View tracker

Tänkte kanske börja blogga igen kommentera om ni tycker jag ska! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 35 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag skiter i vad alla säger om att jag är en player! Jag skiter i att vara singel! Det var det jag ville säga ciao!
  • 114 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag behöver din hjälp nu Mange så snälla skriv till mig på sms eller Facebook eller något snälla!
  • 140 readers

Likes

Comments

Igår hade jag typ en fest och då badade jag och Julia mycket.. Jag försökte komma nära henne typ och jag gav henne komplimanger men hon kunde typ inte ta emot dom så jag tänkte väl att man kunde väl ändå försöka? :)
  • 170 readers

Likes

Comments

Jag har inte träffat någon som uppfyller mina krav än som gillar mig tillbaka så det är svårt typ men tack för era kommentarer det gjorde mig glad! :)
  • 189 readers

Likes

Comments

Hej läsare sorry för min inaktivitet men jag ska försöka ta igen det nu så aa. I detta inlägg ska jag snacka om hur jag vill att min tjej ska va så om du är så skriv till mig på kik! xD

Min drömtjej ska vara ödmjuk och snäll med ögon som man kan stirra in i i flera timmar. Hon ska vara söt och vacker och hårfärgen spelar ingen roll. Jag gillar tjejer som liksom inte är rädda för att ha kul och typ mysa och sånt. Det är min drömtjej och som sagt om ni är den personen skriv till mig på kik att ni är den personen! Ses! :)

Likes

Comments

Jag tror faktiskt att jag ska fortsätta med min blogg för jag tyckte det var kul när :) skrev så snälla grejer till mig så aa ska nog faktiskt fortsätta så jag gör mer uppdatering imon ses! :)
  • 308 readers

Likes

Comments

Hejdå läsare... Gillar inte att blogga nu för ni skriver typ aldrig några roliga kommentarer.. Vill ni att jag ska fortsätta så får ni nog kommentera detta inlägget vad ni tycker..
  • 318 readers

Likes

Comments

Glömde frågorna igår men här kommer svaren
Gillar du? Julia
Snyggaste tjejer? Julia
Komma med i 7:an? Valle
Ja det var dom ända frågorna som var seriösa.. :)

Likes

Comments

Tycker ni jag ska göra en ny header? Min kompis Oskar Andersson har fixat en till mig i blått,vitt och rött för jag gillar franska så ja tycker ni jag ska ha denna headern eller denna? Kommentera vad ni tycker! laugh

Likes

Comments