Vardag

Nu har jag precis varit ute på en promenad i drygt 30 minuter. Kom dock på strax innan jag skulle gå att jag inte har några gå/springskor(?!?!), så i brist på annat fick jag ta mina gamla jobbskor, men de funkade bra. De skorna jag gick i är från Nike, köpte de på intersports barnavdelning (billigt och bra när man har små fötter).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Nu har jag tagit beslutet om att börja röra på mig mer, och äta något bättre än jag gjort innan, började igår och än så länge har de gått vägen, haha! Men tänkte iallafall ge er lite "före"-bilder och sedan fylla på under tidens gång. :)


Likes

Comments

Vardag

Hejsan bloggisen, blev lite drygt med uppdateringen förut men jag skyller på datorn, den kollapsade totalt vilket resulterade i en spontantur till Linkan för att införskaffa sig en ny dator. Så nu har jag äntligen fått igång allting, men sååå typiskt att den pajar precis när man börjar blogga....


Likes

Comments

Mode

Skor är verkligen lycka man kan köpa för pengar, jag själv ÄLSKAR skor och tycker aldrig att man kan få för många! Nu har jag hittat ytterligare några skor som står på inköpslistan. Ni hittar dessa 3 paren HÄR.


Likes

Comments

Vardag

Vad tror folk om dig? - De flesta brukar alltid häva ur "Men du var ju inte så bitchig jag trodde!" när de träfffar mig första gången.

Vad får du oftast komplimanger för? - Min rumpa, haha!

Brukar du skratta för dig själv? - Ohja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? - "Kan ja ringa en stund?"

Hur svarar du i mobilen? - Beror helt på vem de är som ringer.

Antal timmar sömn inatt? - De va inte katigt, men typ 5 kanske?

Brukar du komma i tid? - Gud ja, är gärna 20 minuter för tidig också!

Veckans plagg? - Brallorna från Mikzi!


Likes

Comments

Shopping

Jag bara måste visa er vad jag hittade när jag och mor min bestämde oss för att shoppa på second hand! Jag köpte bland annat denna klänningen, den föll mig direkt i smaken + att den är så himla bekväm. Helt klart en perfekt klänning enligt min åsikt! 130 riksdaler betalade jag för denna.


Likes

Comments

Skönhet

Hej bloggisen! Nu tänkte jag tipsa er läsare om en helt magisk hårolja!

Detta är Lanza´s healingoil, en mycket bra och väldigt dryg olja. Jag använder den oftast när jag har duschat (alltså i fuktigt hår) men den går ju självklart använda i torrt hår också! Det som jag tycker är så bra med denna olja (förutom priset) så har den värmeskydd i sig! Iallafall, jag betalade runt 200-lappen för denna olja.


Likes

Comments

Outfits

Idag är jag uppe före tuppen, fick agera lite chaufför och att somna om igen finns inte på kartan, kan bero på att jag drack kaffe, vem vet? Aja, jag har knåpat ihop dagens outfit iallafall. :)

Topp/H&M, byxor/Mikzi, skor/Nike

Likes

Comments

Shopping

Tänkte visa er av mina senaste inköp, och det är denna tröja från Gina Tricot som jag fynade för en 10-lapp, kap!

Likes

Comments