Veckans peppiga: Sommar! För imorgon går jag alltså på sommarlov från universitetet. Den här sommaren ska jag göra sådant jag annars inte tar mig tid till att göra. Som att ta upp den här bloggen. Vara kreativ. Och skriva massor. Skriva på min berättelse som jag har hållit på med i över tio år. Den som tar avstamp i ett 70-tal med flower power och ifrågasättande av världen. Eller åtminstone tar upp Ebba Grön. Egentligen tar den avstamp från ett 50-tal i de småländska skogarna. Men det som är gemensamma för de båda berättelserna i min historia är makt och auktoriteter.
Det här inlägget skulle egentligen inte handla om det utan om sommaren.
Om att jag ska hänga mer i stallet. Och träna mer.
Men innan jag kan vara kreativ igen och hänga i stallet på rikigt ska jag plugga inför min sista tenta i kulturgeografi med tonerna av Henrik Berggren i lurarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad jag tänker på just nu: lite tankar inför framtida renovering av badrummet.
Jag ska så småningom, förhoppningsvis i vår, renovera mitt badrum. Älskar ju att samla inspiration till saker och ting så jag tänkte samla ihop min inspiration i det här inlägget. Så kan ni också hänga med på vägen till mitt drömbadrum. Eftersom att lägenheten är från sent 20-tal kommer grunden känneteckna det tidstypiska.
Tänker mig vita kaklade väggar, men inte ända upp, tillsammans med grå väggfärg. Och svarta detaljer för att skapa lite spänning till allt det vita. Golvet, ett klassiskt viktorianskt sexkantigt i helvitt. Eller som bilden längst ner till vänster för att göra det lite modernare.

Fortsättning följer!

Likes

Comments

Den här bloggen är baserad på min vardag - sträva efter en balans mellan ytlighet och enkelhet.
Att försöka skapa ett sätt att leva livet mer enkelt och rent, sammankopplat med äventyr, snygga saker och en kärlek till både det gamla och det nya. Platser jag vill till, kläder och träning, idéer, händelser och inspiration.

Likes

Comments

Nytt kapitel, ny blogg.
Jag som skriver här heter egentligen Clara, men bloggens namn kommer från mina mellannamn Agnes Cecilia. Är 23 år och numera bosatt i Göteborg med ett väldigt stort intresse för kreativa saker, framförallt att fota och skriva.
Min bloggs kärna kommer vara utveckling. Oavsett om det handlar om att utvecklas inom ridsporten och träning. Eller mitt intresse för miljön, och mitt framtida jobb inom hållbar utveckling. Dessutom kommer ni får följa utvecklingen med min första egna lägenhet. Välkommen hit!

Likes

Comments