Nu är det en trist men enda liten glimt bra som har hänt! De bra är att vi har fått reda på varför Berra har stretat och inte viljat träna och det dåliga är... Berra är halt i båda frambenen. Han ska nu äta medicin och vi hoppas att han blir bättre till återbesöket 16 juli! Hoppas att min berragubbe kryar på sig<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår tog jag lite små skutt på Berra. Berra skötte sig super och jag är supernöjd!

Likes

Comments

På Lördag alltså imorgon så ska jag och min kompis Moa gå på någon nöjespark. Det är nere på stan så det kommer bli super kul! Så taggad!!

Likes

Comments

Nu är jag hos farmor. Jag kom inte på något att blogga om så det bliv lite uppdatering iallafall.

Likes

Comments

Idag så ska jag dressyr tävla för laget i Ånge. Taggad och hoppas på att Berra är på dressyrhumör... Lycka till alla andra som ska tävla i Ånge idag<3

Likes

Comments

Igår var det foderkväll på en hästsportbutik här i Sundsvall! Det var väldigt lärorikt och jag är verkligen glad att vi var där!

Nu så ska jag gå till skolan. Hejdå!!

Likes

Comments

Idag så red jag ut en mystur med galopp och trav+ skritt. Berra skötte sig super och nu är vi extra taggade tills på lördag. Nu är jag hos Hedvig så jag ska nog vara lite social!

Likes

Comments

Nu ska vi åka till Hööks och kolla om vi hittar något. Vi har ätit frukost och myst i soffan och så. Så nu ska jag och mamma åka till Hööks.


Likes

Comments

Igår var Berra seg sån deg men det gick ändå. Vi red mycket galopp och han blev så himla trött! Sedan skulle vi hoppa och då började han hoppa fint... Men sedan började han att stanna!!! Det var ju inte äns högt... Aja så kan det vara!

Likes

Comments

Vi börjar med skolan sedan kör vi på stallet. Aja, kola mina naglar!
Så fina! Har aldrig klarat att göra naglar liksom.. Nu börjar skolan snart så hörs hej!

Likes

Comments