Header

på billederne ses den smukke Anja, Mau var Ida-marie fra www.nouw.com/idamarielind

Stille og roligt er firmaet ved at åbne op for kunder, det bliver så dejligt at arbejde igen og jeg glæder mig helt vildt til at starte.

Det bliver helt sikkert mega presset med så lille et barn og ordentlig opstart af virksomhed, men man er jo nød til at satse for at få det man gerne vil have, hellere det hele er lidt og stramt mens hun er helt lille end når hun begynder at være opmærksom på sine omgivelser.

Vi går ind i en lidt måske over entusiastisk tid hvor L forhåbentligt skal starte som elev lige omlidt og jeg skal starte virksomhed op samt gøre uddannelse færdig.

Jeg vil nok begynde at dele en masse herinde og jeg håber da i har lyst til at følge med i udviklingen af virksomheden.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg er en af dem der har haft problemer med min vægt i mange år.

Jeg er en lille kvinde på knap 160 cm og har alligevel formået på et tidspunkt at nå 80 kg på vægten, det er heldigvis ikke sagen efter jeg har født vores skønne datter meeeeeen... jeg mangler stadig omkring 15 kg for at være på min idealvægt og når man det meste af sit liv har været et lille nips.
Jeg skal da også ærligt indrømme at de sociale medier ikke hjælper.
Det er egentlig den primære årsag til at jeg pt ikke ligger billeder ind af mig selv, jeg har det simpelthen ikke godt med min krop. Jeg tror at ligesom der er meget snak omkring at vi skal elske vores kroppe og acceptere dem som de er, er det vigtigt at snakke om at man godt have det skidt med sig selv selvom man ikke nødvendigvis er meget for stor.
når det så er sagt har jeg det bedre med min krop end jeg havde før jeg blev gravid og fødte.. for min krop har sku udrettet noget, min mave hænger lidt fordi hun har lagt derinde, min bryster hænger fordi jeg stadig fri ammer og mine hofter har udvidet sig lidt og det er okey !
Det er vigtigt at huske at kroppen udvikler sig og at det tager op til et år før maven har trukket sig helt tilbage igen, det har specielt jeg svært ved at huske.

​Egentlig er jeg skide stolt, stolt af at jeg ikke har taget alt jeg tabte under graviditeten på igen, stolt af at jeg er begyndt at spise efter sense principperne og er fortrøstningsfuld om fremtiden så hvem ved måske der i fremtiden vil være meget mere af mid herinde 😊

Likes

Comments

Jeg snakker engelsk til min datter ! men hvorfor, hvorfor ikke bare lade hende vokse op som alle andre også få det senere i skolen ?
jo altså, jeg snakker engelsk til min datter for at gøre hende to sproget fra starten, vi tror på at vi går i mod en langt mere globaliseret verden, og at det engelske sprog vil få en kun større del i vores liv og hverdag.


Vi vil gerne rejse, bo i forskellige lande og dele deres kulture med hende, det er en side af sagen, en anden er at vi er overbeviste om at dette giver hende bedre fremtidsmuligheder. essentielt for det meste i vores livs planer i øjeblikket er at centrere dem om en international skole, muligheden for at læse hvad hun vil hvor hun vil når hun bliver større.

Det er noget af det der taler for at gøre det på denne måde, men der er også mange ting der taler imod, hindre vi hendes sproglige udfoldelser og forståelse i hendes tidlige liv, risikere vi hun venter med at begynde at snakke, og er vi sikre på at hun kan skille de to sprog ad ?

Det er med garanti en beslutning der vil gøre starten af hendes talene liv sværre end ellers men der er så mange børn der starter med to sprog, og de er jo endt med at tale godt alligevel.

Vil det så sige jeg skal snakke engelsk fra nu af? Ja det vil det egentlig, for at hun ikke mister sproget som større vil jeg blive ved med at snakke engelsk med hende indtil hun ikke har brug for det mere måske endda efter.

Det hele efterlader bare et lille problem, hvad med L, hvad skal jeg snakke til ham herhjemme, efter længe at have overvejet det er det blevet til at engelsk nok kommer til at gælde dem begge, for bund ærligt så er det skide svært at hoppe i mellem de to sprog og når jeg først kammer over i dansk kommer jeg som oftest ikke tilbage til det engelske, hvilket sætter en hindring for he.des udvikling.

Likes

Comments

I går blev vidunderet 6 måneder !
det var pludselig 6 måneder, siden L, min mor og jeg fandt vejen til kolding sygehus. Hvor jeg skulle sættes igang og selvom jeg udemærket godt husker hvor skidt jeg havde det, er det blevet et fjernt minde i takt med at kærligheden til hende er vokset.

lørdagen blev brugt med lille musen til en god venindes baby shower inde i vejle, hvor den stod på kage, boller og lege, hyggeligt men totalt low key lige efter hendes hoved.
Men ellers stod den på total mor og far tid med lækker mad, en tur efter snolder og Tarzan på tvet med lille musen sovende ved siden af 😊

Likes

Comments

​vores smukke smukke lille dreng er nu over et år gammel og er gået over i kategorien unghund. Et spørgsmål vi ofte får stillet er hvordan tager han det med babyen og er i sikre på at han ikke gør hende noget. 

Man kan selvfølgelig aldrig vide sig sikker på at han ikke skulle gøre hende noget men den connection der er imellem de to er fantastisk, hundes uendelige kærlighed til et menneske er flyttet fra L til hende og hun finder ham fantastisk interessant og morsom. Det er kun ham der kan få hende til at grine intenst i længere tid af gangen, mens vi andre sagtens kan få hende til at grine er det ikke i nærheden af samme kaliber. 


Vi havde skrevet under på ham en uge ​inden vi havde to streger på testen, der stod vi pludselig med to store ansvar inden for den nærmeste fremtid, men hvilket barn ville ikke elske at vokse op med sin helt egen personlige bamse 💖

Likes

Comments

Jeg har i øjeblikket en underlig ting med rådyr, derfor har jeg lavet disse to som jeg planlægger at få lavet til plakater ind til stuen.
​​Der mangler lidt endnu på rådyret som i sidste ende gerne skal have samme tyngde som dåen.

Selvom jeg generelt køre meget den moderne IG stil med hvis på hvis på træ er jeg nu meget glad for farver, derfor er det noget der kommer meget til udtryk i det kunst jeg laver til vores egne vægge, både i stuen og inde på G's værelse hvor projektet lige pt er Disney prinsesserne med et twist af blomster.

Det er noget der kommer meget til udtryk i vores indretning, min kreativitet
Fordi jeg både tegner og er fotograf er største delen af det vi har hængende skabt af mig, inspireret af hvad jeg møder i kunstens verden som taler til mig og det elsker jeg.


Likes

Comments

(Selvfølgelig fik vi ikke tænkt over at tage billeder af os eller festen)

Dåben endte med at være en ret low key fest med telt i L's bedsteforældres have med grill mad og god atmosfære, Vi havde bevidst valgt at det skulle være et stille og roligt arrangement uden for meget pamp, pragt, stress og jag så et telt i en have midt i sensommeren kunne for os kun være det rigtige.
Her befandt vi os så lige pludeslig på Als i sønderjylland, i den smukkeste kirke hvor L's bedste forældre høre til nemlig Augustenborg slotskirke, omgivet af venner og familie med solskin det meste af dagen, temperaturen var helt perfekt til en dag i telt 😊

G tog kirken i stiv arm med begrænset pusleri inden turen op til døbefonten hvor stilheden forsatte bare for at give sig til at sove på skift i mine og L's arme så snart vi kom hen på bænken

Maden bestod af alt hvad hjertet kan begære i en grill buffet, med både pølser, steg og kylling samt en stor salat buffet og den smukke kage til dessert.

Alt mad og størstedelen af pynten var hjemmelavet i måneden op til dåben hvor jeg brugte alt for meget tid med saks og papir i hænderne det resulterede i et nogenlunde pyntet telt, men jeg er noget ekstravagant af person så jeg synes godt der kunne have være tre eller fire gange så meget pynt i teltet.

Det vigtigste er at dagen var en succes og G blev fantastisk godt begavet

Likes

Comments

Så er vi til tilbage eftef en planlagt pause, der er kommet ny computer og mobil til efter begge dele valgte at gå neden om og hjem.
Så nu er vi tilbage for fuld blus !!

I den kommende tid vil jeg lave nogle lidt forsinket dog store oplæg, bla. om dåb, diy til børneværelset (som jeg ikke engang er færdig med endnu), hvad skal der ske nu og selvfølgelig daglige ting 😊

Jeg håber i vil følge med mens jeg stille og roligt kommer tilbage ind i rythmen.

//Simone

Likes

Comments

Stilheden ophøre forhåbentlig i næste måned, da jeg normalt blogger fra min mobil og den er i stykker ​

Likes

Comments

​​Er familie livet som vi havde håbet på ? 

I what to expect when you're expecting snakker mændene de om måder man er lykkelig på og den ene siger *jeg troede jeg var lykkelig før jeg fik børn, men jeg vidste slet ikke hvad lykke var* L Kiggede på mig og sagde det er præcis sådan han har det, det er nok også rigtigt at man ikke ved hvor lykkelig man kunne blive før men blev det

Det er vel i virkeligheden sådan jeg har det, ikke bare en helt ny lykke følelse i forhold til hende men også til L og livet, jeg har ikke alt og der er mange ting jeg stadig ønsker at opnå i mit liv. Men grundstenen er sat på det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt og det gør mig lykkelig.

L er sådan en god far og kærligheden der stråler ud af ham når han leger med G eller de bare snakker kan gøre mig helt blød i knæene, det er formentlig sådan en kvinde ting men af de bedste ting ved at være blevet mor er at se ham være far 😍

Det er hårdt på den gode måde og det hele værd 😀


//Simone


Likes

Comments