Hej!
Jag har nu haft 9 månaders uppehåll. Sist jag skrev hade jag precis startat upp en blogg här på nouw, det hade just varit en tragedi hemma och jag var gravid med Bella!

Vi har haft ett lyckat år iår, Eliaz har varit en otroligt glad kille och väldigt stolt över att få vara storebror.
Vi fick en liten flicka i mars, hon var och är så perfekt och jag känner att familjen är komplett nu.
I juni köpte vi ett hus i Kramfors, ett gulligt rött 'svenssonhus'.
Nu går snart detta år förbi med och jag kan inte riktigt förstå hur fort det gått, men det är de bästa året jag varit med om! Nu ska man snart tillbaka till jobbet och fredde gå på pappaledigt för första gången. Bella blir 7 månader den 21 oktober och Eliaz han blir 3 år på lördag! Denna tid och dag för 3 år sedan åkte vi på förlossningen i Sollefteå med värkar som tog kål på mig!! Dock var det ''bara'' latensfasen men det gjorde lika ont för de och tid tog det... 4 dagar senare var han ute BF+16! Min älskade prins!

Att ens tänka tanken på hur mycket man gått igenom dom senaste 4 åren gör mig så rörd! Hur mycket man lärt sig och vuxit upp. Man har sett sina brister och man har lärt sig av dom, man har även sett vilken styrka och vilket värde man har! Från att vara 19 år och inte haft en aning om att jag 4 år senare står här på mitt egna golv med ett barn på varje arm tillsammans med det jag vill dela livet med?! <3. <3
Jag har hela livet framför mig, har just fyllt 23 och känner mig redo för att ge mig ut på nya utmaningar, barnen är avklarad och boendet klart nu lever vi livet för livet är bra, något jag är rädd om. De ska alla vara, alla har ett stort värde som man ska bevara väl <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaken natt med en sjuk liten kille här hemma hela helgen.. trodde nog att söndagen skulle ge oss någon form av lugn och ro ändå men inte..

klockan 12.30 går jag för att hämta en blöja till Eliaz och hör en riktig smäll. Första tanken jag då hade var - men vad gör Stella? ( våran kanin ) hon bor nämligen på altanen som är byggd intill huset i sin bur..

jag hinner bara tänka den tanken så ser jag lågor som står ut genom fönstret på garaget. Skriker på Fredde och han springer ut och tar undan de som går att rädda.

jag kastar ut brandsläckare och ringer 112.


På något vis vet man exakt vad man ska göra och i vilken ordning även i panik och världens stressande miljö. Man hinner dessutom få miljoner tankar genom huvudet och jag hann till Och med packa de allra viktigaste ifrån huset ifall att...

Brandbilar, polis och ambulans kommer relativt fort och kunde sedan släcka branden i sista sekund. vi hade verkligen som man kallar tur i oturen för tänk om det hade hänt på natten? Hade vi märkt de i tid? eller om vi inte varit hemma och kåken stått helt i brand..

orsaken är ju fortfarande inte 100 men till 90 procent är det något med elen som gett vika..

Riktigt tråkigt att vi fick ta del av denna tragedi och i garaget fanns det så mycket saker som min älskling hade lagt tid på.

Fredde är en riktig mekaniker och en duktig sådan. Han älskar bilar och ingenting i princip är omöjligt att fixa för honom...

Han hade då ett stort projekt som han hållt på med i snart 2 år...Han bygger om sin Saab 9-5 Aero från topp till tå och hade nu lagt ner massor av timmar och massor av pengar på denna motor han själv byggt om och den hängde på ett motorstativ i garaget precis färdig för att sättas i.. Den brann helt upp bland alla verktyg och grejer.. Karossen och själva bilen klarade sig för den stod utanför porten.

Självklart går saker att ersättas men det är en fruktansvärd förlust för min älskade och jag lider så med honom.. 💖

Ja en hemsk helg och nu försöker vi att se framåt.. Så tacksam över att man har sån fin familj och vänner som ger omtanke och stöttar. Och huvudsaken är att vi är i behåll och klarade oss utan minsta skråma!

Likes

Comments