View tracker

Alltså hej??? 100000 år senare...
Hoppas ni mår bra? Jag mår prima! Allt har hunnit gå så himla snabbt och jag hänger verkligen typ inte med? Like januari är snart slut. Den började väl precis? Jaja, bara att köra.
Senaste har varit vääääldigt bra. Jag är lycklig, min familj, släkt och vänner mår bra. Kan det blir bättre då? Skola och jobb drar på som vanligt men det känns ändå bra. Jag känner verkligen att studenten närmar sig trots att det är mindre än 5 månader kvar? Beror nog på alla studentfester som är nu samt gymnasiearbete som börjar och liknande. Känns otroligt bra alltihopa iallafall.
Ny vecka, nya tag som man säger. Känns också bra men måste börja ta tag i saker innan jag blir överstressad.. typ bloggen haha. Skolan börjar 12:25 idag så tog en liten sovmorgon. Nu ska jag börja greja så hörs vi snart igen!! Puss

Likes

Comments

GOTT NYTT ÅR!!
Åh ni kan inte ens föreställa er vad jag har längtat efter att få slänga iväg 2016!! Det har varit ett år som verkligen varit HELT upp och ner.. men jag överlevde det och ser så mycket fram emot vårt nya 2017.
Får be så mycket om ursäkt att jag inte har bloggat, ska självfallet bli ändringar på det. Största anledningen är att jag har varit sjuk och fortfarande är. Förkylning, hosta, feber och huvudvärk. Har verkligen känt mig SÅ SÅ sjuk har varken haft smak eller luktsinne i flera dagar :(( så igår/inatt blev det att fira hemma med familjen och våra härliga grannar vilket blev himla bra!
Jag ska ta mig ur sängen nu (höhö) och förbereda inför den kommande veckan: alltså typ städa, anteckna i almanackan och pyssla lite. Ska försöka göra iordning en lite fin layout på bloggen idag annars blir det i veckan! Somsagt så önskar jag er ett gott nytt år och en god fortsättning❤️

Likes

Comments

Mer selfies blev tagna än plugget ikväll.. igen..

Mitt i natten och har pluggat på lite gott och blandat inför veckans sista to-do. Är dötrött nu men ska upp om några timmar och ta tag i vår nya dag! I övrigt så har dagen varit bra. Mötet gick bra som var med jobbet (McDonalds) och fikat med goa Sofia var kort men väldigt uppskattad och mysig!✨skolan flöt på som vanligt så allt är i sin ordning. Hur har eran dag varit?
Nu måste jag släcka lampan för idag. Hörs!

Likes

Comments

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Jag somnade rätt sent igår men gick upp nu. Hela jag känns helt slut och har känt mig såhär alldeles för länge.. förra veckan så var jag magsjuk (blä) och nu när jag har blivit frisk från det så har jag blivit förkyld och hes istället. Så typiskt nu till jul och allt :( men det är bara göra det bästa av situationen.
Men nu är det ju julevecka!!😍 känns så bra att terminen snart är över. Har dock en hel del kvar att göra men det är sånt man bara ska få gjort! Idag ska jag till skolan och plugga en stund, sen kilar jag på möte och strax efter det blir det fika med kompis så det känns som en bra dag. Önskar er en toppenstart på veckan✨

Likes

Comments

Pyntat årets gran igår! Är så taggad för julen

Hej alla fina! Ja, bloggen har ju gått som den gått men ska verkligen ta tag i det NU. Väääääldigt mycket har belastat mina axlar så har inte riktigt haft grepp om livet. Men nu är nu och jag är här. Idag ska jag verkligen bocka av saker så jag kan få ett lugnare jullov (sista veckan nu!!). Galet vad snabbt allt har gått. Näst sista terminen har gått och början på ett nytt år börjar närma sig. Är taggad mer än nånsin och ska gå all in!! Kommer att uppdatera er mer under dagen då jag sitter med nattaplugg nu (standard).
Hoppas allt är gott med er, kram!!✨

Likes

Comments