"hon va flickvänsmaterial"

han förvirrar mig så.. när jag vill avsluta allt så kommer dessa kommentarer.. det ger mig hopp, hopp om att han en gång för alla ska bli MIN.
innerst inne vet jag att det inte kommer bli så, det hade aldrig funkat ändå. vi är för olika.
men hoppet, drömmen, längtan.. den tar över. vill bara få en förklaring! Vad menar han? han ger mig inte ens en anledning till att fortsätta träffas men kläcker ur sig dessa saker? för att hålla mig kvar som ett safecard kanske..? har han känslor för mig? många frågor men inga svar..
han gör mig tokig.

Likes

Comments

en dag.. en jävla dag klara man det..

Vet hur dum man är som hela tiden faller tillbaka i det där hålet. ett svart hål som inte leder någonstans. Men jag dras dit, det känns tryggt och säkert i hålet. Ett ställe dit man alltid kunnat återvända. Men snart spelar det ingen roll om jag vill ner i hålet.. det kommer vara borta.
Precis som ett svart hål i rymden så försvinner det.. man sugs in och försvinner. skillnaden är att jag spottas ut på samma ställe där jag var och cirkeln börjar om..
Men hur kommer det kännas när det är borta? tomt, försvirrande? bra?

Många tankar, känslor, impulser och jag vet vad det smarta, det bästa är. Men hjärnan vinner in över kroppen..

Likes

Comments

Så.. en blogg.
kanske funkar.

Aldrig haft en seriös blogg. Men det kanske är bra att ha ett ställe där man kan skriva det som är för invecklat eller dumt för facebook eller instagram.. jaja man märker väl det.

Likes

Comments