Förlåt att inte jag har laddat upp nytt inlägg igår för jag hade varit vaken precis hela natten på grund utav att jag kunde inte sova och pappa snarkade för mycket och jag gick inte till skolan igår fast jag vila det så kunde jag inte för jag var jätte och mådde ingen bra. Och idag så ska jag inte heller gå till skolan för att jag somnade klockan 23:00 och då vaknade jag när det hade gått två timmar för att en tv var för ljudet var för högt så jag kunde inte sova sen så sänkte dom tv så jag kunde sova och då vaknar jag klockan 02:00 för att mamma sa till pappa att sluta snarka och då vaknade och sen så har jag varit vaken från dess och nu ska jag sova och jag hoppas att jag får gå till skolan imorgon, och ni som går i skolan hoppas att ni har det roligt idag i skolan och att ni har fått sovit så gott. Så det kanske inte kommer upp något mer idag än den här så ja, jag ska iallafall så ska jag krypa ner i täcket och sova😪💤💤.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​​​​Hej det första jag vill skriva är förlåt för att jag la upp något igår för att jag glömde bort. Men det som jag ska äntligen ska skriva om är vad jag har gjort​ idag och jag vakna säkert runt 11:00 tror jag inte säkert och då klev jag upp ur sängen och kläde på mig kläder och gick in till köket till mormor och mamma och min storebror Emil  och satt och prata kollade lite på telefon och åt wienerbröd​ och drack ett glas med mjölk och sen så gick min storebror till sitt rum, och mamma gick också in till sitt rum och mormor gick in till tv rum och var där och min lillebror låg och sov inne i sitt rum och jag tror att han vaknade klockan 15:00 . Och jag satt själv inne i köket och kolla på youtube och sen så gick jag in till mormor satt med mormor och jag kolla på youtude med mormor, och sen så åkte mormor och handla och under tiden mormor va och handla så va jag inne i mitt rum och spela lite i telefon och kolla på instagram​ och sen så kom en kompis till mamma och dom satt och prata typ 1 timme och samma gång när min mammas kompis kom så kom mormor och lämnade det som mormor handla och mormor skulle hem på en gång så jag hann inte säga hejdå då hade hon åkt redan och när min mammas kompis åker så har min lille bror vaknat och han mådde inge bra så att jag fick hjälpa mamma och laga mat för att min storebror skulle hämta sin kompis för att dom skull vara som han kunna inte hjälpa och jag står och lagar mat då hade jag högsta värmen på så att det blir jätte mycket rök inne så min storebror och hans kompis går in och märker inte röken och min mamma kommer in till köket och skrämmer mig och då kastar jag lite bacon och då så säger mamma kan du öppna fönstret för att det är för rökigt och jag säger för jag tyckte att det var rökigt men inte så mycket och mamma säger att jag hade på högsta värmen på spisen och då vred mamma ner värmen på spisen och sen så åt familjen mat. och sen gick jag ut och gå, och när jag kommer hem från så kollar jag på tv och sen så var jag men min lillebror och kolla på youtube och nu så ska jag gör mig ångning tills imorgon för att jag börjar skolan, lite jobbigt för man ska upp tidigt och slutar klockan 14:00 är tur så jag säger hejdå nu så syns vi imorgon    

 ​

Likes

Comments

Hej idag så vakna jag klockan 11:00 men jag somna om sen vakna jag 12:00 sen så kläde jag på mig och det var det är helt svarta legins och ett helt vit linne och en långarmad tröja sen så skulle vi ut och åka till Kajevall ett litet ställe där man åker pulka, man kan åka lång skidor, slalom , man kan bad i tunna, basta, och om det är öppet i en stuga så kan man köpa fika, godis osv och man kan också grilla korv men min familj åktde inte dit för att det börja bli ontom tid för att vi gjorde lite fika och skulle upp på vinden och hämta pulka och snowracer, madras. Så vi blev hemma och grilla korv, drack varm saft och varm choklad hade det trevligt med familjen och men det börja på att blåsa så jag och mamma och min lillebror gick in till huset igen och pappa stod ute och grilla korv och min storebror gick ut och hjälpte pappa och sen så kom dom in och familjen åt korv med bröd. Och mamma, pappa, storebror gick utt från köket och jag och min lillebror satt kolla på youtube och sen så satt jag och min lillebror en stund och kolla på youtube, Sen så gick jag in till mitt rum och tränar in ett manus tills jag ska ha teater och jag soman till lite men jag sov i några minuter och sen så sitter jag och skriver den här inlägget till min blogg och lyssnar på musik och har skrivit inlägget snart i 1 eller 2 timmar nu men jag kommer att skriva mer imorgon så syns vi imorgon har det så bra.

Likes

Comments

När man tycker att en serier är så bra så att man bara glömmer bort tiden så att man glömmer bort att klockan blev så mycket som klockan är 02:30 det ärmen snart ska jag som och ställa klockan så att jag vaknar i tid och att jag inte sover till kl 12 osv, men jag ska säkert ställa klockan på 9 eller 10 jag vet inte än men man får se vilken tid jag ställer klockan och men jag kommer blogga mer när jag kliver upp och sen ska jag skärt hitta på något med familjen eller vara med vänner jag vet inte än men vi får se v ad det leder mig, är jag kliver upp idag, så vi säger hejdå nu så läger eller ska man säga god natt. Och vi syns sen och har det så bra så länge tills klockan är 03:00 det är 9 minuter så god natt.

Likes

Comments

Nu är det dax för mys,  jag kommer att äta lite natur godis, Marabou Japp, varma mackor, Pepsi och Coca-Cola. Ska kolla på en serie som heter Heirs är en koreansk serie och tror att jag har sett den 100 gången snart den är så BRA!!! Dom som kollar på sånt som koreansk serie dom kallar det för KDrama koreansk drama💜💜. Och säga jag hejdå så länge far jag ska kolla på serie nu så vi syns imorgon när jag kliver på👐.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket jag har bakat glö höpper det är ett slacks mat bröd är jätte gott och sen så hjälpte jag att laga mat och det vart klyftpotatis, kött, och hemma gjord vitlökssmör och vitsbröd och grönsaker det åt jag idag. Och sen efter maten så var jag och handlade med mamma och pappa och lillebror och jag köpte naturgodis och Coca-Cola som jag ska äta ikväll när jag ska kolla på film eller serie helt själv inne i mitt rum och sen efter jag har sett klart filmen eller serien så ska jag sova. Och nu så håller jag på skriver den här inlägget och har hållt på med den snart i några minuter, och jag kommer att blogga med telefonen och iPad sen när jag har börjat i skolan igen efter den här jullovet så kommer jag att börja att blogga på skola datorn. Och det är också jätte roligt att jag har hittat den här sidan för att jag har vill jätte länge starta en blogg men jag har inte vet att hur och nu vet jag lite smått hur man gör det är roligt bara om jag kommer in i det här så kommer det att bli bra för nu är jag inte så duktig på att blogga för jag är en nybörjare så vi får se hur jag är i framtiden.

Likes

Comments