Header

ALLMÄNT, TRÄNING

HEJ HEJ!

Har inte varit här på länge men har ändå bestämt att jag ska behålla bloggen och sedan skriva när det händer roliga saker jag vill dokumentera eller när jag har något att skriva/tänka om.

Sitter nu i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Är lite trött idag för det blev ganska sent igår men ikväll ska jag springa teknik träning lugnt och sedan lägga mig i god tid så jag är pigg imorgon. Som sagt ikväll ska jag springa/jogga en teknikträning och imorgon blir det formtoppningsintervaller innan det är dags för USM på fredag (!!!!!!!!) Ska bli väldigt väldigt roligt.

I helgen var det DM-medel som till en början gick toppen men började bomma och slutade fyra. Inte alls bra men väljer att se framåt nu för att fokusera på bra saker och känslan de första kontrollerna

Vi hörs (forhoppningsvis) snart igen.

KRAM

.

Likes

Comments

ALLMÄNT, TRÄNING

Hej hörni!!

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Det var ett tag sen vi hördes och är väl mest för att jag kommit in i vardagen och det är inte mycket tid över till annat, förutom skola plugg och träning. Är dock väldigt kul att blogga men har ju den mest inför usm och efter det tror jag inte det blir något mer bloggande då det tar för mycket tid tyvärr. Blir lixom ett till moment i vardagen :(

Men i alla fall tränade på den lite svårare banan i tisdags och det var rätt val. Det var mycket finare terräng än var min bana var från söndagen. Gick bra och tekniken kändes bra. Igår blev det bara en promenad då jag behövde vila men orkade ändå inte stilla. Var en väldigt fin kväll och satt på toppen av skidbacken en stund och bara njöt.

Idag blir det skogsintervaller vid klubbstugan.

Kram


Likes

Comments

TRÄNING


Hej hej på er!

Tisdagen avklarad och imorgon är det en skön onsdag. Sedan går det fort till helg. Bloggen blev lite lidande igår men blev en lite knasig kväll. Men sprang intervaller på löparbanor igår: 200,400,600,800,600,400,200. Kände mig lite seg och sliten i benen men är ej så konstigt. Var första gången jag körde just detta passet så var lite ovant men kul pass som jag kommer göra om.

Idag är det träning på söndagens lång-banor. Vet dock ej om jag ska gå upp en klass och träna på lång sträckor och vägval eller om jag ska gå ner en klass och köra snabbt, kanske springa två kortare med tempo tempo. Men det var inte så roliga vägval i söndags utan bara rakt på och ganska brötigt så vet inte riktigt.

Har varit en bra dag annars och jag känner att morgondagen kommer gå fort eftersom vi både har sovmorgon och kort dag.

Vi hörs senare.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Idag var det tävling i Uppland och långdistans. VAr väldigt taggad innan och sprang bra de två första kontrollerna men sedan blev det brötigt och grönt. Efter det bommade jag ungefär varannan kontroll. Gjorde också ett jättekonstigt misstag på tian. Förstod verkligen inte skillnaden på hygget och grönområdet. Där tappade jag segern och DM-guldet... Var inte riktigt något som stämde idag och terrängen passade verkligen inte mig. Dm är inte enligt mig så jätteviktigt men är surt när man förlorar med 17 sekunder när man ändå sprungit så dålig som jag gjort. Tråkigt bara att jag ej fick något bra lång genrep innan USM men får försöka ta med de bra sakerna från idag. Ni kan se hur jag sprang på livelox: https://www.livelox.com/Viewer/DM-lang-Uppland/D16?classId=40371


Bilden till vänster är en screenshot på mina tider från idag, som ni ser mycket rött och mycket bom tyvärr.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej Hej

Hoppas allt är bra med er, själv är jag väldigt trött efter en bra men lång dag. Ska lägga mig tidigt ikväll inte bara för att jag är trött utan imorgon vankas det tävling också. LÅNG-DM närmare bestämt,, Ska bli jätterolig att springa men också träffa många kompisar igen.

Idag var familjen och shoppade i Täby, behövde lite nytt inför hösten och hittade mycket fint. Hittade dock ingen helt grå collegetröja som jag gärna ville ha men hittade mycket annat fint. Flera byxor, en poncho och ett par väldigt snygga Adidas. Lyckad dag med sushi till lunch och frozen yoghurt. Det är lite av våran shopping tradition, mysigt mysigt.

Sedan när jag kom hem sprang jag skogsintervaller, var ganska jobbigt att komma ut idag då jag var trött och inte så taggad. Blev dock väldigt bra när jag väl kom ut men under träningen kunde jag ej skuta tänka på USM. Som är säsongens stora mål, blev ju att jag pushade mig själv extra då vilket är bra men blir också nästan nervös av tanken. Mycket mycket tankar runt detta och ibland måste jag nog lära mig att koppla bort.

Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon efter tävlingen <3

Likes

Comments

ALLMÄNT


<3

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godkväll på er

Sitter i soffan med datorn på knät och tänkte skriva lite om dagen. Det har varit en toppen dag men sista lektionen i skolan var ingen hit, matte och ingen kan fokusera alla vill bara gå hem. SÅ blev lite irriterad men det ändrades fort när vi fick sluta och jag gick och fikade men några kompisar. Detta var nog tyvärr sista dagen med klänning och varmt väder, men hoppas verkligen sommaren kan stanna längre. Vi grillade ikväll också så att kändes verkligen som om det fortfarande var sommar. Kul också att Ellen min syster och hennes kille är hemma över helgen, Ellen bor i Uppsala på och går på orienteringymnasiet så hon bor där under veckorna men var hemma nu på heögen. Extra mysig kväll alltså.

Nu ska jag ställa in ett inlägg till imorgon och sedan ska jag lägga mig i sängen. Är verkligen helt slut.

God natt vi ses höööres imorgon.

Likes

Comments