Har inte uppdaterat så mycket för internet har inte varit tillräckligt bra. Nu har vi lämnat vårt fina The farm hostel och tagit oss vidare till Seminyak.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Supermumsig frulle på café organic.

Här hänger vi för det mesta! The Farm Hostel är verkligen superfint.

Likes

Comments

Blir himla massa matbilder nu haha men Canguu är ett paradis när det kommer till mat. Ska strax visa lite bilder på vårt hostel med. Iallafall, igår märkte vi att Fika tydligen skulle lägga ner så vi skyndade oss dit för lite "Swedish meatballs". Inte helt fel.

Likes

Comments

Alltså gårdagens frulle var supergod! Vi älskar verkligen Crate! Billigt, GOTT och härlig stämning. Våra dagar i Canguu ser ganska lika ut. Vi börjar med frulle på något gott ställe. Sedan hänger vi vid poolen i några timmar och svettas något fruktansvärt haha. Efter det blir det lunch och kanske lite titt i affärer innan vi åker tillbaka till hostellet och tar det lugnt med varsin bok innan middag igen. Superhärligt enligt oss!

Likes

Comments

Igårkväll tog vi scootern till The Lawn för en mysig middag! Vi delade på fyra stycken förrätter som alla var väldigt goda.

Likes

Comments

Till lunch gick vi bort till Crate café då det låg jättenära vårt hostel. Fy fan vad gott säger jag bara! Idag har jag och Olivia även kört förbi en massa härliga matställen så vi lär inte gå hungriga iallafall.

Likes

Comments

Nu har vi även hunnit med två nätter i Lovina som ligger i norr. Anledningen till att vi åkte dit var för att se delfiner. Gårdagen började därför med en delfintrip klockan sex på morgonen. Woooow vad många vi såg! Så häftigt! Resterande delen av dagen var vi på stranden fr det var så sjukt varmt. Nu är vi i Canguu! Kom precis till vårt superfina hostel och nu väntar vi på våra sängar.

Likes

Comments

Ikväll gick vi till ett så mysigt ställe för varsitt glas vin. Det är en vintagebutik som även har frukost och tapas. SÅ fint!!!

Likes

Comments

Här har det varit tyst ett par dagar! Vi befinner oss på Gili Trawangan. Igår snorklade vi och hyrde därför en gopro. Tyvärr har vi alla bilder på ett litet minneskort så kan inte visa dem förrän vi är hemma igen. Idag har vi legat på stranden och ikväll gick vi bort till Pink Coco för lite pizza och solnedgång. Tyvärr var solnedgången inte så fin men pizzan var urgod iallafall!

Likes

Comments