Hej! Idag tänkte jag att jag skulle svara på lite random frågor som jag hittade på Pinterest. Vissa är ganska märkliga, men det gör ju inget! Så då börjar vi:

1. Om jag ska vara ärlig har jag inte någon aning xD. Skulle väl säga hela 7:an, det var ett skolår där jag insåg massa saker om mig själv och andra och sedan blev jag ju också "starkare" av att byta skola och hamna i en ny klass. Ju äldre jag blir desto mer socially akward blir jag ( xD ) och jag känner mig mer osäker i sociala sammanhang, så det var bra för mig att byta skola, få nya vänner osv. Har som sagt ingen aning, så svaret till denna fråga är ju lite rörigt hehe.

2. Idk xD

3. Mitt hus antar jag :) Eller mitt rum typ.

4. Mitt rum <3 Eller en solstol i skuggan <3

5. Jag tror att det är min mamma, hon har lärt mig en massa och hon har lärt mig att jag ska kämpa för mina åsikter och stå upp för mig själv.

6. Det beror ju på, om jag ska ändra något med min personlighet så skulle jag nog vilja vara mer sympatisk och generös och mindre lätt stött haha xD Om jag skulle ändra något med mitt utseende skulle jag nog vilja vara längre eller något sånt.

7. Kanske samla alla mina vänner och familj och gå igenom gamla minnen :)

8. 90-talet typ xD Har ingen aning egentligen, men jag gillar 90-talets musik och kulturen i allmänhet.

9. Min mamma :) Jag tror att vi är väldigt lika som personer och vi värderar samma saker. Sedan har vi typ exakt samma åsikter osv så det är enkelt att kommunicera och umgås med henne. Hon är också så kärleksfull och snäll så jag vill vara med henne hela tiden :) Jag är också väldigt nära med Amanda, typ av samma anledningar som med mamma, men skillnaden mellan min relation med min mamma och min syster är att både jag och min syrra har ett ganska hett temperament så vi bråkar ganska ofta, men vi älskar ju fortfarande varandra såklart! Lejon + Vädur = <3

10. Min mamma och min syrra xD

11. Eftersom jag har ganska många bästa vänner så skippar jag denna fråga, jag vill ju inte bara välja en ju!

12. Jag trodde att jag skulle bli författare typ! :)

13. Hmmm...detta är en svår fråga, men jag skulle vilja säga Hermione från Harry Potter serien. Varför är av en massa olika anledningar :) Men sammanfattat så kan jag relatera med hennes personlighet och hur hon blir uppfattad.

14. Typ en blandning. Ibland kan jag känna på mig att någon ger en komplimang bara för att vara snäll och att de egentligen inte menar det, så då är det svårt att acceptera såklart, men i allmänhet har jag inga problem med komplimanger och jag tar oftast emot de.

15. Det är non-physical. Jag tänker inte riktigt på hur jag ser ut, så jag har aldrig haft något relaterat med mitt utseende som favorit om mig själv. Men det jag gillar mest om mig själv är hur driven jag är och att jag är beredd att kämpa och stå för mina åsikter. 


Detta var alla frågor! Det tog en evighet att göra detta men jag hoppas att ni gillade mitt lilla inlägg! Ses senare! <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg här på lilla bloggen :). Hoppas att jag hittar mig några trogna läsare under tiden denna blogg är aktiv!

För att byta ämne; imorgon ska jag inte göra något speciellt, förutom att spela golf då. Jag har inget annat planerat så jag hoppas att det finns någon vän där ute som kan tänka sig att umgås! Jag skulle också vilja springa imorgon, men eftersom att jag tidigare denna veckan ramlade och slog mig ganska rejält på knät tror jag inte att det är en så bra idé, tror att det kommer göra förbaskat ont! Antar att jag antingen kommer hänga lite hemma med Amanda (min lillasyster) eller så finns det någon där ute som vill hitta på något.

Nu måste jag gå o lägga mig, men ha det så bra så ses vi nog snart! Om jag inte får en attack av alzheimers (eller hur det nu stavas) och glömmer bort att jag skapade bloggen. Godnatt på er & kram

Likes

Comments