Header

Sledgehammer - Fifth harmony


En såndär låt som är en sån jäkla typisk Agnes-låt. En härlig svängig melodi och massa girlpower!
Jag har låtbrist..kommentera supergärna låtar som är era favvosar at the moment och ge mig lite inspiration!😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det alltså kårkalas. Tagga! Vi i styrelsen hoppas på att varva många nya medlemmar och att vi får en allmänt awesome stund tillsammans. Jag måste säga att jag känner mig väldigt inspirerad för tillfället. Jag och de andra styrelsemedlemmarna förutom vår kära ekonomiansvariga Josefine, var på styrelseutbildning nu i eftermiddag. Jag försökte suga i mig så mycket av all info som jag bara kunde. För jag vill verkligen göra ett bra jobb som Vice ordförande.
Ikväll hade jag planerat att göra muffins, eftersom vi ska bjuda på massa smask på kalaset imorgon! Det gick dock ganska snabbt åt skogen med muffinsen då det flöt ut smet över hela plåten 😢 Så jag bara körde ner all smet i en annan form så att det blev som en variant på sockerkaka! Och åter igen tog jag mig vatten över huvudet när jag försökte skriva "#sjökåren" med chokladsås på kakan. Men som tur väll var så stod florsockret troget vid min sida och räddade kakan och dess utseende från sitt hemska öde 😂

Nu ska jag faktiskt krypa ner och nanna.
puss & knull mina hjärtegull 😘

Likes

Comments

The climb - Miley cyrus


En av mina närmaste vänner tänker jag på direkt när jag hör denna låten. Vi går igenom tuffa tider båda två, och vi försöker att stötta varandra så mycket det går. Vi är väldigt lika när det kommer till vad man behöver när det är jobbigt. Vi brukar länka denna låten till varandra när vi skriver. Det är liksom lite vårt språk för att säga "jag kommer finnas vid din sida oavsett vad. Du kommer fixa detta, det kommer bli bra till slut."
Du vet vem du är, kärlek till dig❤

Likes

Comments

Eller trehundrasextiosex dagar för att vara exakt. För igår hade jag och Andreas ett år tillsammans. Jag är så tacksam för att ha dendär människan i mitt liv. När alla andra har gett upp på mig så står han fortfarande där och tror på mig lika mycket som han alltid har gjort. Vi har haft våra svackor, vi har gråtit tillsammans, men det har bara gjort oss starkare.
Tack älskling, för allt❤ och som om inte det vore nog så får jag träffa hans fantastiska familj som alltid tar emot mig med öppna armar, jag är så tacksamSå igår efter skolan gick vi till stan och kollade lite i affärer, Ante köpte en sminkborste till mig, thihi. Därefter så åt vi på thai silk och det följdes upp med att köpa lite exklusiv handgjord choklad(!!!) innan vi drog hem till lägenheten. När vi kom hem så tog Andreas fram ett litet paket som var till mig, och i det så låg det ett halsband med en hjärtanberlock och tillhörande örhängen❤❤
Resten av kvällen bestod av att göra saker som är så mycket "oss" som det bara går, och vad är mer "vi" än att sent på kvällen gå till Ica i Berga centrum och köpa godsaker och sen hem och kolla masterchef? En dag helt i min smak blev det med min älsk❤

So much love

Likes

Comments

Bad blood - Taylor Swift


Alltså Taylor Swift. Sån jäkla brud hon är alltså. Att se henne live hade varit drömmen, helt klart.
Det suger verkligen att de flesta av hennes låtar inte finns på Spotify..jag vill liksom kötta på gymmet med hennes musik i hörlurarna.
Anyways, denna låten är typ ständigt fast i mitt huvud i nuläget. Kolla musikvideon om du inte har gjort det, såå grym!

Bara kolla på henne, sån jävla queen

Likes

Comments

Fix you - ColdplayHelt klart en av dom finaste låtarna jag vet. Jag bad även om att få den i gitarrläxa en gång, så jag har lärt mig spela den på gitarren och sjunga till. Och att sätta mig ner en stund med gitarren lugnar mig nästan alltid.

Likes

Comments

Idag när jag var och tränade så gick jag ner i källaren där det ett friviktsgym.
Cirka 90 % av alla som kör där nere är väldigt stora killar, vet inte riktigt varför men så är det.
Iallafall, jag gick in där och möts av några biffiga killar, jag hälsar på dom och börjar köra mina övningar.
Efter en stund så lägger en av killarna kommentaren, "Ey lilltjejen, jag behöver vikterna som du håller på med, borde inte du vara uppe och springa lite på löpbandet eller något istället?" Samtidigt som han och hans kompisar hånflinar mot mig.
Jag kände mig så jäkla nertryckt. Förutom att bli förbannad så blev jag ledsen, trots att jag inte ville det. Jag sa att han fick vänta tills jag var klar. Men jag gjorde inte så många reps som jag hade tänkt göra, för jag kände mig så ovälkommen och liten där inne.Såhär i efterhand så kommer jag på massa saker som jag kunde kommit med som respons till hans kommentar. Men jag blev så förvånad, och sen hade den stunden passerat.
Jag hoppas inte han tror att jag kommer sluta träna där nere bara för att han anser att "små tjejer" inte hör hemma där. För han kommer se mig där fler gånger, for sure.

Likes

Comments

Wind beneath my wings - Bette MidlerDenna låten får mig direkt att tänka på min mamma. Hon brukar spela den på piano och sjunga till, och hon sjunger så fint.
Och min mamma är ju faktiskt precis vad hon sjunger i låten, "the wind beneath my wings".❤

Likes

Comments

Du snurrar min värld - SöderMitt förra förhållande, som också var min första kärlek. Min första riktiga kärlek, som innehöll fullständiga lyckorus, men jag fick också mitt hjärta krossat för första gången.
Även att saker och ting inte avslutades alls på det sättet jag hade velat, så hade jag inte velat göra tiden vi hade ogjord. 

Tack. 

Likes

Comments

Okej, detta kommer låta jätteklyshigt😂 Men en dröm har alltid varit för mig att ha six-pack. Alltså inte överdrivet, men att man liksom ska kunna urskilja absen på magen. Men för att få synliga abs så måste man ( iallafall jag, då jag lägger på mig ganska lätt ) inte ta några genvägar och vara ganska sträng i vad man stoppar i sig.
Iallafall så har jag satt upp ett mål att jag i februari ska ha synliga abs, sen så har jag såklart satt upp lite delmål på vägen.
Med bra mat och rätt träning så tror jag faktiskt inte att det är helt omöjligt!
Ni kommer få se lite sneak peeks under tiden😘

Likes

Comments