Ja, nästa vecka är det oktober och precis mär butiken börjar bli fylld med höstens fina lampnyheter är det dags att ta in julbelysningen. Tidigt kan ni tycka, men det är faktiskt bara nio söndagar kvar till första advent.

Vi smygstartar med webbutiken. Så snart kan ni gå in och kolla hur vårt sortiment kommer att se ut denna jul.

Förra julen var det mycket färg, blått, grönt, burgundy mm. Och lika som trender sätter sig märker vi att även julbelysningen trendar. Förut var det som tradition att ha samma julstjärna eller ljusstake varje år. Jag hade iallafall det när jag var liten.
Men nu byter man stjärna eller ljusstake lite efter hur det ser ut i övriga hemmet. Man kanske har målat om eller tapetserat om, köpt nya gardiner, kuddar eller kanske en ny soffa. Och då måste man ju såklart matcha med tillbehören.

I år blir det ganska traditionellt tror vi, även om grå är en ganska ny färg på juldekorationer. Det blir vitt, grått, rött och trä som kommer sätta tonen. Sen kommer det givetvis slängas in färg, svart, pastell och massa glitter.
Startrading har en ny stjärna i år som heter Ozen, en helt grå pappstjärna med svart textilupphänge 👌 Den kommer att finnas i olika storlekar och utföranden.

I Ozen-familjen kommer också vita Frozen och röda Rozen ingå (fiffiga namn va?)

En annan efterfrågad stjärna är Sputnik-varianten. En läcker stjärna som kommer att komma i fina pastellfärger. Matchande med ljusstakar i lika färger. Det blir lite mjukare ton i det och kan passa fint i tex ett sovrum eller ett barnrum kanske. Eller vart man än vill.

Självklart kommer det finnas både nytt och klassiskt!
Watt och vekes Snöblomma i två storlekar, var en storsäljare förra julen. Den kommer att pryda våra fönster.
Massa andra snyggingar också. Så håll utkik i vår webshop där julbelysningen kommer att presenteras i förväg. Och tveka inte att maila om du vill lägga en beställning i förväg

  • Nära Kåkbrinken , Stockholm

Gillar

Kommentarer

I sommar har vi fokuserat på att göra plats för fina nyheter. Hösten kom väldigt fort, men vad gör det när det kommer till lampornas högtid?
Formexmässan är som vanligt startskott på hösten och vintern även om vårt julsortiment faktiskt bestämdes redan i januari.
Mycket inspiration och fina nyheter fick vi se.

Mycket natur, djungel och djur, smutsiga färger, sammet svart och guld.

Nu har lite av nyheterna börjat ramla in och kommer att fortsätta en bit in på hösten. Vi kan lova häftiga lampor och endel humor.

Löpande fyller vi också på webshopen med både nytt och sådant som vi redan har i sortimentet.

Håll utkik på vår Instagram, där kommer det komma fina erbjudanden och nyheter vartefter som de kommer in.

Det är bara några veckor kvar tills julen är dags att förbereda också.

Välkommen in att inspireras med oss! ❤️

  • Nära Gamla stan, Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Vi har ju skapat ett härligt självplock av Irislights. Som att plocka smågodis väljer man själv färger på bollarna i slingan. Det är ju så kul att välja och skapa så det blir precis som man vill. Byta färg på någon boll när man tröttnat osv. Möjligheterna är oändliga!
Så nu har vi, med inspiration från mässan i Frankfurt, skapat ett liknande koncept fast med lamp-moduler. Sladdar, lamphållare, takkoppar och så mycket mer i alla möjliga färger och kombinationer

Så man väljer färg och utförande på sladd, lamphållare i porslin, metall eller silicon och eventuellt takkopp.
Så antingen om man ska bygga en egen lampa eller kanske uppgradera en redan befintlig armatur med någon snygg färg.
Längden på sladden köper man i helmeter, sedan är det bara att bygga!

Bilderna nedan är från Frankfurt så det finns mer att beställa än det vi har hemma på hyllan.
Det finns också fler olika skärmar och stommar att välja på. Självklart har vi ljuskällor som matchar alla sladdar och behov.
Det finns en video på vår instagram med vårt kompletta sortiment.
Välkommen in att inspireras tillsammans med oss i Affären

  • Nära Handen

Gillar

Kommentarer