Ja det stämmer.. jag ska vara med och tävla i ung företagsamhet i år igen. Nervös men så taggad. Det är mycket förberedelser men jag har ett enormt stöd av mina fina UF- lärare, min rådgivare och vänner som alltid ställer upp. Det känns ju ganska tryggt ändå att jag gjort detta en gång tidigare. Så jag vet att nervositeten bara grundar sig i min prestationsångest. Men mest av allt är jag bara förväntansfull och taggad på vad detta kan leda till. För det finns inget man växer så mycket utav som utmaningar.

Tack till http://e-rollup.se som vill sponsra mig med en roll upp till mässan! Ska bli så roligt att få hem denna sötnos 2m hög :D

Likes

Comments

Vad ger man någon som redan har allt?

Under jullovet träffade jag dessa kusiner/syskon med mammor/systrar. Jag hade egentligen planerat att vara ledig på riktigt under lovet, från allt, men jag kunde inte låta bli att ta ett fotojobb ändå. Och jag är väldigt glad att jag gjorde det, åh så roligt det är!! Älskar när kreativiteten verkligen kommer fram. Detta härliga gäng skulle ge bort bilder till sin morfar/pappa som fyllde år, bästa födelsedagspresenten eller hur?

Imorgon drar skolan igång igen och jag har minst sagt ångest. Nu vill jag bara blir klar med allt, ta studenten, starta upp mitt företag på riktigt och fotografera bröllop hela sommaren. Är så himla taggad!


Likes

Comments

Ska du eller någon du känner gifta sig nästa sommar?

Att få uppdraget som fotograf på en så stor dag är en enorm ära. Bröllop är enligt mig det absolut vackraste en fotograf kan föreviga på bild. Förfrågningarna inför 2017 började trilla in redan i somras och jag har nog aldrig sett fram emot en sommar så mycket som denna. Det finns 4 färdiga paket, där priser, timmar och antal bilder varierar. (från 2000kr) Kontakta mig vid intresse så skickar jag hela prislistan på mail. Kontaktuppgifter finns längst ner.

Jag vill i detta inlägg dela med mig av lite bilder från ett av bröllopen jag fotade 2016."Igår fick vi hem alla underbara fotografier från bröllopet. Vi tycker vi hade världens bästa fotograf. Vi är så grymt nöjda med denna tjej. Lägger ner stort intresse, engagemang och allt. Och så duktigt att ta kort, precis som vi ville. (...) Det här är kort som vi kommer ha resten av livet. Och det känns så underbar. När vi hämtade skivorna låg dom så fint i ett kuvert och skivorna hade bilder på oss. Vi fick även en liten underbar film. Vilken underbar dag det var. Vi vill gifta oss igen haha. Men att få kolla tillbaka på bilderna, vilken härlig känsla. Vi hade en sån himla bra dag, allihopa!"KONTAKT: uffotograf@gmail.com 0767874318

Likes

Comments

Jag har verkligen fastnat för det här med gravidfotograferingar. Kan ju hända att Emelies inspiration har börjat sätta sina spår i min hjärna. Men jag tycker det är så fint och värt att föreviga dessa fina, fantastiska mammor.

Själv är jag så himla kär i vintern. Så vackert med all snö och jag tackar vädergudarna för att Amanda fick snö på sin fotografering som hon hade önskat!

Likes

Comments

Sista fotograferingen bland löven för i år. Dessa tre sköna kusiner och deras mammor träffade jag för en månad sedan. Första snön hade täckt Norberg men när jag kom fram till parken i Fagersta som vi bestämt såg det ut som att gubben frost hade glömt en fläck.

Om man bara hade dessa killars energi. Tänk så mycket man skulle orka mer. Det har varit några riktigt tuffa veckor. Leveranser som ska vara klara innan jul samtidigt som sista spurten i skolan innan lovet. Men jag tror det börjar lugna ner sig nu. Har bara två fotograferingar kvar innan jul, så nu ligger fokus på att göra klart det plugg jag har.

Har fått min nya dator nu också, vilken skillnad ni anar inte. Som det underlättar både i skolarbeten och fotojobb! Vad är era bästa bloggtips? Vad vill ni se?


Likes

Comments