Header

Hejsan igen alla!

Jag bloggade inget igår för jag mådde typ dåligt. Vet inte riktgt vad det var med mej. Det är ganska stressigt just nu och jag hatar när det är mycket i skolan. Men nu är ett prov avklarat. Har några prov och två inlämningar nästa vecka. Ska göra klart en inlämning ikväll som skulle ha lämnats in i måndags...

Igår fick hästarna villa för jag bara pluggade till provet som jag hade idag. Surt när man inte kan rida men jag skulle ha kunnat rida men var så trött också och då skulle jag ha fått sitta uppe sent och plugga och jag kände att jag aldrig kommer orka det.

Babbens mungipor har varit torra ett tag, hon har blivit extremt känslig och får skav av allt också. Så hon får villa från bett idag och imorgon. Om det är bättre på lördag så ska jag rida henne. Longerade henne idag och hon fick trava över lite bommar också. Hon var jätte pigg i början och ville bara springa fort. Sen lugnade hon ner sig och sänkte huvudet. Sture red jag i regnet för första gången och det var som vanligt. Pigg var han också och jag arbetade honom mest i skritten.

Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen ska jag plugga typ resten av kvällen. Hoppad ni får en roligare kväll än mig ;).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja idag så börjar jag dagen med en mattelektion. Känner mig faktist jätte pigg idag och har gjort en massa uppgifter. Blev ingen ridning igår för jag har så mycket plugg. Kommer rida båda hästarna idag för dom måste ridas. Har prov imorgon, läxa tills idag, en svenska uppgift som skulle in igår, prov på torsdag och en inlämning nästa torsdag. Och det är inga små saker utan det tar ganska lång tid.

Blir dressyr på båda hästarna idag och jag förväntar mig pigga och glada hästar. Dom behövs ridas genom ordentligt, speciellt Babben. Får nog rida henne i 70-90min. Ja sen efter det ska jag plugga typ hela kvällen. Så roligt. Men jag ska försöka göra klart så mycket som möjligt så jag slipper att sitta med något i sista minuten eller i helgen. Vill verkligen inte plugga i helgen eftersom jag brukar ha massor med annat som ska göras.

Likes

Comments

Ja då var det måndag igen och helgen gick så otroligt fort på Fårö. Hade jätte roligt och det var så mysigt. Efter fårö var vi på kalas direkt och jag var så trött, kände mig väldigt ofräsch också vilket inte gjorde det bättre. Efter red jag Babben en 40min och det var bara skritt enligt mig men hon trippade och höll på. Lär bli ett pass på 90min idag. Måste rida igenom henne ordentligt och få henne lösgjord. Ska nog rida Sture också om klockan inte blir för mycket. Ska till tandläkaren idag vilket jag verkligen inte vill men jag måste. Så kommer hem lite senare också...

Åkte til ridhuset igår och hade med Sture. Red igenom honom i alla gångarter och han var ganska bussig. Sparkade bakut några gånger och jag kan verkligen inte hålla mig för skratt Hahha. Och sen lyckades jag glömma mina tyglar hemma, fick ha grimskaft istället och det funkade men jag föredrar att man använder tyglar.

Fick hem böckerna från hippson igår!!

Likes

Comments

Jag och mamma har beställt mer hästsaker och jag ångrar att jag inte beställde mer Hahah. Men ni får se vad jag har beställt när paketet har kommit. Saker som jag verkligen vill ha.

Vi är ännu på Fårö men ska lämna om bara några minuter. Färjan går inte förens 12:30 vilket är lite segt för vi är klara för att åka. Vi ska på kalas direkt nr vi kommer hem. Ska bli roligt har inte träffar många från släkten på några veckor. Ikväll ska jag till ridhuset med Sture. Jag ska bara ta det lugnt, blir skritt, trav och galopp men kommer inte bli något svettigt pass. Känns så bra att en equiterapeut har kollat igenom honom och behandlat honom. Hon kommer on två veckor igen och ska behandla Sture och Babben. Känns bra att ha någon som kollar igenom ens hästar eftersom man hittar inte alla fel själv. Om jag hinner så ska jag rida Babben också, kommer rida ut och hon lär va pigg nu när hon har villat i tre dagar.

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Igår bloggade jag inget och jag var inte sugen på att blogga och hade fullt upp i skolan också. Men vi är på Fårö nu och jag har massor med överskottsenergi eftersom jag inte red igår och kommer inte att rida idag heller. Saknar redan hästarna och ridningen. Jag var hos naprapaten igår och det var samman behandling som sist och jag fick en ny övning. Hoppas det snart är över, min sits har blivit bättre vilket är bra.

I skolan är det ganska stressigt just nu, det är massor med prov och inlämningar. Men hästarna går faktiskt förre skolan för mig. Speciellt Sture. Dom är inga maskiner som man knäpper av och på direkt.

Sture fick behandling i torsdag och han skötte sig jätte bra. Vi longerade honom först för tjejer ville se honom i rörelse och hon såg ganska fort vad som var fel. Det var en låsning i korsryggen vilket gör att han går fel. Så hon lyckades få bort det på något sätt. Är sjukt imponerad av henne. Innan fick han stå med ett magnettäcke, han älskade det. Sen så behandlade hon honom. Efter longerade vi honom igen och han såg mycket bättre ut. Trampade under sig med ett ben mer och han såg mjukare ut. Ungefär i mitten av april ska Sture behandlas igen och Babben ska också få en behandling.

Ska nog ut och gå ed Ecco snart, det är jätte fint här på Fårö så jag överlever nog utan hästarna. Men jobbigt är det.

Likes

Comments