Header
View tracker

Har precis kommit in från stallet och har varit ute i några timmar. Red först Babben och skrittade bara. Marken var jätte hård och det var lite halt också. Det var en tjej som red Bonito samtidigt också. Sen lastade vi Sture och safir och körde en sväng. Bara för att träna och se så det gick bra. Båda skötte sig bra men dom blev lite stressade när vi lastade av dom.

Jag ramlade ju av Sture igår och kände att jag var tvungen att rida han idag igen för att känna att allt var ok. Så klart satte jag upp efter att jag hade ramlat av. Idag var han mkt lugnare och gjorde inget dumt. Han var på väg att stegra sig en gång men jag avbröt det fort och drog i tygeln åt sidan och sen gjorde han inget. Travade också lite och det gick lika bra. Tror mest att han var väldigt pigg och visste inte riktigt vad han skulle göra med sin energi.

Likes

Comments

Hejsan! Sture var väldigt pigg och ganska bråkig idag. Bockade lite och sen stegrade han sig. När han stegrade sig drog jag i tyglarna vilket gjorde allt mkt värre. Men vad inte bered på det och har aldrig varit med om att någon häst har gjort så. Han stegrade sig och jag ramlade av. Blev inte rädd eller skadade mig inte. Blev bara lite sur. Sen är hans sadel inte den bästa direkt. Svårt att beskriva den men jag får lixom ingen bra sista direkt. Ska nog ha Babbens sadel imorgon. Sture är ju bara tre år också. Lite busig och han har mkt energi. Ska börja rida lite längre pass på honom, inte varje gång men ibland. Han ska även ridas oftare.

Red safir lite också. Bara skrittade några varv. Rider honom bettlöst faktiskt. Ett bett ska snart inhandlas dock men kommer fortsätta bettlöst också.

Idag kom det lite saker till hästarna och mamma var även i en ridsports affär och köpte lite saker. Alla saker som vi köpt och beställt var en whiteboard tavla, täcke, termometer, spö, hästgodis, svampar och krokar.

Likes

Comments

Är inte så jätte nöjd med dagens pass på Babben. Det går jätte bra i skritten och traven men i galoppen blir det kaos. Hon drar ner huvudet och kastar med det. Ska prova att bytta bett på henne. Annars så är hon bara bråkig. Men det är inte så roligt när hon gör så för hon drar fram mig också och då måste jag rycka i tyglarna för att få henne att sluta.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag ska jag rida tre hästar. Sture, Babben och Safir ska jag rida. Jag red inte Sture igår utan han får gå idag när det är ljust istället. Det kommer en tjej som ska rida Bonito i eftermiddag. Vi ska kanske låna ut han till dom och sen om allt känna bra kanske dom köper honom. Gör lite ont i hjärtat men vi känner dom jätte bra och umgås med dom. Dom har även min äldsta shettis.

Likes

Comments

View tracker

Kom hem för en stund sen och har ätit lite och kollat på youtube. Det var inte så jobbigt i skolan idag som jag trodde det skulle vara. Det värsta är att vi ska redovisa på musiken om några veckor. Jag bokstavligen hatar att redovisa. Men det känns alltid bra när det är över.

Ska ut i stallet snart och ska rida Babben först. Hon var villat några dagar så kommer bara att rida ut. Veterinären kommer på måndag och ska kolla på hennes hals. Sture ska också ridas idag. Om underlaget är bra ska jag träna på galoppen.

Någon som tycker det är väldigt tråkigt att stå still.

Likes

Comments