Jag var så himla trött i helgen så jag hade en riktigt lugn chill-helg vilket verkligen behövdes. Så i söndags bestämde jag mig för att titta på den här filmen. Jag läser flera bloggar som hade tipsat om denna och när jag såg att Jesse Williams var med så blev jag ännu mer nyfiken. Och filmen levde verkligen upp till förväntningarna. Den var väldigt sorglig tycker jag, men samtidigt jättebra. Så jag rekommenderar er alla att se den faktiskt! Puss Alva

Likes

Comments
Empire State Building!

Middag på Ruby Foo's. En asiatiskt resturang som jag faktiskt kan tipsa om. Det var jättegod mat (asiatiskt såklart) och stället var snyggt och mysigt. Ligger på Times Square.Times Square "at night". 

Sista bilderna ifrån julafton! Vart jättehäftigt uppe i Empire, så det rekomenderar jag verkligen om ni ska till New York. Däremot var det svinkallt och blåsigt där uppe och vi fick köa i två (!) timmar, fast det var det absolut värt! Men om ni åker över en högtid, t.ex. jul/nyår som vi gjorde, räkna med att det är rätt mycket kö. Sen åt vi middag, vilket jag tyckte var jättegott eftersom att jag älskar asiatiskt, och gick sedan ut och kikade runt lite på Times Square. Det var väldigt häftigt faktiskt, för även om det är mörkt ute så är det helt ljust just där. 

P.s. Jag tänkte att jag "väver in" lite tips så som jag har gjort här när jag ändå laddar upp bilderna. Hoppas det blir bra!

Puss Alva
Likes

Comments

- Jag har aldrig använt skal på min mobil. Eller jo, första månaden typ men inte mer. Kan inte använda den med skal för det känns jättekonstigt haha (tur att den tål precis allt då..).

- Min favoritmat är asiatisk mat och min favoritefterätt/bakelse är macarons.

- Jag är beroende av doftljus. Så fort jag är i mitt rum har jag dom tända, så mysigt och luktar så gott. 

- Alltid när jag och min familj reser har vi tur med vädret haha *peppar peppar*. 

- Jag älskar verkligen Bruno Mars. Får alltid, utan krydd, tårar i ögonen när jag tänker på att jag inte var på hans konsert (är tårögd nu.....). 

- Ibland kan jag få världens sug efter bubbelvatten, speciellt på morgonen. Känns verkligen som att jag ska svimma eller något om jag inte får bubbelvatten på direkten. 

- Just nu hatar jag verkligen Sverige!!!!!!!! Svinkallt och svintråkigt, jag vill till NY, London eller någon härlig paradisö. 

- Min drömväska är "Givenchy Antigona". 

- Jag sjunger och dansar varje dag haha. Inte inför någon som tur är, men hemma hela tiden. 

- Jag har jättelätt för att komma ihåg födelsedagar. Vet inte varför men av någon anledning så vet jag när nästan alla jag känner fyller år hehe. Till och med såna som jag kände för fem år sen liksom.

Puss Alva

Likes

CommentsMagnolia Bakery!


Mer ifrån GreenwichNYU! Kanske någon gång i framtiden...? 

Nästa drös bilder ifrån New York! Dessa är också ifrån första dagen (julafton) då vi som sagt gick omkring i Greenwich på förmiddagen. Vi passade även på att fika på Magnolia Bakery som man hört så mycket om... Jättegoda cupcakes!

Puss Alva

Likes

Comments
Greenwich Village, så himla fint! Här ska jag bo.


Carrie's lägenhet ifrån Sex and The City!

Vänner-huset!

Alla dessa bilder är ifrån första hel-dagen, alltså julafton. Vi började med att gå omkring i Greenwich som var så himla fint och vi passade även på att kolla in lite kända tv-serie-spot's (!!!!!!!!!). 

Och som sagt, ber om ursäkt för att bilderna är olika stora. Puss AlvaLikes

Comments

Ett litet tips: Nu när rean är igång så är det smart att passa på att leta efter söta sommarklänningar. Visst, det känns lite tidigt att leta skolavslutsklänning i januari men nu finns det massvis med superfina klänningar som dessutom inte kostar någonting! Slipper all stress i slutet av maj gör man också.

Puss Alva

Likes

Comments

Helllooooo! Jag är SÅ trött idag. Trött på mig själv för att jag ligger och kollar SATC tills klockan är över tolv, men framförallt sömnig. Jag har verkligen varit som en levande zombie hela dagen och gömt mig i min luva så gott jag kunnat. Men skoldagen var kort så det var skönt. Ottilia kom även hem idag så det var jättekul att få träffa henne! Annars så har jag gymmat och ätit lite och om någon timme ska jag och Adrian åka och handla. Ikväll har jag och tjejerna lite planer men helt ärligt så får jag se om jag orkar, fortfarande helt död. Men förhoppningsvis gör jag det! 

Puss Alva

  • 1426 readers

Likes

Comments