View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vilken helg fullsmockad med härligheter! Jag har inte varit superflitig med kameran, men ska dra en snabb sammanfattning: Shopping, Göteborg och Håkan Hellström med ett superhärligt gäng bestående av bland annat mina systrar (vi delar dock inte blod...) som ni kan skymta på bilderna ovan förgyllde min fredagskväll. Resten av helgen har bestått av mys och fix med Jullan som sedan övergick i en middag med tjejerna, inte vilken middag som helst - sistakvällenmedgänget-middag, som i sin tur övergick i förfest och utgång. Dagen idag har spenderats med att bota gårdagens bravader på bästa sätt - bara en massa god mat och härligt sällskap. Hoppas ni med haft en underbar helg!

Likes

Comments

View tracker

Det kommer definitivt aldrig vara över för dig!

Likes

Comments

Några måsten i mitt framtida hem, inspirerat av min storasysters hem som alltid inspirerar mig - en butterfly- stol, denna ursnygga lampa och guldbestick såklart!

Bild lånad från lillsyrran, tagen i storasyrrans lägenhet...

  • 199 readers

Likes

Comments

Någon sorts form av mood board - jag drömmer om Acne-fluff, Bing-skor och om Kendall Jenner såklart!  - hallå, vem vill inte vara henne?  Och ett par fräcka skinnbrallor och en snygg spets-bh - jag tackar inte nej direkt...

Godnattpuss! 

  • 228 readers

Likes

Comments

Enligt mitt shopping mood ser jag bara klarblå himmel, värme, nedräkningar till sommaren och kvittrande fåglar... Men den mysigaste årstiden på hela året har landat rakt framför mina fötter - känns det bokstavligt som iallafall! Helt plötsligt är det endast en månad kvar till självaste julafton? Vad hände där! Men idag inhandlade jag denna kjol på stan med Julia. Dock kan man kalla detta en åretomkjol - kanske även varning till tantkjol- MEN- den går att matcha på alla tusentals sätt! Sneakers, klackar, boots, stickade tröjor, t-shirts och skinnjacka är bara några av plaggen, you name it. Well, this colour hit me! Kunde inte motså. Här slängde jag på mig en outfit jag gärna skulle bära snarast... helst.


Likes

Comments

Likes

Comments

Ska inte stressa er - men 2016 går mot sitt slut. Det är snart dags för nya mål och äventyr. Det är med en skräckblandad förtjusning - men det är dags nu. Här ovan ser ni min look från förra årets nyårsfirande. Undrar vad jag ska ha iår? Återkommer med inspiration inom de närmsta dagarna...

Nyår för mig och mina vänner har alltid betytt så mycket lycka och glädje, för vi har alltid haft rent ut sagt förjävla roliga nyår tillsammans - det är ofta folk säger att nyår är överskattat. Detta året firar jag dock inte nyår på hemmaplan - den firas i London tillsammans med Emmie och Tova!

Men, det tar vi då - nu till veckans två höjdpunkter - Håkan Hellström i Skandinavium på fredag... och en sista kväll med girlsen på lördag.... En del vänner börjar sina äventyr redan nästa vecka nämligen. Till sommaren 2017 träffar jag dom igen, vilket är för mig svårt att greppa just nu. Men en sista skål ska utbringas och dans tills fötterna blöder till våra favoritlåtar är obligatoriskt innan avfärd.

Likes

Comments