Helt gått och kärat ner mig i denna bruden och dessa skor hon designar - låt mig presentera Emelie Törling och hennes märke http://www.loveleontine.com
Hallå, ser ni vem som bär hennes skor- yes, det ÄR Moss the Boss!


Ni finner även henne på instagram - där inspirationen flödar!
Där delar hon med sig av hennes familjeliv i New York... Det får ni bara inte missa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 30 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Dom som känner mig vet att jag är bra på att sno kläder från mina nära och kära... Mitt favoritvardagsplagg och även till fest är utan tvekan herrskjortorna. Inte nog med att det är förbannat skönt och riktigt snyggt. På bilden bär jag en skjorta som jag snott från min far - men en favoritgarderob att sno kläder ifrån, även T-shirtar och kavajer, är min kära pojkväns! Oversize är det snyggaste enligt mig - ni minns väl min skinnjacka från Zara Man i en större storlek?

  • 31 readers

Likes

Comments

Oj - här är uppdateringen inte den bästa. Jag ber om ursäkt till mina slaviska följare - men hoppas ni har tålamod till att vänta lite till och även hänga med i sommar. Jag lovar att ta igen all tomhet här inne - no worries!

  • 141 readers

Likes

Comments

ParisParisParis, Kate Moss & ett urval av alla bilder från Nice, France.... om två veckor andas jag in Italien kring Cinque Terre - det är svårt att inte låta bli att önska att dessa 14 dagar ska gå fort.

  • 140 readers

Likes

Comments

  • 311 readers

Likes

Comments

Vad har jag gjort det senaste?
Vi kör på lite snapshots- vet ej om det är roligt eller inte. Men kort och gott med några rader; sommaren har nalkats vilket innebär fler middagar och skålar... Inte mig emot precis! Skål för härliga tider. Du nalkas ljuva sommar! 
Hoppas ni med har skålats!

  • 501 readers

Likes

Comments