Hejsan! Idag hade jag tänkt skriva vad för kommando jag har på Agility hinderna.

Så jag tycker vi drar igång.


Kommando till Tunnel: Igenom

Kommando till Långhoppet: Hopp

Kommando till Hopp Hinder: Hopp

Kommando till " Muren" : Hopp.

Kommando till Slalom: Slalom

Kommando till Däcket: Däcket

Kommando till Platten/ Säcken: Igenom.

Dock funderar jag på att byta kommando till Säck där då hon ska skilja mellan tunnel och Platten/ Säcken.

Kommando till Balans bommen: Balans.

Kommando till A hindret: A-et.

Kommando till Vippbrädan: Vippen.Vad har ni för kommando till era hundar?

Ha det gött! Victoria, Ronja & Zenita

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Usch alltså, inte min o Ronjas dag idag. 

Inatt kunde vi knappt sova då Ronja hade ryk och såfort någon öppnade en dörr börja hon morra ovh skälla osv osv.

Idag skulle vi tävla i Höganäs och vi gick upp  06.30  sedan så kommer vi dit och banvandringen äf försenad  sen så var banan väldigt svår och ingen nolla. Men iaf jag var först ut och  men till vår start, vi han inte ens in på banan innan vi blev diskade i agility klassende 

häon hade INGEN  fokus...

Hoppklassen gick väll lite bättre meen vi blev diskade där också, imorgon klockan tio hämtar vi Zenita. Aja hoppas ni har haft de bra idag!

Likes

Comments

Den 15 Juni hämtar vi hem vår lilla Zenita. Zenita är en Jack Russel Terrier från Norrbackens Kennel, där är även Ronja är ifrån.

Sommaren kommer bli full av hund träning med både Ronja och denna lilla skit både på klubben och hemma. Mina framtida mål är väll kunna tävla Zenita också men de är ett tag kvar.


Zenita är den minsta i kullen och på bilden är hon den längst till höger.


​Älskar denna bilden! Aja kram på er! Har ni några förslag på roliga trick man kan lära en hund? 

Likes

Comments

​Selen är från Hurtta Collection och kopplet är  från ullared, hahah.

BILDERNA ÄR MINA! SÅ KOPIERA E!!!

Likes

Comments

Åå gud vad oaktiv bloggen har varit, dock hittar jag inget och blogga om.. Har ni nått ni skulle vilja läsa om?? Ber om ursäkt att den varit nere men det ändrar vi på nu tycker jag!


I helgen (23-24 maj) har jag och Ronja tävlat både Lördagen och Söndagen på hemmaplan. Vi fick disk i 3/4 lopp och det 4 fick vi 5 fel i tack vare jag tappa dragläget i slalomet, hahah...

Jag satt som funktionär i agility och hoppklass 1 large båda dagarna, vilket var väldigt kul. Man lär sig väldigt mycket av att titta, speciellt när man ser så många ekipage som är rent utsagt GRYMMA!

Tack Sbk Halmstad och alla som har hjälpt till dessa två underbara dagar!
Tack Nathalie Lindqvist för bilderna

Likes

Comments

Hejsan!

Idag tränade jag och en kompis på klubben hon med sin hund och jag  med Mira, Ronjis fick stanna hemma då vi ska träna imorgon och i helgen. Gick super bra, vi klarade köra en liten bana, med två tunnlar och ca 7 hinder och en slalom på 4 pinnar i slutet, det gick verkligen SKIT bra och jag är super nöjd! Hon tycker det är jätte kul, och hon både springer på och skäller för att hon tycker de är kul!  Eftersom Mira har varit rädd för tunnlar till en början till att springa i böjda tunnlar på några gånger, de är framsteg, jag är så otroligt nöjd över henne!

Imorgon sticker jag och Ronja till klubben, Mira är redan där med min Mormor ( det är hennes hund) och så tränar jag lite med båda, min kompis skulle nog också följa med, vilket är jätte kul! Ska försöka komma ihåg att filma imorgon också, idag fick jag bara på dem två första hindrena, sen dog min mobil, min mobil dör alltid vid fel tillfällen...


Hoppas ni har det bra så hörs vi!

Kram Victoria, Ronja & Mira❤

Likes

Comments

Hela sportlovet ( förra veckan) var jag i Österrike och åkte skidor, strax innan de märke vi att Ronja löpte. Ronja var hos min halvmormor som även är ute och går med henne när jag är i skolan.

Både idag och igår tränade jag agility på klubben, både för att Ronja tycker de är roligare och för att de finns så mkt mer störning än att träna hemma, det är även mer annorlunda för henne att träna där än på ängen och klubben har ju alla saker också. Igår tränade jag och Ronja själva och idag tränade vi med en kompis och hennes två hundar, jätte kul! Igår körde jag en bana och tränade mycket kontaktsfält, både på balansen och på Vippen. Vi tränade på lite olika saker också men de vi fokuserade var att ta kontaktsfälten i en bana, vilket hon gjorde. Hon var ganska seg igår dock,men då är hon noggrann på allt från topp till tå. Men de var hel annat idag! Hon var på hela tiden och de var endast den näst sista gången hon var rätt långsam men svin nöjd! Hon stack inte en ända gång och starten var perfekt! Idag tränade jag och Ronja framför allt starter men även hela banor med svåra och snäva uppgångar till både balansen och till slalom. Vi tränade även på platten, och den tar hon super fint, inte en enda vägran inte ens första gången, chockad rent utsagt, jag var chockad även på tävlingen, jag trodde hon skulle stanna vid den men hon gör så stora framsteg!! (Hon har aldrig haft problem med platten de var bara när vi kom inomhus på arenan som hon vägrade någon gång, men jag trodde de ändå eftersom hon har stannat på den i Halmstad hundarena)

Även igår kväll anmälde jag mig till HHU ungdomssatsning vilket ska bli sjukt kul! Vi ska åka till USM i Augusti tävla tillsammans ska tävla gyllene hoppet i Maj och få träningar för riktigt duktiga instruktörer och träna tillsammans! Den 7/8 Mars ska vi ha träning för Rebecca Borglund vilket jag verkligen längtar till! Vi i HHU behöver inte betala ett skvatt ( förutom till tävlingarna) vi behöver inte betala för instruktörer eller boende, vi ska få ihop alla pengar genom att ordna lotteri på gyllene tävlingen i maj och sälja kakor, vilket ska bli kul de med!Jag är sjukt stolt över min hund! Hon visar framsteg hela tiden vilket jag är otroligt stolt över! Kram från oss!

Likes

Comments

Super nöjd! Super duper nöjd över Ronja!
Morgonen började med att jag vaknade vid 06.30, gjorde iordning mig, gick en liten runda med Ronja och sedan fick hon mat och jag åt frukost. 07.34 åkte vi hemifrån och var där vid 07.47. Vi gick en runda där och sedan gick jag banan medan min halv mamma skulle mäta henne, dem fick mäta henne 4ggr så hon var precis på gränsen till medium, men de blev small. Min halv mamma gick sedan en runda då hon både bajs och kiss sedan. Där efter fick hon sitta i sin bur medan jag repeterade banan, i huvudet och tittade på dem andra ekipagen tillsammans med min halv mamma. Start nummer 29 var vi i hoppklassen. När de var några ekipage kvar tar jag ut henne, leker och värmer upp henne innan vi går in på banan, hon hoppade 1an men tig sedan ett ärovarv utanför planen, vilket blev en disk, sedan när hon väll kom körde vi banan, klara den helt felfritt. Så om hon inte skulle stuckit hade vi suttit nollan på vår debut, men de spelar ingen roll, de enda vi skulle ha var roligt. Vi gick av henne och sedan satte in henne i sin bur. Vi tog oss en fika då klockan var ca 09.00, när jag fikat färdigt sätter jag mig och kollar på Medium klassen som är 53 startande (vi var 60 i small).
Sedan bygger dem om till Agility klass, min halv mamma går med henne medan dem bygger och jag får banan, och då kissar hon. Vi var den 5e startade i small, men då 4an var struken blev vi nummer 4a. Agility klassen gick, inte så bra. Hon hoppar första och smiter sedan och smiter in i en tunnel, hon var nyfiken på den och därmed blev vi diskade, Agility loppen gick inte så himla bra, hon tog kontaktsfälten i running vilket jag är väldigt bra för, men vi missade ett hinder, men eftersom vi redan var diskade brydde jag mig inte om de. Jag är super nöjd även om de blev disk. Vi skulle bara ha roligt och detta var en större träning för oss vilket var bra eftersom Ronja behöver känna på hur de är på tävlings platser, eller på större saker t.ex. En loppis.

Jag är super nöjd över dagen och vill inget ändra! Ronja är en stjärna i mina ögon och kommer alltid vara! Hon var grym i mina ögon även sina ärovarv, och om hon går in i fel tunnel ingång, skippar ett hinder eller vad som hon var lika nervös som jag men vi kämpar på. Min ängel och mitt allt!

Likes

Comments

På lördag debutar jag och Ronja, jag är så himla nervös, men de ska bara bli en rolig sak, en träning. 08.00-08.20 är inmätningen och small banvandringen börjar 08.10, så jag måste vara en av dem första som mäter in för att hinna till banvandringen. Ska bli både så himla roligt, men nervöst! Gott godis kommer jag ha vara där tidigt så att jag kan gå en promenad och sedan mäta in henne, sedan gå banvandringen så ser min lördag morgon ut. Hoppas ni har de bra!

Likes

Comments

Först och främst! Förlåt för oaktiv dessa dagarna, vi har varit i vår stuga och har inget speciellt bra nätverk där. Men iaf idag blev de agility, ganska lätt och simpelt. Jag körde med Mira, min mormors hund som jag egentligen skulle köra agility med när jag inte hade Ronja.?Men nu är ju planen ändrad och nu tänker jag både träna med Mira och Ronja. Min lilla syster Erica, körde med Ronja idag jag såg inte riktigt när dem körde men de gick nog bra, förutom att Ronja kom några gånger till mig och Mira ;).
Mira har typ bara kört Agility 3ggr innan denna gången, men jag är super nöjd! Framtiden är väll att jag och Mira också ska komma ut på tävlings banorna och de hoppas jag även om de är en bit dit isåfall.
Video finns på Videofyme!
Hoppas ni haft en bra helg!


Ronja i snö igloon, Sötis är hon

Likes

Comments