Sommaren flög förbi. Drog till Italien, fann kärleken, umgicks med mina vänner, blev moster, mycket skratt och glädje.

Några ansikten, bekanta som nya. Mycket nöjd över att ha spenderar dagar med de här människorna.

Drog utomlands som vanligt på höstlovet till Turkiet. Älskar älskar älskar.

Min solstråle. Min du-gör-mig-varm-person. Fantastiska människa vad du är underbar.

Mycket träning har det blivit också. Något som får mig att gå, att må bra. Lär känna min kropp mer och mer.

Jag är mig lik. Som tur är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mysig dag med mysiga vänner. Allting går himla bra just nu och jag är glad. 💫💛

Likes

Comments

Vad är motivation för mig? I vilka sammanhang blir jag motiverad eller motiverar andra?
Motivation för mig är när jag ser någon annan göra det jag vill kunna göra. Kan ta ett exempel när jag bodde nere i Malmö, hade börjat gymma på ett gym och var rätt försiktig för jag var ny. Jag såg en kvinna, nästan varje dag, springandes på löpbandet och svetten bara rann. Hon var i 50 års åldern och var av den större storleken. Varje dag sprang hon ungefär en halvtimme och man såg hur hennes ögon brann varje gång hon gjort sin löpning. Denna kvinna motiverar mig än idag.
I omklädningsrummet var vi i ibland samtidigt. En dag talade jag om för henne att jag tycker hon är fantastisk som krigar och är en stor motivationskälla för mig av den anledningen att jag ville kunna göra de hon gör. I den stunden motiverade jag henne, bekräftelse och fortsatt viljan att bli bättre.

När jag tänker tillbaka så har inte motivationen till allt alltid varit bra. Ibland inte till att städa, diska, jobba, träna osv. Tänket att "de blir bra när du är färdig" funkar inte på mig. För jag vet och har intalat mig själv att de är likadant nästa dag. De blir liksom aldrig färdigt. De börjar om. Men finner man ett sätt som triggar blir det mycket lättare.

Min absolut bästa motivation kommer från när jag är arg. Ledsen också ibland men framför allt arg. Jag tränar som absolut bäst när jag är arg för då tar jag ut mig, sliter ur all min ilska och bara tuggar tills jag inte orkar mer och ilskan går över till näst intill utmattning. Samma gäller jobb, städning eller whatever. Är jag arg inombords tänds en glöd inom mig, viljan att bli bättre.

Jag är uppvuxen med att prestera. Jag vill prestera högt, jag vill vara bland de bästa. Hur finner man motivation till att ligga högt?
Jag har alltid tittat på andra. Andra människor som är högpresterande och duktiga. Vad får dom att gå? Vad gör dom som bildar nycklar till framgång? Jag härmar, tänker och känner efter. Ibland gör val utifrån vilka konsekvenser jag vill ha av den anledningen att jag vill ha kontroll men samtidigt testa mig framåt.
Samtidigt i detta så träffar man människor man absolut inte vill ha att göra med. Mitt i allt sökande efter positiva motivationsmänniskor hittar man de man inte vill ha att göra med. Min åsikt är att man lär sig otroligt mycket av dom, hur man själv inte ska vara. Möter jag en dam som jobbar i kassan på H&M som är otrevlig kan man lätt bli irriterad, absolut. Men att själv tänka att man själv inte ska bli sådan.

Det går att finna motivation i mycket. Jag gillar att peppa människor, bekanta, okända som vänner. Att ge någonting positivt som beröm, en komplimang eller bara en schysst kommentar kan lyckas tända en liten glöd i någons ögon. Det är fantastiskt och jag älskar människor som gör något de brinner för och finner motivation i.

Sänk inte personer som är duktiga, försök bli som dom istället💕 kram

Likes

Comments

För 16 år sen hämtade vi hem er. Jag var 5 år och Oscar nyss fyllda 1.
Jag har aldrig varit med om ett dödsfall i familjen eller släkten, ingen i min närhet har dött. Men så sommaren 2015 försvinner en del av mig när Pricken avlider. Mitt första dödsfall. Än idag har jag svårt att prata om honom för att jag blir så berörd och ledsen. Han var min hund.
I lördags lämnade Ringo oss. 16 år av kärlek och lycka, jag är så otroligt tacksam över att jag fått spendera en stor del av mitt liv med dom killarna.
Ringo är mitt andra dödsfall. De var precis lika jobbigt som de första. Men de som glädjer mig, mitt i de hela svarta tomma, är att dom får vara tillsammans igen. Och jag kommer aldrig glömma bort dom. De kommer alltid vara vi.

Likes

Comments

Från idrottslärare till mingel på nya Frimis. Så himla härligt med värme blir alldeles lycklig i kroppen! Hann även med en snabb sväng i Stadsparken och hade ljugstuga.

Orange är mitt nya jag och jag älskar den färgen. Ska pumpa mitt instagramflöde med orangea bilder.
La dock in en svartvit bild här också men tyckte den blev rätt fin så boostar självförtroendet lite med den.
Imorgon är det världens bästa fredag. Kram🦁🌻☀️

Likes

Comments

Jag har ju något för havregrynsgröt med hallon, honung och mjölk. De fanns en period jag åt de varje dag verkligen och ibland fler än en gång. Jag har såhär med gröt och bananer. Minns tiden jag åt 5 bananer om dagen. Är lite småimpad🍌
Har gjort livets smoothie också med hallon proteinpulver kvarg och kokos. Jag har tänkt att jag ska laga riktig mat ikväll! Låt se.

Likes

Comments

Jag spenderade min helg i Alingsås hos familjen Larsson. En familj jag har varmt om hjärtat. Jag och lovis har sett tjuvjakt, dansat på excet och ätit tjockkorv på Centralstationen. Jag älskar Göteborg, jag vill dit.
Jag har ätit grillat för första gången för iår och klappat på hästar, jag har läst fantastiskt reportage om Solan i tidningen och jag har ätit paj och cheesecake. 2 fotbollsmatcher och en hejdundrande lång hemresa.
Jag mår bra, även fast jag sover lite för mycket.

Likes

Comments

En ljusglimt i livet enda in i de mörka timmarna. Trots bevakade under vår fika blev det en hel del skratt och idéer, planer och diskussioner. Gillar henne, mest tror jag för att hon tänker som mig, men är inte som mig, och jag gillar det. Gillar att vi är lika som går ihop. Ni vet pusselbitar som inte är likadana men som ba ska sitta ihop. Nya bff som dina föräldrar poängtera. Mysigt tycker jag. 💕
Imorgon börjar min efterlängtade helg på Freshfood Kumla med Jenny innan avfärd till Göteborg, Lovis och Solan. Längtar längtar längtar!!!!!

Likes

Comments

Har nästan slutat bli förvånad nu. Men 9 maj och snö känns sådär. De positiva grejerna jag kan hitta i min dag är att jag fått umgås med min bror. Jag har fått kolla fotboll. Jag har fått umgås med en av de klokaste 7e klassarna jag känner om fotboll. De är något jag behöver ibland. Någon att prata sport med. Som förstår vad jag menar och som kan diskutera. Jag älskar också när vänner bara spontanringer mig, snackar lite skit och sen lägger på för att fortsätta sin vardag. Bara pausa, snacka lite och sen fortsätta.
Jag längtar till helgen något ofantligt nu, den gör mig glad att tänka på. 💛

Likes

Comments