Header

onsdag den 23/11/16 kl er 08:30 og G har lige åbnet øjnene, normalt ville jeg skubbe til L  for at få ham til at stå op med hende, så jeg kan sove videre men ikke i dag.
meget usædvanligt var jeg frisk og klar på dagen i selv samme sekund som hun var og der var meget der skulle nåes inden middag var der ikke mange stille øjeblikke derefter

kl 12 skulle bryllupet stå, efter 10 år fik vi os endelig taget sammen til at fejre kærligheden til hinanden med en vielse på rådhuset med den tætteste familie som fulgte os igennem hele dagen

Det var en fantastisk dag som selvfølgelig var over alt for tidligt som det nu engang ofte er med den slags dage.


💖 Men nu kan vi kalde os hr og fru Witt Sandholdt 💖

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

lækker lækker mad kom indenbords i går da vi sammen med hele familien var ude og spise middag på hviids vinstue i vejle hvor jeg fik en lækker bøf flamberet i tullamore whisky som der derefter blev lavet sovs af mhmm og når nu vi var ude og spise middag kunne der jo ikke nøjes med en ret så efter starten med en rejecocktail endte jeg selvfølgelig på en bananasplit men hvorfor egentlig suppe steg og is ? det skal jeg nok fortælle en af dagene men først skal jeg et smut til kolding og møde en ny lille baby !

Likes

Comments

G's værelse er stadig ikke ved at være færdigt, jeg skamme mig egentlig lidt.
hun er rundet de syv måneder og jeg er langt fra der hvor jeg havde regnet med at være på det her tidspunkt, jeg mener de fleste forældre er færdige inden barnet melder sin ankomst også har vi os som i den grad kommer dumpende længe efter alle andre.

En stor del af at det ikke er færdigt endnu er fo selvfølgelig at jeg laver største delen selv og det gør selvfølgelig prosessen længere end nødvendigt. alt kunst er hjemme lavet både tegninger, malerier og fotografier derudover gav jeg også hendes klædeskab en større renovering

Low budget eleganse er nok tanken bag hendes værelse som helt klart skal agere som et fristed og ikke et længe værelse, hun får nemlig sit eget hjørne i stuen hvor hun rigtig kan boltre sig. Der skal nemlig altid være plads til at hun kan være tæt på sine forældre næsten ligegyldigt hvad de laver


Likes

Comments

Dagen er tilbragt i julens tegn med nogle søde piger med brunch, julepynts lavning og æbleskiver mhmm.

M havde inviteret til prebaby pige hygge som blev babypræget da jeg endnu engang slæbte G med mig ud i verdenen.

Da vi kom havde hun disket op med det helt store brunch bord og havde sågar fået anskaffet jordbær her midt i november.
Der blev flettet julehjerter i alle størrelser og hørt julemusik alt i alt en dejlig måde at starte julen på 😊

Likes

Comments

aftenen bliver brugt på sofaen med med knæk cancer og hækletøj.
netop hækletøjet kan nemt tages op til debat for er det chick eller konet, jeg oplever flere og flere unge kvinder der hækler og strikker mens jeg oplever unge kvinder der står i den anden grøft som ser det som konet og gammeldags, nu er jeg generelt ikke typen der går meget op i hvad andre tænker, men jeg syntes det er så ærgerligt at når kvinder er uenige så er det altid på sådan en ekstrem måde.

det er sjældent man bare høre vi er forskellige og det er også helt okey.

Hvornår bliver det chick ? jeg tænker det er gået fra at være konet til chick, unge kvinder med og uden børn gør det mere og mere, det må da om noget gøre det til en trend 😊

Likes

Comments

på billederne ses den smukke Anja, Mau var Ida-marie fra www.nouw.com/idamarielind

Stille og roligt er firmaet ved at åbne op for kunder, det bliver så dejligt at arbejde igen og jeg glæder mig helt vildt til at starte.

Det bliver helt sikkert mega presset med så lille et barn og ordentlig opstart af virksomhed, men man er jo nød til at satse for at få det man gerne vil have, hellere det hele er lidt og stramt mens hun er helt lille end når hun begynder at være opmærksom på sine omgivelser.

Vi går ind i en lidt måske over entusiastisk tid hvor L forhåbentligt skal starte som elev lige omlidt og jeg skal starte virksomhed op samt gøre uddannelse færdig.

Jeg vil nok begynde at dele en masse herinde og jeg håber da i har lyst til at følge med i udviklingen af virksomheden.

Likes

Comments

Jeg er en af dem der har haft problemer med min vægt i mange år.

Jeg er en lille kvinde på knap 160 cm og har alligevel formået på et tidspunkt at nå 80 kg på vægten, det er heldigvis ikke sagen efter jeg har født vores skønne datter meeeeeen... jeg mangler stadig omkring 15 kg for at være på min idealvægt og når man det meste af sit liv har været et lille nips.
Jeg skal da også ærligt indrømme at de sociale medier ikke hjælper.
Det er egentlig den primære årsag til at jeg pt ikke ligger billeder ind af mig selv, jeg har det simpelthen ikke godt med min krop. Jeg tror at ligesom der er meget snak omkring at vi skal elske vores kroppe og acceptere dem som de er, er det vigtigt at snakke om at man godt have det skidt med sig selv selvom man ikke nødvendigvis er meget for stor.
når det så er sagt har jeg det bedre med min krop end jeg havde før jeg blev gravid og fødte.. for min krop har sku udrettet noget, min mave hænger lidt fordi hun har lagt derinde, min bryster hænger fordi jeg stadig fri ammer og mine hofter har udvidet sig lidt og det er okey !
Det er vigtigt at huske at kroppen udvikler sig og at det tager op til et år før maven har trukket sig helt tilbage igen, det har specielt jeg svært ved at huske.

​Egentlig er jeg skide stolt, stolt af at jeg ikke har taget alt jeg tabte under graviditeten på igen, stolt af at jeg er begyndt at spise efter sense principperne og er fortrøstningsfuld om fremtiden så hvem ved måske der i fremtiden vil være meget mere af mid herinde 😊

Likes

Comments

Jeg snakker engelsk til min datter ! men hvorfor, hvorfor ikke bare lade hende vokse op som alle andre også få det senere i skolen ?
jo altså, jeg snakker engelsk til min datter for at gøre hende to sproget fra starten, vi tror på at vi går i mod en langt mere globaliseret verden, og at det engelske sprog vil få en kun større del i vores liv og hverdag.


Vi vil gerne rejse, bo i forskellige lande og dele deres kulture med hende, det er en side af sagen, en anden er at vi er overbeviste om at dette giver hende bedre fremtidsmuligheder. essentielt for det meste i vores livs planer i øjeblikket er at centrere dem om en international skole, muligheden for at læse hvad hun vil hvor hun vil når hun bliver større.

Det er noget af det der taler for at gøre det på denne måde, men der er også mange ting der taler imod, hindre vi hendes sproglige udfoldelser og forståelse i hendes tidlige liv, risikere vi hun venter med at begynde at snakke, og er vi sikre på at hun kan skille de to sprog ad ?

Det er med garanti en beslutning der vil gøre starten af hendes talene liv sværre end ellers men der er så mange børn der starter med to sprog, og de er jo endt med at tale godt alligevel.

Vil det så sige jeg skal snakke engelsk fra nu af? Ja det vil det egentlig, for at hun ikke mister sproget som større vil jeg blive ved med at snakke engelsk med hende indtil hun ikke har brug for det mere måske endda efter.

Det hele efterlader bare et lille problem, hvad med L, hvad skal jeg snakke til ham herhjemme, efter længe at have overvejet det er det blevet til at engelsk nok kommer til at gælde dem begge, for bund ærligt så er det skide svært at hoppe i mellem de to sprog og når jeg først kammer over i dansk kommer jeg som oftest ikke tilbage til det engelske, hvilket sætter en hindring for he.des udvikling.

Likes

Comments

I går blev vidunderet 6 måneder !
det var pludselig 6 måneder, siden L, min mor og jeg fandt vejen til kolding sygehus. Hvor jeg skulle sættes igang og selvom jeg udemærket godt husker hvor skidt jeg havde det, er det blevet et fjernt minde i takt med at kærligheden til hende er vokset.

lørdagen blev brugt med lille musen til en god venindes baby shower inde i vejle, hvor den stod på kage, boller og lege, hyggeligt men totalt low key lige efter hendes hoved.
Men ellers stod den på total mor og far tid med lækker mad, en tur efter snolder og Tarzan på tvet med lille musen sovende ved siden af 😊

Likes

Comments

​vores smukke smukke lille dreng er nu over et år gammel og er gået over i kategorien unghund. Et spørgsmål vi ofte får stillet er hvordan tager han det med babyen og er i sikre på at han ikke gør hende noget. 

Man kan selvfølgelig aldrig vide sig sikker på at han ikke skulle gøre hende noget men den connection der er imellem de to er fantastisk, hundes uendelige kærlighed til et menneske er flyttet fra L til hende og hun finder ham fantastisk interessant og morsom. Det er kun ham der kan få hende til at grine intenst i længere tid af gangen, mens vi andre sagtens kan få hende til at grine er det ikke i nærheden af samme kaliber. 


Vi havde skrevet under på ham en uge ​inden vi havde to streger på testen, der stod vi pludselig med to store ansvar inden for den nærmeste fremtid, men hvilket barn ville ikke elske at vokse op med sin helt egen personlige bamse 💖

Likes

Comments