Kära blogg, och visare, jag har just fyllt 15. Japp, 15! Nu kan jag äntligen skaffa moppe! Nä, inte än kanske... Dock, har jag fått en del annat. Så fort jag vaknade, rusade "morsan" o brorsan in i rummet med en stor låda och ett brev som jag direkt visste innehöll CASH.

... Jag hade ju inte fel, men ändå.

I lådan, då jag öppnade den however, låg ett fett najs par bluetooth hörlurar! Shit, de SER även bra ut!! Idag, skulle bli en bra dag.

..... Sedan kom jag på Franska provet jag skulle ha senare och direkt lovar jag att jag håll på att få en hjärt och stress attack för liksom, jag hade tränat röven av mig. ... Men jag kunde inte komma ihåg nåt av det. ... Så, jag bestämde mig för att göra vad jag alltid gör då jag får problem.

Jag satte på mig mina nya lurar o lystnade på musik tills alla mina problem hade lämnat mig. Annat än det, så hade jag en ganska normal, dag. ... Tills jag kom hem

För, jag bor ju i famile hem, (because reasons unknown) och då så fort jag satte mig för att spela lite Minecraft, knackar det på dörren. ... Jag rusar fram och öppnar, eftersom det var ju mitt uppdrag, det var ju min dag. ... Jag trodde att mina "syskons" mormor o morfar skulle ha kommit, men icke det.

Istället hade min morsa, min riktiga morsa släpat med sig min mormor ända från Nörrköping -Insert offensive Östgöte dialekt here- ner hit till Småland för att fira mig. Ni skulle sett min min- ... Det är ett mirakel om du förstod det

Okej, försöker igen, take 2...

Ni skulle sett min miiin när jag såg de. Jag var i ett shock tillstånd för det var verkligen inte vad jag förväntade mig. Inte för att jag aldrig träffar de, för jag åker upp till morsan varannan helg, men, really?? Alla blev fulla i skratt o jag bara blänger. Sedan åt vi grillat o en massa tårta och nu ångrar jag att jag tog typ en femtedel av tårtan. Hur som helst, jag bör få lite sömn. O tänka över om jag ska skaffa moppe kort..

BAI

Likes

Comments