Ny vecka o dax för invägning. Vågen visar -3kg men igår kväll kom jag fram till att magen inte riktigt hängt med i veckan som gått. Så hoppas att de släpper, för jag har säkert gått ner lite mer. Men är nöjd med -3kg på en vecka iaf. Hoppas den här veckan oxå går bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stockholmsresan blev inställd så har varit kvar i Mjölby o åker hem imorn. Kostplanen har gått rätt så bra, men har haft svårt att inte äta mer än va jag får på morgonen.. Så ja, jag kunde inte låta bli att äta en banan igår men de kunde ju varit värre än så.

Börjar kännas att de händer saker iaf. Byxorna känns lite lösare o jag känner mig lättare så jag hoppas att de fortsätter åt rätt håll. På måndag är de invägning så uppdaterar igen då.

Likes

Comments

Idag har jag tagit bussen till Linköping för att träffa Kristian och imorn bär de vidare till Stockholm för föreläsning. Kostplanen har gått bra men de va inte jätte lätt att anpassa sig till den när man inte va hemma.

Likes

Comments

Nu har typ halva Dag 2 passerat. Och nu tänkte jag skriva lite om alla produkter som man äter under en dag.

Frukosten består utav Herbaslim, ett örtte som är lite rensande för kroppen, blandat med Activize som gör att man blir mycket piggare (och det blir jag). Tyvärr är jag inte jätte förtjust i tét men jag hoppas att jag vänjer mig snart. Sen tar man även 3 stycken Proshape tabletter som hjälper musklerna och stramar åt huden när man går ner i vikt. 15 minuter efter jag fått i mig allt så åt jag 2 kokta, kalla ägg.

Känns lite tuffare idag eftersom jag är så himla sugen på bröd. Men som tur va så hittade jag ett recept på ett "bröd" som endast är gjort på ägg som jag testade förut och som va helt okej. Det åt jag med stekt lax och lite kryddor.

20 minuter efter varje måltid (ej frukost) så dricker man ett glas Restorate som gör att man slipper sötsuget efter maten och men känner sig mättare. Det är även väldigt gott att dricka och har en frisk och söt citronsmak.

Jag hoppas att det fortsätter så här bra. Bara att kämpa på!

Likes

Comments

Dagen har gått förvånansvärt bra och jag hoppas att det fortsätter så. Jag har inte tagit några bilder eftersom jag ville känna in allt först och smaka produkterna innan. Men imorgon tänkte jag berätta mer om produkterna och hur jag äter under första veckan. Jag avslutar nu dagen med isvatten med lime ute i trädgården.

Likes

Comments

Jag har blivit antagen till Scandinavian Coach Associations kost- och coachprogram som pågår i 3 månader. Jag har en jätte bra coach, Ulrika, som kommer att finnas för mig med stöttning och peppning. Tror och hoppas på att detta kommer gå jätte bra.

För en stund sedan fick jag i mig frukosten som va helt okej (glömde dock ta bild), men det kommer ju fler dagar.

Om det är någon som undrar något om programmet så går det bra att skriva en kommentar så svarar jag så bra jag kan. Jag kommer att försöka göra minst ett inlägg om dagen och hoppas att det finns någon som vill följa min resa.

Likes

Comments