Efter jobbet i fredags så åkte jag hem,fixade mig lite & åt! Sedan åkte jag till afnan för att sedan åka till Grand Samarkand! Vi fikade lite & gick en liten runda! Myysigt! Senare på kvällen så sminkade jag om mig & väntade in Elin & Matilda som skulle komma hem till mig på lite förkrök hehe! Vi spelade lite spel & begav oss mot stan! Blev små sjuk dagen efter så det sög, Men åkte mot Osby för att köpa en ny säng ! Idag mår jag lite bättre, får dricka massa te för imorgon är det jobb som gäller!

Likes

Comments

Hej! Kl 05.00 var det dags för mig att gå upp & fixa mig! Sedan blev det att köra ner till tåget som gick mot Hässleholm! Dem behövde hjälp där så jag fick ställa upp! Har lunch just nu, tänkte gå ner på stan & kolla runt lite i affärer men fårse om det blir så! Är hemma strax innan 18, så det blir en lång dag men så värt det!

Likes

Comments

Hej & välkommen till min blogg! Mitt namn är Agatha Batarowicz och jag är en 19 årig tjej som bor en bit utanför Växjö! Jag tog studenten nu iår och jag pluggade till frisör!! Jobbade lite som det i somras men nu tar jag en liten paus från det. Just nu jobbar jag på dagis samt espresso house & där har jag jobbat sen 2014!
Jag har tidigare småbloggat på forme men tycker inte om det så mycket så tänkte börja blogga här på nouw för att alla säger att det är mycket bättre så då får jag ge det ett försök!

Likes

Comments