vardag

Godmorgon.
Hur är läget med er? Jag själv har jobbat rätt intensivt de senaste dagarna, så har knappt haft ork till något. Idag dock är det dags att greja! Jag ska pyssla om lägenheten, boka massage, tvätta och handla lite grann. Man varken hinner eller orkar så mycket när man kör 4 skift på heltid.
Jag ska börja dagen med lite frukost så får vi se vad som händer härnäst. Hoppas ni får en härlig dag❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vardag

Hej på er!
Idag har jag min sista lediga dag innan jag jobbar Tors-sön 05:30-15.. sååå tufft men tiden brukar ofta gå väldigt snabbt.
Idag har jag inte gjort mycket än sålänge. Jag har lunchat med Mostafa och sen har jag kollat serie tills nu. Saker som ska checkas av idag:
• Städning i lägenhet
• lägga upp kläder på bloppis
• Träffa Nova-Li
• Läsa en av mina tre nya böcker

Tiden är knapp så vi hörs snart igen!! Kram kram

Topp: VILA
Byxa: LEVIS
Halsband: SNÖ

Solisar: LINDEX
Skal: IDEAL OF SWEDEN

Likes

Comments

vardag, äventyr

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Har inte riktigt haft tiden till att blogga dom två senaste dagarna. I måndags var jag och Mostafa, samt hans kollegor från jobbet på invigningen av sommarklubben!! Vi hade VIP så det var supernice & en otroligt vild, trevlig och oförglömlig kväll. Vi kom hem rätt sent, så dagen efter (igår) gick vi upp och åt frukost vid 15(!!!). Galet.

Gårdagen var dock väldigt bra trots att man var rätt bakis men vi han checka av lite saker. Vi städade hans lägenhet, var på visning samt gick hem till mamma & syrran som hade lagat kycklingwok MUMA.

Likes

Comments

vardag

Igår var bäst!!
Godmorgon allesammans! Vilken gårkväll.. oväntat häng hände precis innan jag gav mig iväg till pojkvännen. Mostafa hade lagat oss indisk mat!! Så gott!! Vi tog oss ett glas vin och rörde oss ner mot stan. En spontan förfest hände, häng på rådhuset hände och avgrunder kvällen med nattamaten, McDonalds. Det var supermysig kväll och hoppas på att det blir något liknande på måndag då måndagsklubben i boulonger öppnar.
Nu ska jag väcka hjärtat här bredvid mig med lite frukost på sängen, för han är bäst. Hihi puss & kram

Likes

Comments

vardag, äventyr

Vad passar bättre att göra på en ny månad än att ta tag i livet typ? göra allt annat som inte inkluderar i just livet. Men ska göra ett försök. Igen. Och igen.
Skillnaden från sist är att skolan är över(!!!) för alltid. Så nu har jag heltidsjobb på McDonalds Norrmalm som arbetsledare. Jag känner ingen tyngd på axlarna överhuvudtaget (förutom att min sista dag på semestern är imorgon, men det går an). Sååå livet börjar NU!!!
En väldigt quick update på de senaste dagarna är att jag och systra mi har hängt i Stockholm i två dagar!! Har varit supermys men nu är vi snart hemma i Skövde igen. Resterande av veckan har bestått av Ullaredtrip med väldigt god vän, bad med del av familjen, häng med annan bästi samt överdrivet mycket mat och sömn. Typ. Men allt är bra nu och hoppas att det fortsätter såhär. Hörs snart!!! Kramis

inte nog med detta, jag och pojkvännen firar 1 månad idag! Lång historia, men värt att fira❤️

Likes

Comments