Familj

Eftermiddagen spenderade vi på Hjortnäs, Torestorp - där kommunen anordnat sommarfredag. Vi stannade inte hela kvällen, utan när Leonie hade gått igenom alla barnaktiviteter så fikade vi och sen åkte vi hem och barnen var i sängs sin vanliga tid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Familj

Idag har vi hängt vid poolen hela familjen. Jag är inte helt hundra än, men mår bättre. Lite sol ska nog göra susen.

Likes

Comments

Träning

Denna helgen har jag spenderat som gräsänka tillsammans med Zangi. Då Daniel och Leonie har varit i Göteborg. Medan dem hälsade på farmor i storstaden så var vi varit och hälsat på lite släkt här i trakten. Men mestadels så har vi bara hängt här hemma, då både jag och Zangi har gått och blivit förkylda.

Såhär glad var Zangi igår när mormor kom och hälsade.

Löpningen får jag skippa nu några dagar tills jag känner mig bättre igen. Känns lite tråkigt, hade kommit in i ett flow där det kändes skönt att komma ut varje dag. Men jag får hoppas att den här förkylningen går över snabbt.
Daniel fick med sig hantlar hem ifrån Göteborg. Jag har aldrig varit förtjust i styrketräning, inte ens när jag spelade fotboll. Men känner att det kan vara behövligt, inte bara för att få en fit kropp utan också för att orka mer i vardagen. Bär jag runt på Zangi en dag så har jag så ont i ryggen på kvällen och ligger jag i soffan så får jag typ rulla ur den för att komma upp. Så ja, behövligt!
Jag får väl hoppas att den här förkylningen försvinner fortare än den kom.

Likes

Comments

Träning

Jag satte upp ett nytt mål för veckan, att jag skulle lyckas springa 2 km. Dagens runda slutade på 2,17 km och jag sprang hela rundan. I did it och det är bara onsdag.
Det var nära att jag gav upp vid 1,7 km, i en uppförsbacke men jag kämpa vidare och så glad för det.

Nu ska jag avsluta kvällen med fotboll.

Tidigare idag var hela familjen och bada. Zangi doppade fötterna för första gången i en sjö. Han uppskattade det inte och satt hellre och kollade på när Leonie badade.

Likes

Comments

Shopping

Jag och min mamma plus barnen var i Borås igår och shoppade lite. Köpte mig en ny bikini, det var verkligen på tiden! Överdelen är köpt på Kappahl och underdelen på Åhléns. 👌

Nya dukar till vardagsrumsbordet och köksbordet fick vi av mamma ❤

Bästa köpet igår var ju helt klart ananasplantan! Billig var den också, 40 kr på Buketten.
Har tänkt i ett par månader att jag skulle försöka odla en egen ananasplanta, men nu när jag hitta en så billigt så.. Why bother? SÅ nöjd! 😍

Likes

Comments

Familj

Morgonmys med mina hjärtegryn! Zangi var uppe halva natten med pappa. Zangi har skaffat sig den fula ovanan att vakna mitt i natten och ska vara vaken minst 1 timme och ibland är han uppe i 3 timmar. Då blir man ju såklart trött på morgon istället. Leonie är så nöjd när hon får vara med och hjälpa till med det lilla, som att hålla nappflaskan medan mamma håller lillebror.

Likes

Comments

Träning

Dagens löprunda kändes lite tyngre, kanske är det all midsommarmat. Men jag tog mig ändå runt, 1,5km. Ha! 1,5km är väl ingenting tänker ni. Så här ligger det till, jag har inte motionerat på typ 10 år! Något gym-försök här och där, men har aldrig kommit igång och låtit pengarna flyga iväg till ingen nytta. Under min graviditet när vi vänta Zangi, bestämde jag och Daniel att efter förlossningen och läkningstiden skulle vi komma igång med träningen igen. Jag kom med undanflykter i 4 månader. Men när vi väl kom ut för att springa första gången orkade jag på riktigt inte springa längre än 200m och det kändes som en nära döden upplevelse. Så att jag nu orkar springa 1,5km är stort för mig. Med en rejäl viktuppgång och två graviditeter i bagaget så är jag nöjd över att kommit upp i 1,5km på 3 veckor. Nu sätter jag upp ett nytt mål för veckan, 2km!
Ny vecka med nya utmaningar, BRING IT!

Likes

Comments

Familj

Först och främst vill jag önska er glad midsommar! 🇸🇪 🌼🍓

Vi firade midsommar tillsammans med min familj på farfars sida. Är lite av en tradition att fira tillsammans med dem i farfars stuga i Halla. Jag och Leonie trotsade regnet och dansade runt midsommarstången. Leonies favorit var ju helt klart prästens lilla kråka och raketen.
Det bästa med att vara småbarnsförälder och chaufför är att man vaknar upp utan att vara det minsta bakis. High five på det!
Vi avslutar med det, så får ni ha en fortsatt trevlig midsommarhelg.

Zangis första midsommar och den tog han sig igenom galant. Leonie trotsade regnet och lekte som om det var en perfekt solig midsommardag.

Likes

Comments

Familj

Leonie och jag sov till kl9 idag! Det hör inte till vanligheterna att Leonie sover så länge, hon vaknar oftast mellan 6-7 på morgonen. Så jag får kalla det sovmorgon!
Men dagens höjdpunkt var ju såklart att Daniel och Zangi kom hem idag. Dom har ju som sagt varit i Göteborg sedan i måndags och hälsat på släkten. Och som jag har saknat Zangi. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte har varit skönt att sova en hel natt (på väldigt länge) och sen också få tid att spendera med bara Leonie. Det uppskattade hon väldigt mycket och tror hon behövde det. Från att mitt och Leonies dream team på två blev tre (Daniel) och sen även fyra (Zangi) ganska snabbt blev ganska stor omställning för både henne och mig. Men hur som, nu är både jag och Leonie glada att dem är hemma igen! Jag och Zangi har gosat hela eftermiddagen. 

Likes

Comments

Familj

Då drar vi igång den här bloggen på självaste nationaldagen! Hoppas alla har haft en trevlig sådan, jag och Leonie har varit och firat en vän som fyller år. Grattis Josefin! Dem bjöd på trerättersmiddag och väldigt trevligt sällskap. Att en 3,5 åring fortfarande har energi vid kl22 är för mig en gåta. Hon har hållit igång sedan kl8 imorses, utan att sova på dagen. Tänk om jag själv hade sprungit runt så som hon, då hade jag sovit som ett barn vid 21-tiden (senast!).

Lilla Zangi har varit iväg med pappa och hälsat på släkten i Göteborg. Det har varit mycket uppskattat av alla, men nu saknar jag honom (dom). Men tur är väl det att dom kommer hem imorgon vid lunch, då ska jag pussa och gosa med min lille prins!


Likes

Comments