Header

Åh, vilket underbart väder vi haft i Stockholm idag! Nu känns det verkligen som att våren är här, och med våren kommer vårflirtar.

Vår och sommarflirtar är fantastiskt härligt. När det håller sig kravlöst och man tillsammans kan få energi till att ta sig ut i solen. Men den perfekta vårflirten kan vara så svår att hitta. På Tinder just nu så verkar alla killar vilka fiska eller åka skidor, det är inte intressen som rimmar med mina riktigt. Jag vill fika, äta mat, upptäcka stan och testa på allt ifrån klättring till shuffleboard.

Förra våren dejtade jag en kille som bara ville ses hemma hos sig och äta, kolla på film och dricka vin. Det hände ofta att hans vänner kom förbi också men han ville absolut inte hitta på någonting utöver det. Så tråkigt! Tyvärr blev jag bekväm med detta och hade min tråkigaste vårflirt på länge, men med väldigt bra sex!!

Nu är jag i full fart på Tinder för att hitta årets flirt. Kanske kan det leda till någonting mer? Om inte annat så skall det definitivt bli en rolig vår detta år!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rubriken är kanske lite missvisande, det regnar inte män över mig idag. Men det är lite därför idén till denna blogg föddes- vem regnar det egentligen män över?

Som singeltjej i en relativt stor stad och med sina absolut bästa år framför sig är jag aktiv i den så kallade dejtingdjungeln. Här har jag träffat på alla sorters killar och tjejer. Trevliga men ointresserade, otrevliga men intressanta (varför är det alltid så??) och de där riktigt speciella som man aldrig kommer glömma. Jag tänkte att ni skulle få följa med på min resa genom denna berg- och dalbana av flirtande, magpirr, ångestdrabbade och alldeles underbara känslosvall som singellivet (och livet i förhållande och allt där emellan) faktiskt är. Ni ska få träffa killen som pruttade obrytt på första dejten och den fantastiska mannen som visade sig vara gift.

Jag tänkte runda av det här första inlägg med ett favoritklipp från underbara Sex and the City.
Likes

Comments