Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Disse bildene ble tatt på samme tid, for et år siden. Venninnen min, Anneli, og jeg hadde tatt på oss skremmende like klær den dagen, haha. Ser dere det? Jeg husker jeg elsket bildene da vi tok de, og det er synd jeg ikke hadde blogg på tidspunktet så jeg fikk laget et inlegg med de. Men ett år senere åpner muligheten seg! 

Håper dere får en veldig fin dag. Jeg skal trene og ha en koselig kveld med en god venninne.

E. K. S

Likes

Comments

Når du skal bygge en garderobe kan det være lurt å holde orden på hva du faktisk eier, og hva du trenger å legge til. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele bilder jeg tok av min garderobe, rett og slett for å dokumentere hva jeg har. Under ser dere kategoriene som for meg er viktigst når det kommer til å bygge en ultimat og unik garderobe. Jeg har tatt utgangspunt i materiale og farger. Dette er selvsagt ikke hele garderoben min, men heller plagg som gir inntrykk av hva jeg har. Håper dere finner inspirasjon i bildene!

Statement jackets

Pleather

Suits

Black heels

Denim

Good quality flats

Wool

Turtle necks

Suede

A multiuse designer bag

​------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

E. K. S

Likes

Comments

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Noen nærbilder av antrekket mitt i dag. Dagens antrekk er en sammensetting av to lyse og duse farger - rosa og blå. Selv om det er høst fristet det med pasteller. Jeg liker godt å blande årstider og trender, og jeg går gjerne med mørke lepper om sommeren, og pastellfarger om høsten.

E. K. S


Likes

Comments

Hei! Dette er mitt første innlegg på ny plattform. Jeg har tidligere blogget for blogg.no, men har bestemt meg for å prøve ut denne plattformen. Jeg bytter rett og slett fordi jeg følte meg mer "hjemme" her. Både designet på plattformen og de andre bloggerne her gjorde meg interessert i å være en del av dette samfunnet. Håper mange har lyst til å følge bloggen min her! Siden jeg er helt ny her ønsker jeg selvsagt å oppdage nye bloggere. Så legg igjen en kommentar om du vil at jeg skal følge bloggen din!

E. K. S

Likes

Comments

Før jeg går i dusjen pleier jeg å påføre denne lilla-sjampoen fra Joiko i tørt hår. Dette er en veldig sterkt pigmentert sjampo som jeg helt klart ser resultater fra. Jeg bruker den nå kun i tørt hår fordi jeg merket ved bruk inne i dusjen at den skummer veldig lite. Så den passer derfor ikke så godt som en sjampo som den gjør som en toner. 


Lush har noen av mine favorittprodukter, og spessielt denne sjampoen. Den lukter helt utrolig godt, synes nå jeg. Det er ikke alle som liker den sterke, skal jeg si "naturlige" lukten, men jeg liker den svært godt. Søsteren min sier at hun kan lukte i hele huset når jeg har dusjet på grunn av denne sjampoen, haha. Elsker denne, og kunne ikke klart meg uten! Denne skummer forresten godt og einer seg bra som en sjampo. Jeg har også merket at håret mitt virker tykkere etter jeg har brukt Daddy-O

Jeg liker å bytte litt på når det kommer til sjampo. Vet ikke helt hvorfor, men føler fargeresultatet blir bra dersom jeg bruker forskjellige sjampoer med forskjellige egenskaper på en måte. Så de dagene jeg ikke bruker Daddy-O fra Lush bruker jeg Silver blonde fra SP. Ved siden av har jeg med balsamen jeg bruker for tiden. Denne er også fra SP og heter Repair. Disse produktene har en typisk frisør-salog-lukt, og lukter kjempegodt. Sjampen skummer godt, og gjør håret rent og pent. 

Fra Maria Nila bruker disse to produktene. Jeg vasker vell håret sånn 4 ganger i uken og bruker Sheer Silver Masque en gang, mens jeg bruker Pearl Silver Colour Refresh to. Disse produktene funker veldig godt, og begge gjør håret mykt uten å tynge det. Har prøvd mange andre kurer som er veldig gode,  men jeg valgte vel i grunn denne fordi den hadde navnet Sheer Silver. Jeg velger som dere ser alltid produkter med en lilla tone så håret mitt holder seg kaldt. Jeg har naturlig mye røde pigmenter i håret, så det har vært vanskelig å komme fra golden blode til silver blonde. Men jeg er der heldigvis nå, ved hjelp av gode hårprodukter og en flink frisør.  

Det siste faste produktet mitt er denne leave-in sprayen fra Hempz som jeg kjøpte på frisørsalongen jeg går til. Jeg kjøpte denne først og fremst som en varmebeskyttende da jeg alltid bruker varme på håret mitt. Sprayen gjør jobben sin godt og luker veldig godt! Det er også en color protect, noe som kommer godt med når jeg toner håret mitt så mye. Den gjør forresten ikke håret klissete, flatt eller stivt, noe jeg haater med mange andre hårsprayer. 

 ?

 Jeg bruker også ALLTID olje i håret mitt når jeg har dusjet, og gjerne 4-5 pump. Dette er et must for meg og håret mitt. Her har jeg ingen fast olje som jeg elsker, men bruker det jeg kommer over. Synes enhver olje fungerer bedre enn ingen!  Et annet produkt jeg elsker er Marilyn fra Lush. Dette er et lysreflekterende produkt som ser superfint ut i lyst hår. Dette produktet har jeg gått tom for, men skal helt sikkert kjøpe en ny potte med det! 

 

E. K. S

Likes

Comments

God morgen! Helger er blitt de mer hektiske dagene i uken for meg. Jeg har fått fast jobb, og det er der jeg skal tilbringe også denne helgen. Dermed kommer det bare et kjapt innlegg i dag. Her er noen bilder som har inspirert meg i overgangen til høsten. Så håper jeg alle får en veldig fin helg!  

 

E. K. S

Likes

Comments

Endelig kom det en mulighet for meg, til å bli tatt bilde av! I går var jeg ute å handlet med tre gode venninner. Heldigvis var været og lyset fint, så da ble det endelig et innelgg på bloggen. Bloggen min handler i hovedsak om mote, så dermed blir det litt mer krevende å få lagt ut innlegg når det avhenger av "fotografer." Men nå skal jeg kjøpe kamerastativ så jeg får tatt bilder på dager hvor ingen har mulighet til å hjelpe til med det! 

I går hadde jeg på meg mine lyseblå doc martens, som jeg elsker. Jeg har hele tiden tenkt at de passer best til høsten/vinteren, men jeg merket at jeg ble rimelig stresset for å søle på de. Så kanskje jeg skulle brukt de mer når bakken var tørrere..

 

E. K. S

Likes

Comments

Ha en veldig fin dag!

 

E. K. S

Likes

Comments