Header

​Lite andra ströbilder från London.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Resor

Tower bridge

Big ben

London eye

Dessa tre sevärdheter besökte vi dag 2. Vi åkte tunnelbana in till centrala London och gick sedan till varje sevärdhet. Vi såg även massa andra fina byggnader och stora shoppinggator. Vi gick nästan heeela dagen lång, vilket resulterade i trötta ben och fötter men vi har upplevt och sett en hel del. Vi flög till London på torsdag kväll och flög hem på söndag morgon, så vi hade endast två hela dagar där men de har vi utnyttjat till fullo. Vi har i stort sett varit ute på gator och torg hela dagarna!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Resor

Morgan Freeman

Mohammed Ali & Captain America

Usain Bolt

David och Victoria Beckham

​Tåget som liknade engelska taxibilar

Igår kom jag hem efter en helg i London med Johan, Gustav och Olivia. Vi har haft det jättebra och trevligt. Jag kommer visa er resan i lite olika inlägg.

Vårt första stopp under våra två heldagar i London var Madame Tussauds. Det är alltså ett vaxdock-museum kan man säga. Dom avbildar kändisar och endel var så sjukt likt! Det var tema party, film, artister, sport, upptäcktsmän, engelska kungligheter, sherlock holmes och superhjältar m.m. Sedan gick man också på en 4D-bio på ca 10 minuter samt en "tåg-tur" genom Englands historia. Det var faktiskt mycket mera att uppleva där inne än vad jag trodde. Trodde innan att det endast skulle vara vaxdockor. Madame Tussauds var helt klart en positiv överraskning som var värt ett besök.

Senare under dagen shoppade vi på Oxford street och i White city, vi fikade, åt god mat och umgicks. En lång men rolig dag!

  • Filed under: Resor

Likes

Comments