Haft en super bra dag!
Min kund som var vinnare av priset vart verkligen super nöjd, vilket verkligen glädjer mig! Blev ett naturligt resultat då hon aldrig haft fransar innan och det passade fint på hennes fransar och ögon.
Haft lite volym kunder också, även de blev väldigt fina!

Mitt möte imorse gick också väldigt bra faktiskt, hade drygt en timme på mig mellan kunder så blev raket fart till stallet och stress för att hinna hem, men hästen blev riden och allt under kontroll.
Nu mot kvällen så har mamma varit här och vi kollade idrottsgalan, eller ja vi satt med våra telefoner och snackade fram till Jerringpriset, då först vi började kolla! Och Peder Fredricsson vann, så jäkla grym han är, han har verkligen känsla!

Nu är det sovdags! Men slänger in lite bilder från dagen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haft en bra helg? Min var fullspäckad med jobb, men haft en ledig kväll igår och bara myst!

Idag är det måndag och jag gick upp med T vid 6 och sedan dess kollat serie! Nu ska jag springa iväg på ett snabbt möte, sen dags för mina kära kunder. Idag har jag ett nytt singel samt lite volym kunder.
Tycker det är jätte kul att jobba med volym, är fortfarande ny med det, men man känner hur man utvecklas hela tiden, det är svårt! Men man känner ändå att det går bättre och bättre, långt ifrån perfekt, men är otroligt nöjd över mitt arbete.

Inväntar även lite paket som ska komma, hoppas de dyker upp under dagen eller iallafall imorgon! Paketet innehåller massvis med fransar, för en sak har jag märkt, satan vad det går fransar när man håller på med volym, det ser ut att vara mycket på en rad men den tar fort slut, även fast jag har mindre ”spill” med fransarna nu så går det ändå fort! Tråkigt eller kul? Hur ska man tolka det egentligen?

Snart kommer min första kund, ett nytt set singel. Hade en tävling vid jul/nyår om ett nytt set singel, och idag kommer vinnaren och ska få sitt pris! Såå kul!

Likes

Comments

Hela dagen har verkligen gått i ett svep!
Började dagen med första kund klockan 9 imorse, min kära vän Ebba. Så otroligt skönt att prata av sig en del, inte träffat henne på ett bra tag. När jag gjort klart hennes fransar så mötte jag upp mami och vi sprang på en del företagsrelaterade saker, spännande!
Fått lite mer klarhet och inväntar spännande mejl som förhoppningvis är positiva och kommer göra stor skillnad för mitt kära företag!

Efter alla möten och mys så hann vi även en tur till skogen att få gå av oss lite tankar, och speciellt för Coco, hon hatar mitt jobb.. så att springa i skogen var livet! Det är hon värd min prinsessa!

Blev en storstädning av hemmet på kvällskvisten och även hämtade ut lite paket, massvis med fransar kom i paket, dock är det mest påfyllning av fransar, storlekar som börjar ta slut osv. Men alltid roligt med paket!

Dagen har inte så mycket mer att erbjuda idag faktiskt!
Imorgon är det en ny dag, vi hörs då!

Likes

Comments

Lika bra att kicka igång direkt. Klockan är nu 08.15 och jag ska göra mig lite iordning, har kund kl 9. Sen har jag faktiskt tagit ledigt resten av dagen då jag har en del att fixa, ska bl.a. på möte, lite punkter på listan att bli klar med, men kommer att uppdatera er om det!
Kunden som kommer nu på morgonen är min kära vän Ebba som ska få ett nytt set fransar i kardashian style. Det betyder att man har ganska ”ojämna” fransar, lite långa lite korta, lite busiga. Det är riktigt snyggt på min ebba!
Nu ska jag starta igång dagen innan ebba är här, vi hörs lite senare!

Likes

Comments

Tänkte köra igång med en liten snabb presentation. Kan vara ett bra första inlägg.

Mitt namn är Amanda, Jag jobbar som fransstylist och driver mitt egna företag hemma för tillfället. Jag är 21 år gammal och bor i Skåne, Eslöv.
Med bloggen så tänkte jag bara ta ännu en boll i luften och visa lite mer bakom. Jag har Facebook sida och instagram för mina fransar och jobb jag gör, men visst kan de bilderna dyka upp här såklart men mycket annat också tänkte jag.

Kör en riv start här nu!

Likes

Comments