Resultatet ser ni ovan - simpelt, stilrent och snyggt! Till hösten passar det perfekt med grå kappor, snygga boots (varför inte guldiga!?) och militärgröna plagg. Jag kollade igenom mina personliga favoritmärken och designers och valde ut några plagg som matchar stilen från collaget. Min favorit är nog jeansen från Mayla! Vilken är din?

Likes

Comments

Vardag

Som jag skrev i ett tidigare inlägg (här) så deltog jag i en entreprenörsutbildning denna sommaren. Igår var det återträff och avslutning där vi sammanfattade hur det hade gått för alla deltagare och deras företag. Jag fick äran att vinna priset för bästa marknadsföring - något som jag blev väldigt chockad men, framför allt, glad över. Som jag även nämnde i det tidigare inlägget så arbetade jag med min blogg som företag. Jag är väldigt nöjd med att jag valde just bloggen som mitt projekt under UngDrive just eftersom jag verkligen tycker om att göra detta. Med hjälp av denna utbildningen och alla coacher som höll i det så har jag lärt mig väldigt mycket - både om företagande och personlig utveckling. Jag har gjort stora framsteg med bloggen som kanske, ännu, inte syns för er läsare. Jag har iallafall en massa spännande på gång och flera idéer som jag ser fram emot att förverkliga.

Till alla nya läsare - välkomna! Detta är bara början.

Likes

Comments