hej! Nu har jag hämtat hem mina brillor, har två par, men de är riktigt lika, bara nyansen som skiftar (ett par är svarta och ett par svartbruna) Känns sjukt ovant och kan inte riktigt ta mig själv på allvar, men samtidigt känns dem rätt och jag vänjer mig nog med tiden!
Känns sjukt att se allt runtomkring, känns som jag ser världen i ett nytt ljus. Allt är så klart och jag kan se så låångt bort, helt fantastiskt!

Likes

Comments

Hej på er! Alltså idag ska jag äntligen få hämta mina glasögon. Jag var så chockad när jag fick reda på att jag skulle ha brillor att när jag efter undersökningen skulle välja ut några, hade jag ingen aning om vad jag ens var ute efter. Efter lång tid av velande, x antal provade brillor och frågor till optikern så hade jag tillslut tio par glasögon på armen. Tillsammans med en av de som stod i kassan så lyckades jag välja två par och de ska hämtas efter jobbet, men jag vet faktiskt inte om jag är nöjd med dem eller inte, det återstår att se. Det kommer bilder ikväll!

Likes

Comments

OSLO, kläder & smink , resor

Och tänka på att jag om cirka en månad är med mina Skåne-girls och ser på älskade Thomas Stenström. Bästa julklappen av mina föräldrar! Att både få träffa mina vänner och se min favorit- artist. Kan det bli bättre?

LIPS: nyx liquid lipstick, embellishment HÄR

Likes

Comments

Chocolate Bar HÄR // Nyx concealer HÄR // Beauty UK primer HÄR // Maybelline mascara HÄR // Bahama Mama bronzer HÄR // Nyx eyeliner HÄR // The Balm Eyeliner HÄR // Inglot grålila läppstift HÄR // Gerard cosmetics "underground" lipstick HÄR // GC "iced mocha" iquidlipstick HÄR //NYX liquid lipstick HÄR //Isadora facesculptor HÄR // Borstar från abben WISH (ca 30 kr för ett set med 9 borstar)

Likes

Comments

Hej på er alla fina, nu har min sega dator lyckats få in alla filer för att påbörja redigering av sminkvideon som jag spelade in i helgen. ÄR riktigt nöjd med sminkningen och tycker det ser lovande ut med själva inspelningen. Så nu ska jag börja!


Likes

Comments

Hej på er!
Såhär i höstmörkret tycker jag att vi ska tänka på annat än fodrade stövlar, mössor och tjocka jackor. Den mörkaste delen av vintern har ju faktiskt passerat och våren är inte så långt borta. Hittade lite fina vårklänningar som jag vill visa er!

1an HÄR // 2an HÄR // 3an HÄR

Vill ha vår/sommar på en gång när man hittar så mycket fina kläder!

Likes

Comments