Hej alla! Måndag igen, har ni haft en bra helg? Det har jag! Fast lite trött är jag allt.

Följer ni Jonas Hallberg på instagram? Om inte, gör det! Varje dag lägger han ut peppande texter och inte minst på just måndagar. Då blir det lite extra lätt att gå upp på morgonen. Idag går jag i skolan till 13.30. sen åker jag till stallet, för att sen åka på mysig middag med min moster och kusin. Skönt att starta veckan lungt.

Min "hästvecka" ser ut som följande:

Måndag-jogga av lite träningsverk i ridhuset.

Tisdag- Uteritt, riktig långtur.

Onsdag- Hoppträning för Lena Bredberg.

Tordag- Ev blir det sen träning för min faster, markarbe. Hon bor i tyskland tillvrdags men kommer och hälsar på i veckan så jag tängte passa på att träna för henne då hon är extremt duktig.

Fredag- På fredag/ eller torsdag, få hon vila.

Lördag- Långtur och klättra i backen eller gå till galoppbanan beroende på underlag.

Söndag- Dressyrträning för Evelina Karlsson.

Hur ser eran vecka ut? Jag vill veta och få lite inspiration.


TB till första fälttävlanstävlingen med Frida <3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag är en snart 15årig tjej som brinner för fälttävlan och hästar i allmänhet. Här får ni följa med mig på tävlingar, vardag, träningar, i med- och motvind.

Jag började min resa på ridskola, djurgårdens ridskola när jag var nästan 3 år gammal. Jag började tjata på mamma och pappa så fort jag kunde prata och allt jag önskade migi julklapp från 2 till 12 års ålder, var såklart en häst. På ridskolan var jag den lilla tjejen som alltid tjuvgalopperade och red lite fortare än vad man fick. Ja, precis en sådan tjej.

Vid 12 års ålder fick jag ta över min mormors skogsmulle ponny, Frida. Frida var en fjordingkorsning på 7 år som inte kunde varken galoppera eller hade någon aning om man en bom vad för något. Jag fick då ställa mig på Stora Wäsby gård där jag träffade världens bästa kopisar och tränare. Med envishet, blod svett och många, många tårar och hjälp från tränare och familj utbildade jag Frida helt själv till en liten tävlingsponny. Planen var till och med att starta Lag-Sm 2015 ( i fättävlan) med henne men eftersom vi fick ett bud på henne av ett hem vi inte kunde tacka nej till hann hon åka till sina nya ägare innan Lag-sm ägde rum.

Idag har jag en ponny som heter Top Lollipop som jag haft i ca en och en halv månad. Hon är sex år gammal och en riktigt lovande talang i samtliga disipliner. Planen med henne 2016 är att starta LB hoppning, LA/LA:p1 i dressyr och Ev Lag-sm eller cupen för större ponnyer i fälttävlan i Friends Arena. (om den blir av).

Vi hörs snart! :)Likes

Comments