Header

Vardag

Gårdagens gotmat bestod av räkor till förrätt och lamm till varmrätt, nöjd Agnes!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shopping

Hej!
Även denna helgen är jag hos föräldrarna i Mjölby, hjärtat är med hit också. Vi har precis varit på stan en sväng och blev självklart en tur in i favoritaffären Miksi där jag inhandlade dessa byxorna och tröjan. Trodde inte tröjan skulle vara något för mig fören jag testade den och jag föll för den då direkt, haha!
Både byxorna och tröjan är från märket Only och kostade 399 kr styck, supernöjd! =)

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Nu har jag precis varit och träffat en studievägledare här i Ulricehamn, och på måndag börjar jag plugga! Som en del vet så gick jag aldrig färdigt ens första året på gymnasiet, så nu är det dags att ta tag i det. Det blir på distans och jag börjar med en kurs och hoppas att det går bra! =)

Likes

Comments

Lär känna mig

Jag har blivit spottad och sparkad på, jag har blivit utnyttjad, kränkt och trakasserad men idag står jag upp starkare än någonsin tillsammans med de jag älskar mest.

Min fina familj, vänner och pojkvän, ni är guld värda! 

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Just nu är jag hos mina föräldrar i hemtrakterna, imorgon åker jag neråt och hem till mitt hjärta igen. Kom hit igår iallafall, och har hittills bara tagit det lugnt, vilket är välbehövligt! Beställde hem ett par skor förut med, på tal om ingenting, tog expressleverans så de bör komma i början på nästa vecka. Wiho! =)

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! 

Är som vanligt uppe med tuppen för jobb, sista veckan för utbildning på jobbet och sedan börja det på riktigt, vilket jag ser fram emot! Annars ligger planerna och inspirationen på noll så uppdateringen blir bättre när resten börjar komma tillbaka. =)

Kram på er! 

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Igår var jag på lägenhetsvisning, en liten 3a här i Borås  som var hur fin som helst och som jag tror att jag kan trivas i så nästa vecka är det kontraktsskrivning och sedan inflytt första december. Ska bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot de! =)

Likes

Comments

Lär känna mig

Vilka svackor får du när din medicin inte funkar som den ska?

Svar: Jag har fått lite olika biverkningar, viss vanliga som minskad/ökad aptit, vikten går upp och ner, lite ledvärk osv. Men ibland får jag även lite mer obehagliga bieffekter som igår, då fick jag som spänningar i hela överkroppen samt muskelryckningar i ansiktet och axlarna bland annat vilket både känns och ser obehagligt ut. Men idag mår jag bra, och jag får ta det dag för dag oftast, dock är det sällan jag får såna biverkningar så det är väldigt skönt! =)

Likes

Comments