Hej alla!

Jag har inte bloggat på typ 2 år men jag har verkligen funderat länge på att börja igen men inte riktigt vetat hur jag ska göra. Jag har även sett några äldre inlägg och skrattar bara över hur jag tänkte haha.

Men jag har förändrats som person också på dessa år som jag inte skrivit något. Jag har skaffat nya vänner och har det hur bra som helst. Jag har även hunnit haft en del olika intressen. Nu tycker jag att mode är hur roligt som helst med kläder bl.a.

Förra året har jag bl.a. varit på resor, fått en ny häst, nya vänner och även växt som person.

Men för att sammanfatta kort så tänkte jag börja blogga i år och se vart det leder. Wihoo så taggad på 2018!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det en trist men enda liten glimt bra som har hänt! De bra är att vi har fått reda på varför Berra har stretat och inte viljat träna och det dåliga är... Berra är halt i båda frambenen. Han ska nu äta medicin och vi hoppas att han blir bättre till återbesöket 16 juli! Hoppas att min berragubbe kryar på sig<3

Likes

Comments

Igår var det en bra dag och jag fotade på en klubbhus på ridskolan. Det var jätte mysigt att se sina kompisar och det gick väll bra för det flesta! Men kanske inte för alla... Aja.., man får ju ta de som de kommer helt enkelt.

Idag är det skola och jag var sjuk förra veckan så jag hoppas att jag har gjort allt skolarbete.!

Hoppas att ni får en toppendag i skolan så hörs vi sedan!

Puss & kram♡

Likes

Comments