Hej igen, uppdateringen går sådär märker jag. Har fått insikt i hur duktiga storbloggarna är, tänk att kunna uppdatera om intressanta inlägg konstant! Det kan ju också ligga i att deras liv är mer händelserika och fabulösa än mitt, men ändå.

Idag har jag faktiskt varit effektiv. Det började med en promenad runt Munksjön, en god kopp kaffe och min enkla kvarg-frukost med vatten och Funlight saft (på tal om fabulöst liv haha). Efter kaffet så började jag redigera mina cv.n för att kunna skicka ut dem. Har haft lite panik de senaste veckorna eftersom jag inte fått ut dem än. Men idag skickade jag iväg några stycken och det känns super skönt!

Jag och Jönsson bestämde oss sedan för att studera utbudet av lunch/fika ställen i Jönköping. Alla som känner oss vet att vi har en förkärlek till både mat och fika och att vi helst sitter på antingen bryggan, george eller Condecco. Men idag bestämde vi oss alltså för att vidga våra vyer - och så bra det gick! Vi hittade kaffebönan, ett mysigt mellan-stort cafe mitt i stan. Jag tog en salami & brie sallad och Jönsson tog en bakad potatis med kycklingröra. Vi kan konstatera, att efter att även fyllt på energi intaget med en chokladboll och kaffe, att kaffebönan är ett ställe att lägga på minnet!

Efter vi tagit oss ur matkoman och trevliga samtalsämnen så beslöt vi oss för att bränna de absolut sista CSN pengarna på shopping (little did we know att det är blackfriday på fredag....). Jag fick mig ett par bootcut jeans som jag är väldigt nöjd med. Nu ska jag snart sticka iväg till gymmet och ikväll ska jag bara mysa.

//
Agge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Oj nu är det nästan en månad sedan jag skrev något här, ganska dåligt faktiskt. Nu tänkte jag göra några snabba Q & A om mig själv, så här kommer det:

Hur gammal är du?

Jag är 22 år

När vaknade du idag?

Tog en sovmorgon idag faktiskt, vaknade inte förens 9 (!!)

Vad åt du till frukost?
Har inte ätit något än, men jag tar mig förmodligen en stor kaffe med lite mjölk och antingen gröt/kvarg - med Funlight isf.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
Hm svårt.. jag ältar i princip ALLT, utmanar mig själv och är självsäker fast jag kanske inte är det egentligen & jag absolut hatar när något smakar FÖR-mycket choklad.

Vad har du gjort idag?

Vaknat, gått en Pw i snön, städat och vattnat mina växter.

Vilken film såg du senast?
Avatar haha (!?)

Är du besatt av någonting?
hm, inget jag har reflekterar över... men kanske önskan om att ha platt istället för frizzigt stort lockigt hår?

Beskriv en perfekt dag:
Gå upp tidigt av att solen lyser in, gå till gymmet, träffa/facetimea min Bestie ta en kaffe i solen eller bara umgås med härliga människor utan att ha några som helst måsten.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Sitter i soffan i min lilla studentlägenhet.

Vad lyssnar du på just nu?
Follow the sun - Xavier Rudd

Hur går du helst klädd?
All black everyting!

Är du morgon eller kvällsmänniska?
ABSOLUT MORGONMÄNNISKA

Vad köpte du senast?
En fake päls - som jag är så in love with.

Vad har du i dina fickor?
Här hittade jag visst en tampong, busskort och hörlurar.

Vilken är din favoritaffär?
Beror på vad man ska ha för tillfället men måste nog svara Granit på den.

Vilka smeknamn har du haft?
Ninni, Agge, Angus, Aggster, Aggis, Magnusson, Mange & Sweede

Vilka är dina största svagheter?
Att inte kunna koppla bort arbete efter jobbet, att planera min vardag utanför jobbet & kaffe (både en svaghet och styrka)

Likes

Comments

Idag är det en solig, härlig lördag här hemma och humöret är på topp. Jag tror det beror på att jag fick prata med min bästis i natt. Det är så svårt att hon flyttat till andra sidan jorden samtidigt som jag är så stolt och glad för hennes skull. - Hon är nämligen värd det!!

Hon bor i Kalifornien nu och lever Life, kika in på hennes blogg här och bli avundsjuka ;)

Det är i alla fall tur att Facetime finns för ibland känns det hopplöst men då är hon bara 1 call away. Samtidigt går jag runt hemma i Jönköping och längtar efter henne varje dag. Ibland tänker jag "perfekt dag att träffa jaci på bryggan, ta vår favvo sallad, rosé och bara prata strunt o mysa" men sen kommer jag ju på att hon inte bor här längre. Det är tungt, men som jag sa innan vet jag ingen som är så värd det som hon är.

Hon är verkligen goals på alla plan, hur coolt är det inte att hon redan som liten hade bestämt sig för att bo i USA när hon var runt 20+ och så gör hon det. NEJ vad jag tycker om henne. Längtar sönder tills jag ska åka och hälsa på henne.

Ni vet den där människan som kommer in och tar ert liv med storm. Personen som både finns där och pushar en ut i ovisshet och skapar härliga och sjuka minnen men samtidigt kan skapa enorm trygghet och vara en extra pelare i ditt liv. Personen som man ibland tänker är för bra för en, att man inte kan skänka lika mycket glädje tillbaka till. Till henne som suttit och tröstat mig otagliga gånger, som dragit med mig på upptåg som jag annars inte skulle fått uppleva, fått mig att våga vara mig själv mer. Hon som vet allt om en och det känns tryggt. Hon som jag delat de djupaste hemligheter med och aldrig är rädd för att det ska komma ut - för hon är min Main.

förlåt för dålig kvalité men min kamera var sönder - en av våra "sista" bilder innan hon flyttade.

Likes

Comments

Idag har jag en sådan dag när man tar med täcket till soffan och myser ner sig med tända ljus, kaffe och en bra lista på spotify. Det duggregnar och blåser ute vilket gör att det känns ännu mer okej att inte göra något alls idag. Jag är ganska bra på att kunna vara själv och bara läsa en bok och ändå njuta av stillheten. Det vet jag att tillexempel att min syster inte kan göra och hon förstår inte hur jag gör. Men jag menar att det blir stressfritt jag tänker inte att jag missar något bara för att jag inte är med, som många andra kanske gör, utan jag ser det som ett sätt att betala tillbaka till sig själv, att hitta lugnet och släppa stress.

Igår var jag och Jönsson och åt på världens mysigaste (och godaste) ställe. Olgas Crepes i Jönköping. Vi har gått förbi i ca 2 år men aldrig ätit där så igår bestämde vi att det var dags - och vi ångrar det inte. Herregud vad gott det var, kommer förmodligen bli stammisar där nu. Jag tog en crepe med pulledpork, majs, tomat, ruccola, bbq sås och ost... HEAVEN. Det vattnas i munnen nu när jag ens bara tänker på det. REKOMDATION!

Igår hade jag även en jätterolig utekväll med mina tjejkompisar - spontant ör alltid bäst tycker jag! Vi gjorde roliga lekar och pratade om allt mellan himmel och jord precis så som tjejkvällar + vin brukar bli i vårt gäng. Jag är verkligen glad att jag finally flyttade in till stan så jag kunde umgås mer med vänner och att jag fick möjlighet att lära känna dessa underbara tjejer bättre under mitt sista år på högskolan. Vi tar verkligen vara på tiden och festar ganska mycket just nu, men det tycker jag är okej, jag menar vi kommer ju snart börja jobba och då blir det inte lika många sena onsdagskvällar på Akademin.

Nu ska jag nog sätta igång en film och fylla på kaffekoppen

puss.


Likes

Comments