Alltså vilken dag det varit idag! Plusgrader och sol, arbetspasset gick bra och efter jobbet skulle egentligen jag och beckis på stan men det blev lite förändringar så vi hamnade på fridays och drack öl tillsammans med lite fler härliga personer som jobbar på kolonial.
När jag väl kom hem käkade jag med Albin och nu är det dags för sängen!

Vet ni hur länge sedan det var jag hade energi och ork att faktiskt dricka och bara umgås med folk mitt i veckan förutom typ Abbe, Rebecka och Denise för jag har känt mig helt slut efter jobbet, under den här perioden för det varit alldeles för mycket för mig. Men äntligen börjar jag känna att orken kommer tillbaka och det gör mig så glad för man mår inte bättre av att göra ingenting.

Likes

Comments

Hej på er! Solen strålar och humöret är på topp! Jag märker att jag känner mig mycket gladare när jag känner mig fräsch och fin. Som jag ofta gör i smink eller när man slänger på sig ett favoritplagg. Det fick mig att tänka på ett uttryck jag hörde i ångestpodden, "highlight yourself" att med lite mascara, lite läppstift eller att faktiskt fixa håret kan få en att känna sig lite gladare. Även om det absolut inte tar bort ångesten så kan det i alla fall göra att man känner sig lite på bättre än när man kastar täcket över huvudet och gömmer sig under en luva. (Vilket såklart är okej ibland också) 🙏🏽

Likes

Comments

1AN HÄR // 2AN HÄR // 3AN HÄR


Varför känns det som att alla har klickat hem snygga mjukiskläder förutom jag? Fast jag typ lever i mjukis-outfits?! Någon av dessa tänker jag bestämt klicka hem nästa gång jag får lön! De är så fina och ser så sköna ut, eller vad säger ni?

Likes

Comments

När jag och Albin lagar mat, då lagar vi mat för en liten armé, tycker det är så skönt att ha kvällsmat minst för två kvällar plus matlåda till mig (abbe får mat på sitt jobb) och detta mina vänner var sååå gott, så hur länge det räcker är frågan....

Såklart ska vi inte missa efterrätt en måndag som denna, eller hur? Det blev en yoghurtglass med chokladsmak, riktigt god och väldigt mastig och betydligt billigare än glass här i norge!

Likes

Comments

Hej på er!
Imorse ringde alarmet kvart i fem, för ett arbetspass på kolonial. När Abbe och jag kom fram och skulle stämpla in så hade Albin inte kollat sitt schema, och missat att han var ledig, så han fick sätta sig på första buss tillbaka.
Jag å andra sidan har sprungit runt som en liten dåre för att komma upp i många varor. Efter jobbet körde jag ett extremt jobbigt ben-pass på gymmet och nu är vi igång med mat. Ikväll vankas riktig svensk husmanskost - japp, ni gissade rätt! KÖTTBULLAR, potatis och sås! Nom!

Likes

Comments

Alltså bästa stunden på söndagar är alltid när vi går och hämtar sushi runt hörnet och sen äter framför en bra serie. Man måste ju lyxa till det när en ny arbetsvecka snart drar igång eller va säger ni? ;)

Likes

Comments

Är det något jag är dålig på, så är det att tvätta borstar. Jag vet inte varför det tar emot så mycket att gå och tvätta dem? Det känns ju så himla bra när de är rena och fräscha!
Jag hittade den här blåa lilla gummi-borsten på TGR för 25 kr, och den funkar toppen att använda och skrubba borstarna mot! Tror egentligen den är till att ta bort smink från ansiktet.
Men nu är rummet rent och mina borstar rena och tvätten snart klar. Åh!

Likes

Comments

Alltså spontana utgångar? Hur kommer det sig att de nästan alltid är så jävla bra?! Hade så himla kul!
Vi förfestade i mitt gamla kollektiv, (först jag, Denise och hennes kompis Linda som bor där nu.)
Sen kom fler från kollektivet och så gick vi tillsammans ner till kollektivet under och förfestade med dem. Sen drog vi på klubb och dansade som galningar hela natten. Det var så himla kul, som jag älskar att dansa!

Idag vaknade jag runt 12, åt tacos-rester till lunch och sen tvingade jag med Abbe att städa hela vårt rum, och då menar jag alla ytor. Dammsuga, torkat golv, gå i genom lådor. ALLT. Och det känns så bra!
Städa är nämligen det bästa jag vet när jag är bakis, inte för att det är roligt utan för det känns så bra. Man vaknar upp och har ångest, känner sig lite bakis-äcklig och när man städar, städar man bort ångesten och allt känns rent och bra. Så skönt!

Likes

Comments

Idag testade jag och Denise på att göra potatispizza, kan inte säga att det var äckligt men inte speciellt gott. Ska jag beskriva det med ett ord så skulle jag säga: ätligt.
Haha! Men kul att testa på något nytt, för er som är intresserade så följde vi denna video!

Receptet hittar ni HÄR

Så hann vi med en lång promenad runt om i Oslo, och vet ni? Ikväll ska jag gå ut! Spontant är bäst! Skål!

Likes

Comments

Dessa tjejer. Fy fan, Vad jag saknar dem. Älskade 5an. Varför bor vi inte i samma jävla stad?

Likes

Comments