Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En graviolabowl till frukost kan vara bästa starten på lördagen trots alla tankar som flyger runt i huvudet efter det hemska som skedde i Stockholm igår.

Förresten gick alltså på en tiodagar lång semester igår! Lycka gånger 1000.

Likes

Comments

Första gången jag åt en acaibowl, men det lär verkligen inte bli den sista! SÅ gott!!! Skulle kunna äta sånt här till både frukost, lunch och middag all day errryday.

Likes

Comments

GODMORGON

Detta är verkligen godaste juicen någonsin! Gjord på apelsin, äpple, morot och ingefära. En riktig energiboost!

Likes

Comments

Haha jag suger verkligen på det här med att blogga. Måste bli bättre! Nu har hösten verkligen börjat på riktigt så ska försöka skriva fler inlägg, tycker det är så roligt men ibland finns inte orken till helt enkelt. Aja let's move on!

Likes

Comments

Så, dessa är mina favoritpoddar! Dessa är de som jag följer kontinuerligt helt enkelt. Lyssnar oftast när jag är på gymmet eller ute och går och då vill jag gärna lyssna på något roligt och lättsamt. Tänkte att jag lägger in en beskrivning om varje så ni vet vad de olika handlar om:

Wahlgren & Wistam: Denna podd drivs av Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam som varje vecka pratar om allt mellan himmel och gjord. Det jag särskilt gillar är att den är så lättsam. De har inget direkt tema varje vecka utan de bara pratar på om allt möjligt som de är med om, vilket jag verkligen gillar. Varje avsnitt innehåller också veckans Aha, något som Pernilla och Sofia lärt sig under veckan samt veckans bikt där lyssnarna själva får chans att bli förlåtna för sina synder. Betyg: 3,5/5.

​Hemma hos Gry: ​Gry Forssel och hennes man Alex bjuder tillsammans med praktikant Malin hem olika kändisar till deras hem och intervjuar dem. Det släpps tyvärr inga fler avsnitt, men det finns massa att lyssna på. Vet att Gry har en ny podd, men den har jag tyvärr inte lyssnat på. Jag hittade just denna förra året, men är ännu inte färdig. Sista avsnittet med Axwell och Ingrosso rekommenderar jag starkt! Så himla bra! Betyg: ​3/5.

​Den fantastiska resan: ​Det är nog ingen som har missat Zara Larsson och Noel Flikes podcast. Även denna handlar om precis allt möjligt. Jag tycker dock att den berör en del djupare ämnen än tex Wahlgren och Wistam. Dock är alla ämnena viktiga som behöver diskuteras i vårt samhälle. Båda två är lika gamla som mig och därför är det kul att lyssna på några som har helt andra liv än mig själv. Betyg: ​4/5.

Lundh: ​Olof Lundhs fotbollspodd är en av Sveriges största sportpoddar där han intervjuar olika fotbollsspelare och ställer frågor om dess karriärer och personligheter. För en som är superintresserad av fotboll (jag) är den här podcasten hur intressant som helst! Avsnitten är ganska långa, men väldigt innehållsrika. Jag har nästan precis upptäckt podden och endast lyssnat på Marta, Kris Olsson och Therese Sjögran, men fler ska det bli! Tipsar om att lyssna när ni gymmar. Då blir man motiverad kan jag lova. Betyg: ​4.5/5.

Mathilda och Andrea blogpod: ​Denna har jag lyssnat på ända från starten, vilket är sjukt längesen. Mathilda och Andrea har redan hunnit släppa 127 avsnitt trots att de inte är så gamla. Båda är bloggare i min ålder och därför är det lätt för mig att relatera till de olika ämnena. Varje vecka handlar om ett specifikt ämne som exempelvis skola, jobb, mode, rädslor osv. De har ibland även olika gäster. En typisk tonårspodd för alla ungdomar. Betyg: ​4/5.

​Wahlgren - Lundqvist: Även denna drivs av en ur Wahlgren familjen, nämligen Niclas. Tillsammans med bästavännen Christian "Kicken" Lundqvist pratar de varje vecka om saker som sker i deras liv. Detta är faktiskt min favoritpodd för tillfället! Även om jag inte direkt är målgruppen, då den förmodligen riktas åt äldre haha så älskar jag den. De snackar mest om livet och relationer med mycket humoristiska inslag. Höjdpunkten är när Niclas busringer någon som killarna känner. Hur roligt som helst. Betyg: ​5/5. 

Likes

Comments

​Alltså vilket jäkla underbart väder vi har haft de senaste dagarna! Njuter som bara den. Har nu i veckan passat på att njuta lite extra då jag börjar jobba i veckan igen. Därför har det varit extra gött med så härligt väder. Nu inväntar jag att Follow the money ska börja med lite choklad bredvid mig. 

Likes

Comments

​Vill verkligen ha alla nyheter från Granit! Precis vad jag rådiggar just nu. Hängförvaring och korgar är så snyggt tycker jag. Älskar väskorna också! Ni hittar allting här.

Likes

Comments