Header

Hejsan!!

Jobbade dig och fick även lön, var ganska mycket pengar och lite sv det ska jag ta med till em. Ska nämligen gå runt på mässan där, har ungefär 4 saker jag vill köps och kommer vissa dom i ett inlägg. Jobbar även imorgon och sen är jag ledig två dagar och jobbar fredag. Red Babben runt klockan 18:00 tills pappa ringde mig och behövde hjälp, kor på rymmen igen och vi har inte fått in dom och vi lär inte få in dom ikväll så vi låter dom va nu. Dom är nästan instängda nu men går på ett väldigt stort område och allt är är inte våran mark heller. Vi tror att dom har blivit oroligt rädda för något för vi kan inte komma nära dom alls utan dom bara springer. Vi får helt enkelt vänta ut dom så det inte blir värre. Red iaf ut på Babben en liten sväng och hon var väldigt pigg men hade kontroll och hon lyssnade bra. Sen var hon också väldigt spänd för det blåste väldigt mycket. Imorgon ska jag hoppa båda hästarna. Ska börja med Sture och sen hoppa Babben. Om jag orkar ska jag gå ut och bygga ihop en liten bana ikväll. På Sture kommer jag hoppa 40-50cm höjden. Han kan hoppa högre men nu tränar vi på den här höjden ett tag.

Vi hörs imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har precis ätit mat och har även hunnit rida idag. Red Sture och jobbade med bommar han var så fin men fick ändån ingen bea känsla. Så är inte helt nöjd med passet. Han var även liten dum och stegrade si men gav upp fort, förstår inte varför han har fått tillbaka det beteendet.

Ska alldeles strax åka iväg med familjen och köpa godis och bara åka runt lite. Vi brukar göra det på helgen, oftast på söndagar för då bukar pappa ta de eliten lugnare, alla andra dagar så jobbar han ifrån morgon till kväll. Igår var vi och kollade på en musikal, var så bra. Men sen var vi tvungna att cykla hem direkt för det var kalvar ute. Dom måste ha blivit skrämda dom sprang igenom tre stängsel. Vi kunde inte komma nära dom utan dom bara sprang. Vi tror att det är folk som går med sina hundra där nere och kanske inte har koppel på dom så dom börjar jaga korna... Så klart kan man ha hunden utan koppel men då ska den lyssna och man ska absolut inte gå inne i en hage med kor och ha hunden utan koppel.

Efter vi har varit iväg och köpt godis ska jag rida Queen B. Ska jobba med bommar och ska göra många övergångar, från trav till galopp mest. Hon glömmer bort att lyssna på mig efter galoppen och kan inte trava utan hoppar fram.

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Dom senaste dagarna har varit fullspäckade och har hunnit med att förbereda för dop, varit på dop, varit på kalas, träffat kompisar och var på cirkus med dom, ridit och jobbat. Har kablar kollat Instagram. Har helt enkelt haft fullt upp men nu är det lite lugnare.

Igår efter att jag hade jobbat red jag Babben och Sture, så fina och mjuka. Sture drog dock till med sina konster vid utgången när jag red men han gav upp fort. Har ridit Babben idag och jag blev så yr efter ett tag så kunde bara skritta. Imorgon blir det ett pass med bommar så hon ska få jobbs ordentligt.

Idag händer det lite saker, vi (familjen) ska kanske iväg till en gammal gård, ska kanske rida Sture, sen iväg till en familj och grilla där och lite senare på kvällen ska vi cykla och kolla på några som sjunger och spelar.

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Hejsan!

Har hat jätte mycket att göra dom två senaste dagarna och imorgon ska jag jobba. Det kommer förmodligen ett inlägg imorgon, ska försöka. Har hänt en hel del roliga saker och berättar mer om det imorgon. Kommer inte ett inlägg förens efter 16:00 isåfall, jobbar... Är verkligen inte taggad på att jobba imorgon men har laddat ner några bra podar så det ska nog ordna sig. Brukar gå ganska fort. Ska sova nu, vi hörs i morgon!

Likes

Comments

God kväll folket!

Har jobbat hela dagen och var ganska lugnt på bilen var inte så mycket och lyssnade på några bra podar så dom där åtta timmarna gick väldigt fort. Medan jag jobbade tömkörde mamma Safir och red även Babben. Hon gjorde det för att direkt när vi kom hem skulle vi iväg och hjälpa en familj förberedda för dop och så åt vi även mat där. Har alltså knappt varit hemma idag men var ute och kollade till hästarna och klappade på dom för en stund sen. Är ledig i två dagar sen jobbar jag på fredag så under dom här två dagarna har jag som vanligt fullt upp, ni får höra vad jag ska göra när på morgonen när dagen kommer. Nu ska jag kolla på Parneviks och Falsterbo sen sova. Skulle egentligen träna också men tänkt va duktig och gå upp tidigt imorgon och träna. Är faktiskt redan trött så borde inte vara några problem ikväll med att sova. Har faktiskt sovit riktgt bra på den senaste tiden och har väldigt bra rutiner.

Godnatt, vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Peder Fredricson

Cornelia Rylen

Nellie Berntsson

Janelle Larsson

Patrik Kittel

John Whitaker

Malin Baryard

Jennifer Bratt

Elsa Berggren

Carl Hedin

Stephanie Holmén

Ludwig Svennerstål

Likes

Comments