Ännu en utvilande dag börjar gå mot sitt slut och jag börjar bli redo för kvällen.
Idag har jag tvättat på egen hand, med bara ett mindre raseriutbrott på tvättmaskinen. Drog till gymmet efter det och körde ett benpass som gjorde så att jag knappt kunde gå efteråt. Slog till och körde ett armpass på en gång också.
Kom hem, duschade och drog upp till taket och låg där hela eftermiddagen så banne mig nu om jag inte får lite färg tills jag åker hem om en vecka.
Nu sitter jag med en kopp nudlar framför greys (ja, jag saknar mitt/mina jobb lite grann).
Felix jobbar till sent ikväll men sen är det helg och vi har en hel del planerat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag precis klivit innanför dörren efter mitt andra pass på gymmet💪🏼 Känns riktigt bra det här och det känns bara bättre och bättre för varje gång jag går dit. Fast det är bra skillnad från hemma i lilla Avesta där man i princip är helt ensam på gymmet och här rymmer typ halva Avestas befolkning alla tider på dygnet.

Anledningen till att jag kände att jag behövde gå med i ett gym är att jag kände att jag behövde få tillbaka mina rutiner igen.
Innan jag kom hit så hade alla mina rutiner fallit ur alla ramar man kan tänka sig. Sömnen på nätterna var åt helvete, jag levde i princip på flytande kost och hade ingen aptit, träningen kom i absolut sista hand eftersom jag hade fullt upp med heltidsjobb och hockeyn.
Men sen jag kom hit så har det faktiskt börjat vända lite för mig. Efter två dagar här fick jag tillbaka min aptit och levde typ på doritos, burrito och redbull. Starbucks ska vi inte ens tala om...
Iallafall så tyckte jag att om jag har börjat äta "normalt" igen så kanske jag har orken till att träna också. Mycket riktigt, motivationen är på topp nu och trots flera pass om dagen och flera kilometers promenader varje dag så känner jag mig mer utvilad än på länge.

Likes

Comments

Varför sola på stranden när man bara kan gå upp på taket?🤙🏽😌
Vette tusan om jag fick någon färg igår men det tror jag nog. Har ju fått färg bara vi har strosat runt på stan så.
När jag satt där uppe på taket med utsikt över typ halva LA så kände jag mig så lyckligt lottad. Inte bara för att jag är här men för allt jag har där hemma också.

Likes

Comments

Leave it to me att gå med i ett gym när jag är på semester. Hemma i Sverige har jag inte hunnit gå till gymmet (förutom jobbets) på Gud vet hur länge men här kände jag att jag har gott om tid i vardagarna när Felix jobbar.
Valde fitness24 och fick en bra rundtur så nu har jag redan kört mitt första pass.
Nu ska jag få lite sallad i magen och sen hoppa in i duschen innan jag går upp på taket och solar lite grann☀️

Likes

Comments

Hur kung är man inte? Två promenader på egen hand på en dag. Nog för att det var till affären för att jag var hungrig, men ändå.
Något jag har lagt märket till sen jag kom hit är att alla är så himla vänliga här. Istället för bara "hej" som vi säger hemma blir det halva ens livshistoria till kassörskan.

Likes

Comments

För första gången sen jag kom hit har jag fått lite träning gjord plus att jag tog mig ut på min första promenad på egen hand. Dock så har jag inget internet förutom wi-fi så jag vågade inte gå hur långt som helst utan att riskera att jag tappade bort mig. Men det vart en promenad på 30 min iallafall, bättre än ingenting👌🏼
Nu tänkte jag ta det lite lugnt innan jag hoppar in i duschen och förhoppningsvis sen ta mig upp på taket och sola lite grann. Om molnen vill försvinna vill säga..

Likes

Comments

Igår, för första gången sen jag vad typ 18 år, så kände jag mig bakfull. Och hungrig som fan, vilket inte heller är en jätte vanlig känsla jag brukar ha. Men jag antar att det kan ha å göra med att vi typ var fulla hela jäkla lördagen också...🙄
Aja, vi tog och skärpte oss och gjorde det mesta vi kunde utav dagen.
Vi började med en skitgod brunch på stället där Jerreth jobbade på.
Efter det så började flera timmars stalkande (och då menar jag verkligen stalkande) utav kändisarna och deras hus. Att bara åka runt i bilen och få se sånt här gjorde min dag.
Vi hann också med Hollywood-skylten, Hollywood Hills, Beverly Hills, Walk of Fame och The Grove.

En helt underbart lyckad dag som jag kommer kunna leva länge på🙌🏽

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår trodde jag att jag hade dött och kommit till himmelen. Feffe ringde mig för typ två veckor sen och fråga om jag ville gå och kolla på hockey (att han ens behöver ställa frågan).
Men alltså WOW säger jag bara!! Även om det "bara" var träningsmatch så var det en bra sådan. Känslan av att få vara inne i Staple Center, dricka en kall öl till matchen och sitta i shorts var helt oslagbart. Lite skillnad från hockeyn i Sverige.

Likes

Comments