Hej på er!

Jag är en tjej som är född 2004 (tretton år) som älskar att fotografera. Jag bor i Skåne i en villa med min familj bestående av mamma, pappa, jag, min lilla syester och en hamster. Sedan några år tillbaka har mitt intresse för fotografering växt något enormt. Jag tar ett flertal bilder varje dag vilket gör att jag alltid har fullt i mitt lagrings utrymme, hehe. Detta gör det svårt att få plats med video klipp till min youtube kanal;) Ja, jag har en youtube kanal! "BASIC BI**H" tänker ni säkert nu, men nej! Jag startade inte min youtube kanal nu under året, när ALLA andra gjorde det. Innan min youtube kanal använde jag mig av appen videofyme under några år.

Hur hittade du intresset för detta då?

Ganska rolig eller tja, tråkig historia faktiskt. Jag var ungefär tio år och hade "youtube förbud" för tillfället. Då hittade jag appen videofyme som jag tittade mycket på och när det inte kom upp så mycket i flödet, testade jag att skapa mina egna klipp. Jag hängde upp en filt som bakgrund, riktade närmsta lampa mot mig och tryckte på record. Efter det var jag FAST! Jag filmade nya videor varje dag och det kunde vara allt från hauls till vloggar, tags, pratstunder och testar videor. Men vid början av förra året så började fler, och fler användare gå över till youtube. Detta gjorde mig vid tillfället väldigt ledsen, för jag hade faktiskt fått ihop ett ganska stort konto! Eller stort för mig. Folk gillade och kommenterade och alla var snälla mot varandra. Det är tyvärr inte likadant på youtube... Men efter ett tag bestämde jag mig för att släppa taget, och utvecklas! Min första video var en vlogg där jag inredde mitt rum, var på fest och pratade om att jag skulle till Tubecon dagen efter.

Vad är mina intressen utöver fotografering?

Jag älskar att umgås med mina vänner, vara på stan och fönstershoppa/fika, umgås med familjen, måla, läsa (när det finns tid) samt att jag älskar att laga mat och titta på serier. Ett annat intresse jag har är att inreda, sminka mig och vara ute i naturen, men framförallt att REEEESA!✈️🌴🌞

Under sommaren 2017 tycker jag att jag har utvecklats som person utseende mässigt. Jag släppte taget om Hollister hoodiesarna, jeansen, T-shirten och det långa håret. Istället klippte jag "av" mig håret till en längre page, köpte kläder som var mer vågade och vågade sticka ut mer. Jag kände att jag hittade mina riktiga vänner, blev mer öppen för och folk i mi närhet samt att jag insåg vad mina riktiga intressen var. Trots att slutet av 2017 har varit riktigt bra så känner jag att 2018 kommer bli mitt år. Då ska jag bli den person jag egentligen är och bjuda mer på mig själv.

Nu hoppas jag att ni vet lite mer om mig! Ska försöka uppdatera här ofta, så att jag kan skriva av mig lite. See ya!

Likes

Comments