Vad jag tänker på just nu: lite tankar inför framtida renovering av badrummet.
Jag ska så småningom, förhoppningsvis i vår, renovera mitt badrum. Älskar ju att samla inspiration till saker och ting så jag tänkte samla ihop min inspiration i det här inlägget. Så kan ni också hänga med på vägen till mitt drömbadrum. Eftersom att lägenheten är från sent 20-tal kommer grunden känneteckna det tidstypiska.
Tänker mig vita kaklade väggar, men inte ända upp, tillsammans med grå väggfärg. Och svarta detaljer för att skapa lite spänning till allt det vita. Golvet, ett klassiskt viktorianskt sexkantigt i helvitt. Eller som bilden längst ner till vänster för att göra det lite modernare.

Fortsättning följer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här bloggen är baserad på min vardag - sträva efter en balans mellan ytlighet och enkelhet.
Att försöka skapa ett sätt att leva livet mer enkelt och rent, sammankopplat med äventyr, snygga saker och en kärlek till både det gamla och det nya. Platser jag vill till, kläder och träning, idéer, händelser och inspiration.

Likes

Comments

Nytt kapitel, ny blogg.
Jag som skriver här heter egentligen Clara, men bloggens namn kommer från mina mellannamn Agnes Cecilia. Är 23 år och numera bosatt i Göteborg med ett väldigt stort intresse för kreativa saker, framförallt att fota och skriva.
Min bloggs kärna kommer vara utveckling. Oavsett om det handlar om att utvecklas inom ridsporten och träning. Eller mitt intresse för miljön, och mitt framtida jobb inom hållbar utveckling. Dessutom kommer ni får följa utvecklingen med min första egna lägenhet. Välkommen hit!

Likes

Comments