Header

Hello alla!

Väntar på att min mormor ska hämta mig vid skolan, har varit i skolan som ligger ute på landet. Idag har vi kört traktor, haft traktorteori och varit i ladugården. Så roligt och tiden går så fort när msn har roligt.

I måndags var det hoppträning och usch gick inte alls bra och ramlade till och med av. Sture blev rädd för en vattenmatta. Ikväll är det dressyr som gäller och jag hoppas på att det kommer bli ett bra pass. Flingan får vila ikväll, hon har lyckats tappa en sko... Hade verkligen ett jätte bra pass på henne igår även fast hon hade vilat i några dagar.

Vi hörs kanske ikväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu, äntligen så är träningarna igång! Var iväg på hoppning i måndags, gick super bra och Sture skötte sig verkligen. Ikväll var det dressyrträning som stod på schemat och han var fin ikväll också, lite mer spänd men var helt avslappnad emot slutet! Så himla roligt att jag tränar två gånger i veckan nu och det kommer kanske hända att det blir tre gånge också. Varje dag så rids 1-4 hästar och det är så roligt att ha så många hästar, älskar dom verkligen. Njuter verkligen av mina fina hästar!

Imorgon drar jag till fastlandet! Ni får höra mer imorgon!

Likes

Comments

Igår red jag alla fyra hästar och det var så roligt! Började med Babben och hon var pigg och glad. Var nog en månad sen jag red henne sista så var ett tag sen. Kommer skritta länge länge. I ungefär tre veckor, vill inte att hon ska bli halt igen! Sen red jag flingan och hon var pigg som vanligt, ska testa ett annat träns och bett på henne idag. Det dåliga är ett hon halkar väldigt lätt och underlaget blir bara sämre och sämre så jag kommer behöva ha broddar på henne när jag rider. Tredje hästen var Safir och han var så duktig, travade ganska mycket och han bryr sig knappt att jag sitter på honom. Han söker sig också väldigt lätt neråt vilket har nog gett resultat från tömkörningen. Sture var pigg igår och jag jobbade med lite bommar och hade framme två små hinder, han var jätte duktig.

Alla hästar ska ridas idag igen, kanske inte Safir för mamma ska göra en massa andra saker idag och hon måste va med när jag rider Flingan. Men på Babben ska jag rida ut, på Flingan blir det dressyr, på Sture ska jag rida ut och om jag rider Safir fortsätter vi med traven!

Ha en bra lördag alla! Har fullt upp hela dagen så vi kanske hörd ikväll.

Likes

Comments

Dagarna går fort och det är redan fredag! Hoppades på att det skulle vara sol idag men det är mulet och regnar. Sommaren tog verkligen slut fort! Vi hade bara biologi i skolan idag i tre timmar. Faktist ganska enkla saker och förstod allt och kunde typ allt, eller har hört allt.

Mina planer för resten av dagen är

• Rida Babben

• Rida Flingan

• Rida Safir

• Rida Sture

• mocka två boxar, vattna och fodra hästarna, ge hästarna sin kraft

Likes

Comments

Hello!
Även fast dagens träning var inställd så har dagen var så bra. I skolan var det jätte roligt och vi körde b.la. traktor! Slutade 15:00 och hade turen att bli hämtade vid skolan annars kulle jag ha kommit hem ganska sent, men är värt att resan är lite längre för skolan äger verkligen.

Idag red jag Flingan för första gången hemma och hon var så duktig, jobbade lite i trav och lite i skritt. Hon var lugn men ganska framåt. Underlaget är heller inte det bästa så tar det försiktigt eftersom det regnat en hel del. Red Sture också och wow, så fin han är. Känns riktigt fräsch och fin i båda varven. Red på en stor åker för att variera och han tycker det är roligt. Imorgon blir det ett lugnt pass för honom och på lördag ska jag hoppa honom, så ska nog bygga en bana imorgon. Måste klura fram någon bra övning. Ska även rida Flingan, Safir och Babben imorgon. Har alltså fullt upp med hästarna efter skolan imorgon men det är så roligt! Slutar 11:00 också så hinner nog göra en massa annat också!

Likes

Comments

Godmorgon!

Den här veckan skulle jag på två träningar men båda har blivit inställda, hoppningen var för underlaget och dressyren var för att tränaren har blivit sjuk. Jätte tråkigt, men träningarna sätter igång nästa vecka istället!

Igår red jag Sture och jag fick inte riktigt samma känsla som i tisdags, då var han så fin! Jag ska till skolan alldeles strax, ska va ute på landet idag. När jag kommer hem ska Flingan ridas och Sture!

Likes

Comments