Header

Hejsan alla!

Jag har typ inte gjort något idag. Har målat lite saker i stallet. Det är faktiskt snart klart. Har dock ganska mycket kvar att måla men jag tror att det kommer att få fort. Sen ska det bara städas ur och vi ska strö upp det osv. Har bara myst med hästarna då det var så dåligt väder. Men regn behövs. Nu på kvällen var vi hos en familj och fikade och kollade på så mycket bättre. Det är ju inspelat på Gotland och man ser verkligen hur fint det är här på Gotland. Imorgon har jag ganska mycket saker att göra. Ska försöka att gå upp i tid så jag kan plugga lite på morgonen innan jag gör allt roligt.

Men ska kolla på youtube eller någon film nu. Godnatt alla och hoppas att ni har haft en bra kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade av regnet imorse. Var jätte trött när jag vaknade men jag känner mig lite piggare nu. Ska äta frukost snart. Ska ut till stallet sen och städa lite och bara mysa med hästarna. Jag hoppas på att vädret blir bättre så att jag kan rida en sväng. Igår fick hästarna vila för att jag åkte till en kompis direkt efter skolan. Vi gjorde inget speciellt men vi hade jätte roligt. Veteinär besiktningen är på onsdag;) kommer att få lite tidigare ifrån skolan för jag vill va med och kolla osv. Men jag håller tummarna.

Likes

Comments

Dagen har gått så fort och det har varit så stressigt. Kom försent till någon lektion och vi hade nästan ingen rast. Tycker dagarna är för långa när man börjar 08:00 och slutat 15:30. Tycker man borde börja 08:00 och sluta 13:30 varje dag. Man kommer kunna koncentrera sig jätte och man blir inte lika trött.

Igår var jag som sagt och provred en häst och det var andra gången jag testade hästen. Testade igen för sist var det mörkt när jag red och det var svårt att se hur h*n rörde sig. Kan säga att det gick jätte bra. Har som sagt testat en hel del hästar. Har testat mest unghästar och det är de som jag letat efter. Har lixom letat sen april och jag har nu hittat en häst. Det är inte bestämt ännu för att den ska ännu veterinärbesiktas. Men om den går igenom så kommer vi att köpa h*n. Hoppas verkligen att h*n går igenom. Kommer inte berätta mer om det förens veterinärbesiktningen är gjord. Men jag gillar verkligen h*n.

Likes

Comments

Ikväll så ska jag provrida en häst. Mer om det ikväll!

Likes

Comments

Fina fina Babben tänk om du kunde lugna dig ibland. Idag kröp det i hela kroppen på henne när jag red ut på henne. Jag travade och galopperade också lite men jag kände att hon hade så mycket energi så jag ville inte bråka med henne. Så jag skrittade ut henne i ungefär 30min. Usch vad det blir mörkt fort. Redan klockan 18:00 vart det mörkt. Saknar sommaren ganska så mycket. Hösten är dock väldigt mysig.

En bild ifrån dagens no lektion. Koncentration är på tooppp den sista lektionen ;)

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Har so just nu och vi håller på med ett arbete om mänskliga rättigheter. Faktiskt ganska roligt! Har bara no och sen slutar jag. Non är dock väldigt tråkig just nu. Jag har faktiskt varit riktigt taggad idag och glad. På måndagar brukar jag annars va trött osv. Men jag avslutade söndagen med en bra film så det kanske är därför Hahha.

Ska rida ut på Babben idag. Bonito ska ryktats och longeras. Om jag hinner så ska jag rykta Amon och zuzzet också. Har ett spanska prov imorgon som jag skulle ha gjort i torsdags men jag var sjuk då. Ska plugga lite till de. När jag har gjort klart allt de ska jag kolla på youtube och någon film.

Ha en bra dag alla!

En ny vecka=närmare höstlovet, praoen och horse show!

Likes

Comments