Header

​Alltså tiden bara rullar iväg! snart är de jag som tar studenten! helt sjukt. Men ska bli skönt att komma ifrån klassen, menar inte att jag inte gillar dom, men det är ganska mycket tjafs och så, mest varenda dag haha! Och jag får alltid ont i huvudet när dom börjar tjafsa. finns ju flera jag kommer sakna, men man kan ju träffas fast man inte går i samma klass! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej guys! tänkte bara fråga om de finns något ni vill läsa mer om? hiss/diss, saker om mig, tips? skulle vara roligt om ni kunde komma med lite förslag! hoppas förövrigt att ni får en fin kväll.


xoxo

Likes

Comments

Jag hade praktik förra året hos en frisör och hon använde sig av detta , och JAG tyckte verkligen att de var ett bra schampo osv. Så ett från mig till er är detta. tryck på taggen så kommer ni direkt till produkten. 


xoxo

Likes

Comments

Vill ha lite nya bloggar att läsa, så om du har en intressant blogg, behöver inte handla om något speciellt, så kommentera något här så går jag in och kikar! Och kanske följer. Eller om du har en favvo blogg, kommentera den också!

Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

Har varit sjuk sen i helgen, började känna lite i lördags men sen blev de ännu värre. Har sjukt ont i näsan! Men börjar bli van med att vara sjuk. Men ska kravla mig på skolan imorgon ändå!
Idag satt jag framför datan från ungefär nio till tre och höll endast på med massa uppgifter, det som tog sån tid va att jag va tvungen att snyta mig heeela tiden. Och sen blev jag så seg och glömde vad jag höll på med haha.
Har även sökt sommar vikariat (fast de gjorde jag igår..? Inte idag) och de känns skönt! Har faktiskt RINGT och sökt! Vilket är stort för mig då jag brukar få ångest av sånt! Men efter mycket om och men ringde jag. Så ska få besked senast i april.
Nu ska jag kika på vem vet mest hehe.

Likes

Comments

Lånad bild från DN.se

Vad tycker ni om Gina? Jag tycker folk är alldeles för negativa och ska klaga på henne hela tiden. Jag tycker hon är en förebild. Och jag tycker hon förtjänar att synas mycket i tv, fattar inte varför folk säger att SVT visar för mycket av henne haha.

Likes

Comments

Hej! tänkte lägga ut två budget produkter från märket elf. Elf är ett förövrigt billigt märke som enligt mig är bättre än tex HMs egna märke. 

Första produkten är en spray som fixerar ditt smink och ska se till att de håller sig hela dagen! och andra produkten ser nog alla vad de är? de är i alla fall en mascara! Klicka på länkarna så kommer ni direkt till produkterna.


xoxo

Likes

Comments

En bild som är ganska ny, från en väldigt rolig kväll där vi firade Jenny på krogen!

Pontus 💗

Haha! Den här bilden får mig alltid att le! Bilden är tagen sommaren 2014, när jag och lina var i Småland.

Pappa skulle försöka ta selfies, och såklart skulle han ha sin favorit mössa på! Haha

En gammal bild från sommaren 2013, denna bild gör mig också super glad.

Sommaren 2014, jag, Rasmus och lina.

Likes

Comments

​dags för en hiss&diss igen. 

denna gång tänkte jag göra en hiss&diss på denna vinter, hur jag upplevt den och så.

+ De har varit ganska varmt

+ Har varit ute och gått mycket

+ Bra med is så man kan åka på isbanan.

+ Bra Jul med mycket julklappar

/

- ostabilt väder

- huuuuuuuur halt som helst

-Pappa förfrös fingret

- mycket snö


Jag är inte en vinter människa, jag näst intill hatar vintern. Jag är rädd för att åka skoter, jag får ont i hela kroppen när de är kallt och är skit rädd att fara igenom isen. Men de har varit en bra vinter utan så mycket kyla. Men hoppas ändå de blir vår så snart som möjligt!

Likes

Comments