View tracker

Idag vart det en mysig promenad och häng dag med med finaste jojo och Lykke! Vi hittade på ett fint träd med så var ju tvungen att få med det på bild.

/A

  • 224 readers

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara! Har väntat i två månader på att få färga mitt hår, och jag blev så himla nöjd. Gjorde det ljusare men samtidigt så lät jag min hårfärg vara kvar i botten för att inte få någon utväxt sen. Jag tror det kan vara bra då jag inte orkar hålla på och färga det stup i kvarten!

Efter jag var klar hos frissan så var det raka vägen till Falun för det är nämligen sista veckan i skolan innan vi åker till magaluf och sen är det studentveckan!! Är så otroligt taggad på livet just nu, och det var länge sen sist.

/A

  • 250 readers

Likes

Comments

Oj vad jag älskar att vara hemma, man bara myser runt och tar det lugnt. Varit med mamma hela dagen och åkt till rengsjö på Majas café! Där det finns hur mycket mysigt som helst, kommer garanterat åka dit när jag ska flytta nästa gång. Vi var också in på lilla K och fikade samt kikade lite. Nu kollar vi på tv och jag försöker bestämma mig över hur jag ska färga håret imorgon. Är så himla nervööös.

/A

  • 265 readers

Likes

Comments

Försvann här ifrån ett tag tråkigt nog, men ska bli bättre! Vi hade det superbra i Turkiet och tog oss hem säkert. Har gått en vecka i skolan nu när jag kommit hem och idag åkte jag till Bollnäs! Just nu ligger jag bara och tar det lugnt innan vi ska grilla. Looove

  • 290 readers

Likes

Comments

Dagen har sätt ut precis som vanligt att vi solat och solat! Nej men vi gör inte så mycket här, för den här resan var mest för att koppla av, så det blir väldigt tråkiga inlägg men de får ni liva med.

Ikväll så gick vi in i några affärer, Fia och jossi köpte skor och sen så bokade vi en båtresa på fredag. Det ska bli väldigt spännande och roligt! 

/A

  • 398 readers

Likes

Comments

View tracker

Dag 2 här och man mår ju inte dåligt om man säger så, vi låg vid poolen fram till lunch och sen gick vi ner till havet och flöt på våra madrasser.

Ett minus är att jag alltid får värmeutslag när jag åker utomlands och jag hade inte tur den här gången heller.. Dom är överallt.

/A

  • 416 readers

Likes

Comments

Vår roadtrip fortsatte alltså utomlands! En välbehövlig all-inclusive resa med dessa två, hur bra??? Vi ska bara sola bada och ta det lugnare än lugnast, precis vad vi alla tre behövde!

/A

  • 437 readers

Likes

Comments

Dagen började med att man vaknade i mysigaste sovrummet, kolla bilderna i förra inlägget! Vi låg och drog oss ett tag sen så klev vi upp och gjorde oss iordning för att sedan åka in till stan för att strosa runt lite i affärer. Köpte en shortsdress på Ginatricot som jag är väldigt nöjd med!

När klockan blev två så slutade jossi så vi bestämde oss för att åka hem och lägga oss i solen innan vi skulle grilla. Vi failade dock rätt rejält med grillningen då vi inte hade tillräckligt med kol, så vi fick tillslut steka köttet.. Men gott blev det iaf!!

Nu har vi faktiskt gått och lagt oss men vår roadtrip fortsätter ju faktiskt imorgon så vi lär vara utvilade.

/A

  • 483 readers

Likes

Comments

  • 499 readers

Likes

Comments

Jag och Fia började dagen med att jobba vårt sista pass på axa cupen som är i Falun, vi började vid 10 och slutade runt 15 och kan lova att man var död efter de få timmarna..

Efter jobbet så drog vi direkt och började vår roadtrip till fina Göteborg! Det tog dock sjukt lång tid då det var en trafikolycka samt sämst väg, var väl framme på 6 timmar. Snark. Men fram kom vi! När vi kom fram till jossi så tog vi en promenad eftersom vi hade något stela ben efter resan.

Nu ligger vi i sängen och ska sova snart för imorgon ska vi in till stan och bara strosa runt! Myyyys.

/A

  • 500 readers

Likes

Comments