Header

Täppt i näsan, ont i halsen och jag vet inte om det är pollen eller om jag är på väg och bli förkyld. Tror faktist det är både och. Mår iaf inte jätte bra och jag tar tabletter emot pollen men dom hjälper typ inte.

Igår red jag Babben och hoppade igen. Bara hinder på 40cm höjden och hon var ganska bråkig. Hade väldigt svårt för att lyssna på min hand och drog iväg och sket i mig. Idag ska jag rida ut på henne och hoppas verkligen på ett bättre och mysigare pass. På Sture ska jag också ridas ut. Han brukar tycka det är jätte roligt och är också jätte bra träning för honom, han är räds för typ allt. Igår var jag på träning med honom och wow vilken häst jag har. Han var jätteduktig och bråkade inget alls. Jätte mjuk var han också och han gjorde allt perfekt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla!

Usch vad mina ögon, näsa och hals har kliat idag... Min allergiska reaktion för pollen har kommit nu, ganska sent men fyfan vad jobbig det är. Har letat fram mina tabletter och hoppas det är bättre imorgon.

Red bara Babben idag och hon var väldigt pigg. Hoppade lite också och det var mest svängar som vi tränade på. Var super nöjd med henne och hade ett hackamore på henne. Hon funkade super bra på det så blir ett dressyrpass på henne imorgon med de bettet. Imorgon är det träning med Sture och är riktigt taggad. Var nog en månad sen vi tränade sist så ska bli riktigt roligt. Mamma har inte hunnit hjälpa mig med Safir så vi får se om vi hinner imorgon eller på söndag. Bara hon kan hjälpa mig dom första gångerna sen klarar jag det nog själv. Lite jobbigt när man måste ha hjälp lixom.

Nu på kvällen var vi vid en strand och grillade och bara hade det mysigt.

Likes

Comments

Hejsan folket! Har varit vaken sen 06:30, vakande med kramp i benet och sen när jag skulle stänga av alarmet hoppade min axel nästan ur led. Dagen började bra om man säger så. Åt lite frukost och sen vad det Sture som gällde. Red dressyr på honom och arbetade mycket i skritt och galopperade också ganska mycket. Lite dum var han men han gav upp fort, tror han bara testat mig lite. Men han var super duktig och det känns som det börjar gå framåt istället för bakåt.

Tanken igår på kvällen var att jag skulle kolla på film och bara ta det lugnt men slutade med hen rolig kväll med kompisar. Skulle hem 22:00 men kom hem 24:00 istället... Aja det får gå men jag gick upp imorse men är lite trött men det får jag stå ut med.

Likes

Comments

Hejsan alla! Idag är det onsdag och det är sista dagen för mig i skolan den här veckan, så skönt. Ska göra massor med saker dom här fyra dagarna som jag är ledig. Ska rida, ska på träning, ska till stranden med folk, ska ha kalas, jobba, plugga och städa. Väldigt många roliga saker och lite tråkiga saker men typ bättre än att gå i skolan. Är dock väldigt tråkigt att sluta skolan det här året, går nämligen ut 9:an.

Jag slutar 15:30 och ska hem direkt och rida tre hästar. Sture, Babben och Safir. Safir är först ut och det blir inte något långt pass men han ska ridas iaf. På Sture ska jag rida ut och på Babben blir det dressyr. Sen ska jag nog bara ta det lugnt ikväll, vill kolla på någon av mina favorit filmer tror jag och äts godis.

Har varit så trött idag och har knappt kunnat anstränga mig på dom två sista lektionerna men känner mig redan piggare och blir nog bra när jag kommer hem och får äta något. Sen har jag vaknat två nätter i rad av att jag har kramp i benet. Gör så ont. Aja men något måste jag göra åt det för jag får det i foten ibland också.

Vi hörs ikväll!

Likes

Comments

Sture var lite vild idag och jag märkte snabbt att han hade mycket energi och när han har det blir han väldigt känslig. Om man kommer åt han lite för mycket med skänkeln drar han iväg lite eller skuttar till. Gillar dock att han är så känslig men idag var han extrem. Han var riktgt fin i alla gångarter och avslutade med att hoppa några språng. Super duktig och han tycker det är så roligt. Det är jätte viktigt att han tycker det är roligt, annars kommer man inte långt. Babben fick vila idag men hon ska ridas imorgon. Blir dressyr på henne och på Sture ska jag rida ut. Förväntar mig en pigg Babben och hon kommer inte va lugn direkt.

Likes

Comments