Hej! Jag ska sluta blogga på den här bloggen men det kan komma upp något inlägg ibland. Men jag kommer fortsätta blogg bara på en annan blogg som jag och min kompis Ellen har startat ihop. Den heter @ellenoagnesblogg så om ni vill fortsätta följa mig och min kompis följ den bloggen! Vi kommer uppdatera dagligen. Bloggen kommer handla om hästar, mode, våra liv och massa foton!

Hoppas vi syns där! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! På förmiddagen åkte jag pulka med gruppen jag har, sen red jag ut Cloudy en liten sväng som jag även gjorde igår och sen var hela familjen på bio! Filmen vi var på heter Filip och Fredrik presenterar trevligt folk.

Igår spelade familjen och några kompisar bowling, sen på eftermiddagen när dom hade åkt hem red jag Cloudy och sen red Amalia Roxanna på banan.Sigges kvällsmat.

Likes

Comments

Hej! Här kommer mina favoritcitat.

Såklart är Puh med!

Likes

Comments

Hej! Idag gick jag och Cloudy ut och gick en liten sväng. Amalia var inte hemma och jag hann inte rida Roxanna för vid 13.35 åkte jag till Julia. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

Igår när jag red Cloudy gick det bra tills vi skulle börja med galoppövningen då ville han bara springa iväg men till slut lyckades vi. Övningen kommer komma upp på söndag. Roxanna red jag ut en liten sväng barbacka.

Imorgon ska jag rida Plånken på banan och om det är fint väder ska jag hoppa lite studs med honom. Roxanna ska ridas på banan och hon ska göra det hon egentligen skulle göra idag. I Amalia är hemma ska jag fråga om hon vill rida annars ridet jag henne.

Snart börjar djurskyddarna bara 35 min kvar!


Likes

Comments

Hej! Nu ska jag ut och rida Roxanna i skogen, imorgon ska hon ridas på banan utav Amalia tänkte jag och då ska dom öva volter och skänkelvikningar även jobba lite mer i traven.
När jag har ridit Roxanna ska jag äta och sen ska Cloudy ut och rudas på banan, vi ska öva på skänkelvikningar och få en lite bättre galopp.


Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag på bussen på väg hem. Jag kommer komma hem runt 18.00 så jag kommer inte rida idag men jag kanske går en liten bit med dom.
Nu ska jag försöka sova lite.

Likes

Comments

Hej! Här kommer tips på några lypsyl.Ett vanligt lypsyl som jag älskar. Finns nog lite överallt och kostar runt 20kr


Bästa läppgrejen man kan använda! Återfuktar läpparna jättebra. Finns nig också lite överallt kostar ca 30kr.


Babylips som luktar såå gott och återfuktar väldigt bra. Den på bilden är i lukten mint fresh. Finns på tex hm och kostar runt 40kr.


Babylips luktar lite citron samma som ovan fast i hydrate istället för mint.


Luktar såååå gott och har en jättefin färg. Återfuktar inte alls bra. Den är i lukten pink punch.

Likes

Comments

Hej! Här kommer lite tips på 2 bra handkrämer och en lite sämre. :)Verkligen den bästa handkrämen jag nånsin använt. Den är från ACO och kostar 39kr på apotea.se.


Jättebra och smidig handkräm som man kan ha med sig överallt eftersom den är väldigt liten. Den är från the body shop och kostar ca 60kr på tbs.


Inte så bra handkräm köpte den mest för att den var fin och luktade gott. Köpte den på bokhandeln i stan men kommer inte ihåg vad den kostar.

Likes

CommentsHej! Jag ska byta kategori till häst på bloggen. Sen ska jag även lägga ut en ridövning varje söndag.
Idag red jag inte eftersom jag var väldigt trött och imorgon ska jag kanske rida det beror på när jag kommer hem från Boda Borg.
Nu ska jag skriva några inställda till imorgon!:)

Likes

Comments