Header
View tracker

Hejsan alla!

Jag red Babben en sväng imorse men skrittade bara. Hon var väldigt på och spänd. Jag har inte ridit henne på ungefär en vecka så det är antagligen därför. Ska kanske på kalas snart men jag tror inte att jag hinner. Har en hel del saker att göra. Planerna med hästarna idag är,

Babben- klar

Bonito- gå en promenad

Sture- rykta

Safir- rykta och kanske gå en promenad

Zuzzet- rykta

Ska även mocka alla boxar, ge mat, ge vatten, kanske bytta täcke på nån och massor med andra saker.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ska rida Babben nu!

Likes

Comments

View tracker

Skulle ta lite bilder på Sture idag i hans nya täcken. Svårt och stå still och väldigt otålig men det gick bättre emot slutet. Kommer att presentera honom imorgon.

Även en bild på min prins!

Likes

Comments

Nu i december så letar man efter julklappar och en del har det nog inte helt lätt med att hitta julklappar så jag tänkte ge några tips. Så här kommer några tips till en hästälskare. Jag kan även vissa vad jag önskar mig i julklapp. Gillar verkligen allt som jag har tipsat om här men jag kan ju inte önska mig allt Hahahah.

Likes

Comments

Jag har varit hemma ifrån skolan hela veckan... jag har opererats och har så ont. Jag sover också väldigt dåligt, har svårt och äta och svårt att prata. Jag kan lixom inte gå till skolan när jag mår så här. Jag hoppad iaf stt det ska bli bättre till måndag. Har vaknat runt 4-6 varje morgon efter operationen och haft så jäkla ont. Gud vad jag gnäller men det måste man få göra ibland.

Hästarna är ute och har fått frukost. Jag har inte ridit på ungefär en vecka :(. Idag ska jag ut och gå med några hästar. Ska dock rykta alla hästar.

Just nu så har vi fem hästar hemma. Vi har även byggt klart lösdriften och boxarna. Zuzzet och Bonito går på box och Babben, safir och Sture (min nya häst) går på lösdrift. Tänkte ta lite bilder sen och berätta varför några står på box på natten medan några går på lösdrift dygnet runt.

Ikväll kommer det några julklappstips här på bloggen.

Likes

Comments