HEJ PÅ ER!
Åh vilka dagar det har varit. Vad har ni gjort det senaste? Igår städade jag lägenheten och hade besök av 3(?!?) otroligt bra vänner i omgångar haha. Först mötte jag upp Filip och sen lagade vi lasagne som varken någon av oss hade gjort förrut??? Skitkul va det iallafall. När han hade gått så hade jag oväntat besök av bästa Sofia som våldgästar mig med inflyttningspresent! Underbara människa. Strax efter det så kom Eddie förbi en sväng och kvällstalka. Så väldigt lyckad dag ändå.
Idag kommer familjen förbi och jag ska bjuda dom på mat. Saknar dom massor så det ser jag fram emot!
Nu måste jag börja dagen haha, ses!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

GODMORGON

Wow, alltså det som har hänt det senaste har varit helt galet!! Skola och jobb som vanligt, men också: SKAFFAT EN LÄGENHET!?!!, tatuerat mig, fyllt 19, planerat student och fått balklänning!! Jag är mitt i ett lyckorus och tror det kan vara svårt att få ner mig på jorden för ett tag. Jag är så jävla nöjd med livet.
Ja, så det har hänt och det är anledning till tomheten här. Men nu när jag ändå tagit mig hit så kan jag lika gärna bara kötta på? Right?

Idag är det underbara måndag och är supertaggad (ja det är sant). Har en lektion 11:50, därefter ska jag till jobbet och ha min interna uppkörning! Berättar mer om det senare. Ska röja lite här hemma innan jag startar dagen. Hörs senare gänget, önskar er en fantastisk måndag!!

Likes

Comments