​HEJ!!! 

​Long time no see, typ. Jag har saknat dig, kära blogg. Haft lite prestationsångest för att jag inte skrivit. Men har haft fullt upp inte minst sagt i huvet, så har inte kunnat få ner något på papper. Allt är en enda röra. Men nu kände jag att hela mitt huvud klarnade lite. Hahah. Nej men jag fick en ide. När jag får en ide till vad jag ska skriva kan jag liksom inte tänka på någonting annat. Jag tänker samma meningar om, och om, och om igen. Fast det slutar alltid med att jag skriver någonting helt annat istället. Som nu till exempel. Haha.

Vad har du gjort idag, kära blogg? Inget antar jag. Bara legat där, samlat lite damm och bara, funnits. Skönt. Önskar jag hade det så. Eller det har jag ju. Här sitter jag, samlar lite damm och bara finns. 

Fast jag har gjort lite mer än så idag, faktiskt. 

Jag hade ~​NATIONELLT PROV​~ idag. Och jag överlevde! Som alla 01.or i hela Sverige redan vet var det svenska som stod på menyn idag. Det gick helt ok. Har kommit på nu att jag svarat fel på ett flertal frågor. Det skär i mitt hjärta dock. Jag ser upp till min svenska-lärare så mycket. Vill absolut inte göra honom besviken. Jag vet att han litar på mig och då känns det absolut inte bra att inte prestera bra på ett prov. 

Förutom det har jag lyssnat på musik, åkt buss, fått reda på att en häst i mitt stall kanske bär på kvarka-viruset, gråtit en skvätt av oro för att min/mina hästar kanske blir smittade, ridit, fastnat med skorna i leran i hagen, pratat med Alicia, pratat med Ella, funderat, kollat på TV, sjungit, skrikit, skrattat, sovit, ätit, kissat... okej jag tror ni fattar. Jag har myst med mina katter också. Ja. Det var väl allt jag hade att säga. Jag lovar, jag ska bli bättre på att uppdatera dig, kära blogg. Jag vet att du undrar vart jag tar vägen. Förlåt att jag inte ger dig den uppmärksamhet du förtjänar. Jag är liksom fett tagg på att skriva men inget händer. Aja. Nu ska jag duscha och kolla på Jane the virgin. :) ha det gött. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har tänkt på en grej. Varför är det så, att varje gång en kvinna ska porträtteras som stark och modig för att hon gör det hon gör, så gör hon alltid någonting som är mansdominerat. Alltså till exempel bilden nedan. För att den ska vara så effektiv och påverka så många människor som möjligt måste kvinnan på bilden utföra ett jobb som oftast är mansdominerat. Varför kan man inte jobba som sjuksköterska eller städare och ändå få samma publicitet? Är inte dom också starka och modiga människor?
Näe, fin tanke men det håller inte riktigt ändå fram.

Likes

Comments

Jag skrev ett aslångt inlägg för ett tag sedan, men dum som jag är glömde jag att spara det. Lol.

För en vecka sen typ fick jag biljetterna. Biljetterna som tillåter mig se min största förebild, idol och ledmotiv i livet, live. Jag ska se Lady fucking Gaga live!!!! Med min bästavän!!!!! Kan det bli bättre?
Lady Gaga har varit min största idol större delen av mitt liv. Eller nej kanske inte större delen, men en lång tid iallafall. Det var 2009 jag först hörde hennes namn. Jag hade ingen aning om vem det var så jag sökte väl på Spotify eller youtube eller något. Det var så det började. Sedan dess har jag varit som besatt. Mitt största intresse när jag var 9 var att söka information om henne på Wikipedia. Jag lärde mig varenda ord utantill som stod på hemsidan. Jag kollade intervjuer om och om och om igen. Även fast jag inte fattade ett ord av vad hon sa.
Jag har alltid haft problem med att vara ensam. När jag var mindre fann jag det otroligt svårt att sova ensam och i skolan kände jag mig också extremt ensam till och från. Min tröst var Lady Gaga. Jag visste att även fast hon inte har en aning att jag ens existerar, så finns hon där ändå. Hon bryr sig on mig ändå. På kvällarna brukade jag ligga och fantisera om hur vi träffades och tog en fika på stan. Efter det blev vi allra bästa vänner. Hon var (och kanske är) som en extra mamma. Hon kallas ju trots allt Mother Monster.
Kärleken för den starka, modiga, vackra, inspirerande artisten växte stor. Hon hjälpte mig igenom mina svåraste nätter som ung. Fanns där när mörkret kändes som mörkast och när den totala ensamheten tog ett fast grepp runt mitt bröst.
Och nu ska jag se henne live, för andra gången. Sist var magiskt. Aldrig gråtit så mycket tror jag. Iallafall inte av lycka. Även fast den där besattheten kanske avtagit en del, är jag ändå så otroligt fascinerad av denna kvinna. Vet inte hur jag ska kunna tacka henne för att hon fick mig att tro på mig själv.

I'm beautiful in my way
I'm on the right track baby
I was born this way
🦄🏳️‍🌈

Likes

Comments

Hej! Jag har ju skrivit en del om mina andra "intressen". Men jag spenderar faktiskt större delen av mitt vakna dygn i stallet. Eller okej det kanske var att ta i, men jag är där ganska ofta iallafall. Mitt stall ligger i Trödje där jag bor. Vilket är riktigt riktigt skönt. Det tar typ fem minuter att gå till stallet. Verkligen lyxigt.

Jag rider en häst som heter Baron, han är en islandshäst, fem år och världens snällaste häst. Visst, han är en unghäst, han har lite bus för sig och tycker inte allltid att det jag tycker är kul är kul. Men det är ändå något speciellt med att lära känns en häst. Han kan inte snacka skit om mig, han kan inte vända mig ryggen när jag behöver honom som mest och han blir som en bästa vän. Jag lär känna honom och han lär känna mig. Det är så fint att bli ett team med någon som är så många kilo tyngre än mig och som har en helt egen vilja. Att få den tilliten och förtroendet är så otroligt mäktigt och häftigt. En får nästan lite hybris.

Jag har ridit Baron i ungefär ett år nu. Vi har haft stora motgångar som har tärt riktigt mycket på mig. Nästan fått mig att vilja sluta rida. Men vi ger aldrig upp och de gånger det går bra, då går det så otroligt bra. Han är en sån fin häst. Inte bara i personligheten utan också i ridegenskaper. För att vara fem år är han otroligt lovande. Jag hoppas jag får fortsätta rida och utvecklas med honom, vem vet, vi kanske till och med kan ta oss an ett SM tillsammans?
Världens finaste vän
Barón från Trödje

Likes

Comments

Nu är det officiellt. USA och världen styrs just nu av en homofobisk, sexistisk, islamofobisk, rasistisk m.m, inte minst maktgalen människa. Idag avslutar en godhjärtad, klok, genuin och älskad människa sin post som president över förenta staterna. Det mäktigaste landet i världen. En president som gjort så mycket för sitt land blir nu ersatt av en människa med en mental ålder på 3 år men en fysisk ålder på 70 år. Under dessa 70 år har denna människa inte satt sin fot i den amerikanska politikens värld.

Idag börjar en människa som har en otroligt skev kvinnosyn sin post som president över förenta staterna. Varför inte bara sätta en jävla sten som president istället. Den hade ju iallafall behandlat folk lite bättre.

I skrivande stund stiger Obama in i sin helikopter och lämnar landet för att ta en veckas semester med sin familj. Jag kan inte få in det i min hjärna. Jag är förkrossad. Jag är övertygad att världen om bara något år inte kommer finnas mer. Jag är övertygad om att världen inte kommer bli en bättre plats. Ozonlagret kommer inte läka. Svarta kommer fortsätta att bli dödade av vita (ofta kukbärande) poliser. Homosexuella, tansexuella och andra med annan sexuell läggning eller identitet än heterosexuell, medelålders, vit man, kommer att bli tryckta så långt ner i skiten att de inte längre kommer kunna orka sig upp igen. Nej, just nu känns det hopplöst. Jag vet att en inte ska tänka allt för negativt och se saker från den ljusa sidan, men en ska inte heller bli president om en har för avsikt att skörda folk som inte är som en själv.

Tack för mig.

Likes

Comments

Hej! Här kommer lite spontana tankar och funderingar haha.

Jag har precis läst klart Therese Lindgrens bok "ibland mår jag inte så bra". Eller jag har typ två sidor kvar men ändå. Jag måst bara säga att jag känner igen mig så otroligt mycket i det hon skriver. Jag skäms också på grund av min psykiska ohälsa och tänker "hur kan folk vilja vara vän med mig, jag som är helt sjuk i huvudet?". Varför skulle nån liksom vilja vara vän med någon liga galen som jag. Men vet ni. Min psykiska ohälsa är inte jag. Mina diagnoser bestämmer inte över hur jag är som person. Jag är en jättesnäll och trevlig tjej som ibland inte mår så bra. Min ångest och oro definierar inte mig som person. Jag tänker inte låta min rädsla för att bli galen styra mitt liv.
Jag hoppas att alla ni som också lider av olika sorters psykisk ohälsa eller diagnoser inte slutar kämpa.
Och kom ihåg; hittills har du överlevt 100% av dina dåligaste dagar.
Jag vägrar skämmas över den jag är. Du är aldrig ensam. Jag är aldrig ensam.

Godnatt❤

Likes

Comments

Hej! Nu har jag glömt bort att skriva lite, hehe. Men jag har varit i Sundsvall eller ja, Timrå, i fyra dagar hos mina bff's Vendela och Johanna❤❤. Åh va mysigt vi har haft det. Är så lycklig när jag är i Timrå med dem. Vi hälsade på deras mormor och morfar (när det var -26 grader), åkte skridskor, åkte pulka, hade finmiddag med grannarna och våra föräldrar, kollade på the 100, umgicks med Johannas pojkvän Filip, åkte pulka, kollade på youtube, snackade lite, lyssnade på höga kusten av Thomas Ledin och sov. Så skönt när en har kompisar en kan vara precis som en vill med. Helt kravlöst liksom. Ääeee vill nog inte tillbaka till Gävle och börja skolan igen. Men jag har haft ett jättefint lov. Har inte gjort så jättemycket har tagit det lugnt och umgåtts med vänner och familj. Hade velat träffa fler kompisar men jag hann inte. Hoppas ni har haft ett fint lov! (Oj nu snackar aggep med alla sina fans här).
Puss å kram!!!
(Borde en ha nån typ signatur typ som Therese Lindgren har "ilysm". Näe kanske inte det kanske är lite töntigt)

❤❤❤❤

Likes

Comments

Hej!! Nu är det dags för nyår igen. Mitt år har varit lärorikt på många sätt. Det har varit tufft men det har ofta slutat på ett bra sätt. Även om allt inte slutat än. Så jag tänkte nu skriva en liten resumé av detta år, en tillbakablick på hur året har varit och vad det lärt mig.
Januari:
Mitt januari började i Liepzig i Tyskland. Vi hade tidigare åkt till Berlin men sedan fortsatt till liepzig där mina bästa vänner, Vendela och Johannas mammas kusin. Det var så mysigt, alla var så otroligt trevliga och snälla. En perfekt resa.
När vi kommit hem från Tyskland var det dags att flytta!!! Ja, vi flyttade från lilla Sätra i Gävle, till Trödje vilket ligger norr om Gävle. Detta var ju något extremt stort för min lilla familj eftersom vi innan bott i ett litet radhus och nu hade vi ett helt hus ute på landet med 8 rum och kök! Och en källare!!! Klart det var lite tufft att lämna huset jag vuxit upp i, men det var så otroligt roligt att flytta till finaste Trödje. Det har varit en livslång dröm för min familj att flytta ut på landet.
Februari:
Öh kan va bästa månaden på ååååret????? Min födelsemånad!!! Hihi! Ja men jag fyllde alltså år i februari. 17 februari. Min födelsedag var proppad med förväntningar. Jag är en person som alltid bygger upp tusen miljarder förväntningar inför stora högtider eller dagar eller allt möjligt egentligen. När dessa förväntningar inte lever upp till vad jag trott de skulle bli blir jag helt förkrossad. Så ja, av olika anledningar blev inte min födelsedag som jag hade tänkt men detta är ju någonting jag måste träna på för det blir ju uppenbarligen inte alltid som en tänkt. Men jag är så tacksam och glad över att jag fick for min födelsedag tillsammans med mina nära och kära.
Ärligt så minns jag inte så jättemycket mer av februari, så ja hehehhe.
Mars:
Mars!!!! Älskade mars!!!! Minns noll från månaden förutom när vi åkte till Wales!!! Jag är konfirmerad. Jag är inte särskilt religiös eller så, men jag valde att konfirmera mig ändå. Det var inget tvång från min familj eller så, jag bara ville helt enkelt. Konfirmationstiden var jättefin. Jag lärde känna en massa otroligt fina människor. Typ det bästa på hela året var absolut när vi, tillsammans med konfagruppen åkte till Wales. Jag åkte dit tillsammans med mina "barndomsvänner" Elin, ebba och Hannah, samt alla andra i våran konfagrupp såklart. Det var en superfin resa. Alla kom varandra väldigt nära och alla växte liksom. Vi gjorde så många roliga saker tillsammans, besökte en skitgullig liten församling som typ älskade oss, myste i Wales huvudstad Cardiff och pratade om allt. En kunde vara precis som en ville. Det var så skönt. Finaste walesresan!!
April:
Minns typ inget av april???? Vad händer ens i april???? I n g e n t i n g händer i april. Och det finns i n g e t att göra. Men sista april firades iallafall med Vendela och Johanna. En lugn och skön Valborg helt enkelt.
Maj:
I maj hade jag partaaajjj haha nej men en liten sweet 15 typ. Bara några månader i efterhand... det var en supermysig 90 tals fest med mina fina fina vänner!
Jag konfirmerades även i maj, som sagt är jag inte särskilt religiös men va fan, Yolo liksom. Det var en fin dag som jag "firade" med mina nära och kära och familjen.
Juni:
I juni fick vi sommarlov!!!!! Så skönt! Mina betyg var bättre än någonsin faktiskt och det var vara så otroligt härligt att ha ett oändligt sommarlov framför sig. Avslutningsförberedelserna var hemma hos bästa Hanna tillsammans med Aili och Matilda. Åh så mysigt vi hade det! Bästa dom! Det var skitvarmt och strålande sol, precis som en skolavslutning ska vara! Efteråt gick jag, mamma och pappa och åt på terassen i Gävle. Himla mysigt ställe (herreGUD vad jag använder mysigt hela tiden förlåt😅). Sen!!!! Dagen efter!!!!! Bästa på hela året typ!!! Stolt och nykter! Det är så himla roligt. Träffa människor en inte träffat på länge, umgås, dansa, äta sockervadd, kolla på snygga killar haha, åka karuseller och ba ha det så himla kul! Äe bästa alltså!
Dock var jag tvungen att gå upp 4 tror jag morgonen efter (gick och la mig1) så sov inte så jättelänge. Jag och mamma åkte till Uddevalla och mormor. På vägen dit såg jag rmm gänget, först i Stockholm och sen i Göteborg!!!! Spänning i vardagen!!!!!! Nä skoja.
Jag hade det jättemysigt med mormor i Uddevalla, världens bästa mormor. Vi drog en spontanare till Oslo. Synd att en inte kollade skam då. Då hade en ju kunnat dra till nissen lol.
Juli:
Juli var inte jättebra. Eller alltså det var ju asskönt att vara ledig och så, men kände mig rätt ensam.
Jag var i Göteborg, shoppade, lyssnade på när min moster sjöng, åkte till Fjällbacka och bara myste i Uddevalla med min mormor och resten av min mammas släkt. Bra ändå.
Augusti:
I augusti umgicks jag mycket med Tyra och sarisa. Vi badade med Ronja, Fredrik och yousif på Victoriabadet och åkte till limön där Tyra har sin stuga. På limön badade vi i iskalla havet, rodde båt som vi körde på grund flertal gånger, myste på en stenig strand och snackade lite skit. Älskar att bara sitta och prata om allt och inget. Vi hade med oss madrasser och badringar. Det var så himla skönt att ligga i en badring och bara stirra upp i himlen medan en åker omkring. Augusti var inte bara frid och fröjd däremot. När skolan började mådde jag inte bra av olika anledningar. Der var en tuff period.
Men!!! Juste!!!! I början av augusti var vi på en festival!! Urkult! Den har vi varit på i mååånga år med Vendela och Johanna med familj, och detta var det sista året. Så kul och fint att vara där.
September:
September var en jobbig månad. Det var fortsatt inte så bra av olika anledningar och det var ganska jobbigt. Meeen förutom sådana tråkigheter tillbringade jag september stora delar i stallet där jag red och rider Baron. Världens finaste häst verkligen. Gjorde stora framsteg och tävlade även! Dagen efter vi kommit hem från Stockholm med skolan. Det var en kaosig, rolig, inte särskilt lärorik (som lärarna ville att det skulle va) och många många bilder togs av mig och min fotomodellkompis Tyra. Vi tar fan alltid bilder. Hela tiden. Men tillbaka till tävlingen. Det var min första islandshäststävling. Även barons första tävling någonsin. Han var så duktig! Dock kom vi sist men va gör det på första tävlingen liksom. Dessutom är han bara 5 år, så jag tycker han skötte sig exemplariskt.
Oktober:
Oktober! En rolig och lite jobbig månad. Rolig pga: umgicks fett mycket med kompisar! Hade det svinmysigt (på riktigt vad finns det för synonym på mysigt blir trött på mig själv!!!). Upptäckte under denna period Frank ocean, världens finaste människa. Älskar honom så mycket. Så fina låtar. Min favorit är Ivy. B ä s t a. Nej men jag umgicks en massa med mina fina vänner och hade det astrevligt. Hade överraskningsfest för Matilda!! En superhärlig kväll där jag lärde känna fler personer och hade det jättekul.
Hade även en skitfin början på höstlovet hos Vendela och Johanna (har jag ens gjort nåt annat än att vara med dom??). Även fast jag är med dom så mycket tröttnar jag aldrig på dom. Och även fast de bor så långt bort är det som vi aldrig gjort annat än att umgås när jag är med dom. Bästa.
Oktober var mindre bra pga: insåg att jag under en längre period inte mått bra alls och förstod att det skulle ta lång tid att bli "återställd" igen. Men i mörkret finns ljuset, har fått en massa hjälp och stöd och det finns en väg ut, måste bara hitta den.
November:
November började med att min älskade kusse CajsaLisa kom hit. Vi kollade på gamla bilder och gick på stan. Har alltid så kul med mina kusiner. Vi halloweensminkade oss även lite i efterhand. Bättre sent än aldrig liksom.
November fortsatte och snön kom! Jag och Matilda skyndade till stallet och red en fantastiskt vacker ridtur i vinterlandskapet. Åh, saknar snön. Var även mycket i stallet under denna månad. Var och tränade hos en jätteduktig instruktör och det var här efter som jag och baron verkligen gjorde stora framsteg! Der gick superbra för oss och jag började förstå knapparna på honom. Så kul när en lär känna en häst.
Jag och Tyra hade en sleepover och kollade på Pocahontas som jag aldrig sett tidigare. Alltid så mysigt att vara med Tyra!
Red lite till, gick i skolan, mådde inte jättebra med fortsatte livet som vanligt. Drog på horseshow med Matilda och hennes familj. Horseshow är ju bästa!
Tog en dag ledig efter en mycket jobbig dag och det behövdes. Gjorde ingenting den dagen, tog hand om mig själv, pluggade lite och drog och tränade för instruktören.
Blev förkrossad när jag fick reda på att en kille i min skola blivit utvisad efter att ha bott i Sverige med sin familj i fyra år. Jag förstår inte hur Sverige kan göra såhär mot en helt vanlig familj. Den retroaktiva lagen s u g e r.
December:
Inledde december med att skjuta lite pilbåge, haha. Värsta katniss liksom. Det var fett kul med feeett svårt!
Den helgen (andra advent) åkte jag och Alicia och sjöng på Gavlerinken med skolan! Det var nervöst men otroligt kul ändå! Bästa Alicia och jag. Saknar Alicia så mycket, hon är bäst. Säger det för sällan men Alicia om du läser detta; AJ LÖV YO.
BÖRJADE KOLLA PÅ SKAM UNDER DECEMBER BÄSTA!!!!! Skam har förstört och gjort mitt liv så mycket bättre.
Vid tredje advent åkte jag och pappa till mina kusiner i Norberg och gick på julmarknad med dom. En gammal tradition som vi har. Riktigt kul, men det märks att en har varit där några gånger. Såg näst sista avsnittet av säsong tre av skam med Cajsa. Grät så mycket. Älskar den serien.
Red en kultur med Matilda och även ett luciatåg med Matilda. Sjöng luciatåg med skolan vilket gick helt ok. Fick dock feber och va tvungen att åka hem efteråt. Var med bästa teatergruppen och firade sista veckan innan jullov. Fick jullov. Firade jul med mina kusiner och deras familj och hade en asbra jul helt enkelt.

Ja, detta år har varit upp och ner. Men har lärt mig mycket och fått möjligheten att tillbringa mitt år i ett helt lugnt land där jag aldrig behöver oroa mig för att jag ska behöva fly från mitt hem. Har varit frisk och haft alla mina nära och kära i livet. Har aldrig behövt vara ensam. Jag har det väldigt bra även om jag inte alltid förstår det. Kram på er! Hoppas ni får ett fint nyår och ett ännu finare nytt år!

Likes

Comments

HEJ!!!!!! Oj vad konstigt det känns att skriva ett inlägg i min allra första blogg. Kul ändå!! Så, vad ska en säga? Jag heter Agnes, jag är 15 år. Jag är intresserad av allt möjligt, hästar, teater, politik (lol), serier, ja en massa saker helt enkelt. Jag hoppas verkligen att några kommer vilja läsa min blogg, hahaha. SÅ jag inte liksom sitter och skriver en massa utan att nån läser. Nej men det kommer nog bli riktigt kul. Jag tänkte att det finns väl inget bättre sätt att börja denna blogg på än att göra en taaaaag. Jag älskar listor och att svara på frågor (????av nån anledning??) så vi kööör!!!! :)

Namn: Agnes Amanda Sofia Åkerlund

Ålder: 15

Längd: ingen aning men runt 1.65 antagligen

Sko-storlek: 39

Född: 2001-02-17

Bor: Gävle

Allmänna frågor:

Vad är du rädd för: att bli ensam

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag står upp för mig själv och andra

Det roligaste jobbet du haft/har: har inte riktigt jobbat

Har du körkort och egen bil: nej

När tog du ditt körkort: -

När grät du senast: minns ej men nån gång förra veckan

När skrattade du senast: idag när jag kollade på jorden runt på 6 steg, haha

Vem åkte du bil med sist: min mamma

Vem åt du mat med sist: min mamma

Vem sov du hos sist: min kusin tror jag

Vem sov hos dig sist: min kusin, haha

Vad var du rädd för när du var liten: oj, va rädd för myyyycket, men en sak jag var jätterädd för när jag var liten var att det skulle bli krig

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: polis eller militär

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: kanske fem gånger

Värsta smärtan du råkat ut för: mensverk och psykisk smärta

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: att få tillbringa många dagar i stallet och med människor jag älskar

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: att Donald Trump blivit president och att människor kan vara så otroligt elaka och hjärtlösa mot mig och andra.

Har du någonsin sportat: jaa

Någon du ser upp till: min familj och Lady Gaga, haha.

Vad finns alltid i din handväska: nässpray och en jävla massa papper som jag inte fattar var de kommer ifrån

Har du varit utomlands någon gång: yes

Vilken plats var finast: kroatien och Edinburgh

Största stad/städer du varit i: London

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: nej

Har du piercing eller tatuering: om öronen räknas, ja

Hur ska en kille/tjej/person vara/se ut för att du ska falla pladask: smart, trevlig, våga stå upp för sig själv och inte falla in i nån konstig mall för hur en kille ska vara

Finaste komplimang du fått: typ att jag är snygg haha

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: jag vet inte, inte ordentligt iallafall

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: öh ja

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: l a n d e t

Hamburgare eller pizza: pizza

Kött eller fisk: inget

Hund eller katt: katttt

Aftonbladet eller expressen: ?????

McDonalds eller MAX: MAAAAX<333333

Vin eller Öl: vin

Charter- eller skidsemester: charter

Finland eller Utlandet: utlandet

Sport eller nyheter: nyheter

Hockey eller fotboll: fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: bryr mig inte jätte faller oavsett

Sommar eller vinter: vinter

Vår eller höst: höst alla dagar i veckannnnnnn

Flyg eller tåg: t å g

Bil eller buss: bil

Så ja! Det var alllt för mig för denna gång!! Puss och kram och ha det bra haha<333333

Likes

Comments