Äntligen är det sommarlov! Som jag har längtat!
Det ska bli så skönt att bara få slappna av och bara var med kompisar, Svante, familj, sola, bada och inte minst tävla! Ladda batterierna så man är på spåret igen till hösten.

Det känns också jätte knasigt att jag ska börja 7an till hösten! Det känns som att tiden har gått super snabbt och det känns som att jag nyss gick i 3an, och bara längtade till att jag skulle fylla 13 år och börja i 7an!

Men på något vänster känns det ändå inte som att det är sommarlov. Men det kanske är för att det är helg. Man får hoppas på att det blir ändringar på det och att man kan sova ut på morgonen och bara mysa!

Hoppas att ni får ett helt fantastiskt sommarlov och att ni ska göra mycket och bara slappna av!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag så tog jag ett träningspass med bara övningar. Jag jobbade lite ben, rumpa och mage och jag använder mig av en app som heter AB workout som tar väldigt bra på musklerna!

Ha en fortsatt mysig kväll<3

Likes

Comments

Åh, äntligen på rätt väg iallafall! Nu är läxan klar och det blir prov nu i veckan någon gång. Det handlade typ om världens vatten. Vi brukar få bestämma själva när man vill göra provet och jag brukar typ alltid börja i sista stund, så vart det iallafall förra gången, jag gjorde det sista dagen...
Hoppas ni har en bra måndag!

Likes

Comments

Idag har varit en toppendag! Jag har varit i stallet princip hela dagen! Vi hade möte och sedan gjorde jag klart allting åt Svante hjärtat<3 Därefter så tog vi en tur i skogen och bara hoppade lite stockar, däck etc. Sedan gick vi till en väg där jag bara lät han springa så han få en riktigt rolig ridtur! Sedan fick han äta gräs ett tag innan han gick in.

När jag kom hem gick jag och pappa ut och sprang typ 5 km och sedan gjorde jag lite magövningar tog en dusch och käka middag. Efter middagen så tog vi en cykeltur till affären och handlade lite mat och frulle tills imorgon.

Nu sitter vi och kollar på film och sedan är det bara att krypa ner i säng.

Godnatt<3

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Idag är det Fredag och det kommer bli en hur mysig dag som helst! Hoppas att ni också kommer få en bra Fredag! Ha en mysig dag då ses vi!

Likes

Comments

Ganska inspo endå;) Ha en bra Torsdag!<3

Likes

Comments

Asså jag längtar så mycket till sommaren! Asså tänk sol, bad och träna under klarblå himmel! Gå runt i tunna kläder... Asså jag är så taggad på att köpa nya bikinier. Hoppa i sommarvärme åå så taggad!

Hopps att ni har en bra dag<3

Likes

Comments

Nu så är jag hos tandläkaren och ska troligen dra ut en tand... Men det kommer att bli skönt att få bort den! Tanden har sprukigt så att den stör ganska mycket.

Jag är inte en människa som är super rädd för tandläkaren. Jag tycker inte heller att det är jobbigt att dra ut tänder! Så nu är det det som ska göras sedan skola igen...

Likes

Comments

Frukosten idag:)

Likes

Comments

Idag har vi fotograferat det blev superbra bilder! Vi har fått några och dem är superfina! Tack bästa Carro!
Somsagt igår så köpte vi en ny sadel som vi invigt idag. Mamma var och köpte att par nya free jumps och free jump stigläder och det var super snällt världens bästa mamma!<3 Sedan nu ikväll så har vi ätit glass, ananas och hemmagjord chokladsås. Sedan blev det ett bad och nu Maria Lang!

Likes

Comments