Mina inlägg.. Meningsbyggnader har aldrig varit min bästa sida, inte heller så bra sammanhängande i text heller. Jag skriver oftast som jag pratar, dom som känn mig vet kanske hur de ska läsa de jag skriver medan andra kanske tänker "kanske hon borde gjort ett komma? Eller hin kanske ska göra en ny rubrik?" haha.. Ja så är det nog. man lär sig med tiden kanske. Skriver i princip aldrig såhär mycket egentligen. Och varför? Jo jag gillar saker som blir kort och enkelt precis som jag är också.
Inläggen jag gör ska inte bli sådär långa och bara luddläst. Nog om de nu. kort och enkelt så skulle jag egentligen säga att det är roligt med läsare, jag ska prova att blogga lite oftare men de blir som att man lägger de på hyllan jämt.
hade en blogg en gång i tiden som verkligen gick bra men tyvörr stod de så mycket ibde förflutna livet som jag inte vill att andra ska läsa på nytt därför skapade jag denna blogg. ska prova ladda upp bättre bilder, bättre text osv. Samarbeten kommer ligga på hyllan tills man är aktiv på heltid.

kramar och ta hand om varandra!
/ Ange-Lina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Farsdag idag och vi laddar inför ett besök hos älskade pappa för god mat. jag kan nog inte riktigt förklara hur mycket han betyder för mig. Att han valde att ha mig som sin dotter. Något stort och ansvarstagande. Då han träffade min fina mamma så var jag lite mer än året och levde med dom tillsammans tills jag blev 10 år. Skilsmässa och för pappa var det inte ett snack om att jag inte var hans dotter. Blodsband behövs inte för att bli älskad hos en familj 💟 Jag är så lyckligt lottad att jag har min mor och far 💕

Ja för att inte glömma så är de ju snart jul. Vi ska åka till Västerås i början på december, Fredriks pappa och släkt bor där nere. Det ska bli spännande för sist vi var där var Eliaz bara 2-3månader 😍
veckan efter de åker vi på Sveriges bästa julmarknad. -Jamtli. 🌲 Almanackan är ganska full, julklapparna ska också inhandlas. full rulle med andra ord.. 😍

Likes

Comments

Hej på er alla glada hoppas ni haft en bra vecka! Jag tycker att veckorna går väldigt fort numera. Kändes som de nyss var måndag?
Förra helgen var jag och min Fredde ut för första gången tillsammans på typ 2 år! Bella sov över hos Viktoria för första gången och Eliaz sov hos min mamma.
Det var nå halloweentema på nya stället "Prestige" som öppnat i Kramfors. förut hette stället Gladan, nattklubb och restaurang. Blev riktigt fint där måste jag säga jämfört med hur de sett ut förut.
iallafall så hade vi en liten förfest hemma innan vi senare skulle ge oss iväg. Alla som var här vår utklädd till olika saker, jag var en hemsjukvårdare och Fredde var en kirurg. Riktigt roligt!!

Lite bilder från helgen.

Likes

Comments

Jag är uppfödd och har levt hela mitt liv på landet i norrland, ja det är inte superlångt norrut men jämfört med huvudstaden så är de norrland. Vi får massor av snö, vi får -30 ibland mer till skillnad från nedre delen av Sverige.
Jag älskar vintern här uppe men nu har snön börjat tina ut på senaste tiden.
Att kunna vakna och se stora snöflingor som ringlar ner utanför fönstret är de bästa som kan hända under vintertid. Man går ut, skottar en gång till bilen och så man kan ta bilen till jobb och dagmamma. Jag verkligen älskar den årstiden. Den är mysig med all belysning, musik och högtider!
Skotern åker fram och ut i skogen för att grilla en korv eller göra våfflor. De är livet jag är uppväxt med. Jag är lyckligt lottad som fått vuxit upp i en sån miljö.

Jag har firat jul i Brasilien 2 eller 3 gånger och om jag ska säga de så tycker jag att julen är bäst hemma. Snön tillhör julen och den behövs för att få en julstämning. Jag hoppas att det kommer snö till jul iår!

Jag kommer nog inte bo här i hela mitt liv. jag vill nog prova att bo på fler ställen. Härnösand skulle vara ett perfekt ställe tror jag för då har man de man behöver. Här måste man springa från jobbet för att hinna in på ett apotek ungefär.
Många gånger man fått ordna en resa till Härnösand för att köpa medicin då Eliaz blivit tvärdålig på kvällstid... Är ca 8mil från och till. 1h restid.

Hur som helst, just nu trivs vi i Kramfors. Eliaz trivs hos sin dagmamma och jobben rullar på. Det får va så ett tag till :)

//Ange-Lina


Likes

Comments

Idag kallas de sällan gudmor och gudfar det är mer fadder man säger.

Jag hade de inte svårt att välja till mina två barn, de som hängt med i hela livet <3
Viktoria är gudmor till Eliaz och Izabella.
Dennis är gudfar till dom små.

Viktoria är en människa som jag umgåtts med sedan vi var pyttesmå. Kanske nån vecka gammal när vi träffades första gången. Nu har vi hållit ihop i 23 år konstant. Vi har gått igenom så mycket roligt och alltid stöttat och skrattat. Självklart finns det tråkiga stunder man gått igenom med men de roliga överväger helt.
Jag verkligen älskar den människan. Hon är så fin och vill alla så väl. Hon är fantastisk med mina barn och dom ser henne som en liten extra mamma <3
Tack för att du är den du är, vi älskar dig!

Dennis är min lillebror, fast han är inte så liten längre, han har tagit körkort, tar nu studenten i sommar och har 3 bilar, haha!
Han är en klok kille, gör inte mycket liv ifrån sig, mina barn ser upp till honom, jag ser upp till honom, han är otroligt fin. Han kommer lära min grabb hur en bil är byggd eller hur politiken fungerar i dagens samhälle, ja sånt som jag inte kan skulle man kunna säga. Jag älskar honom, vi älskar honom! <3

Hade jag vetat att man kan ha ännu fler ''faddrar'' än två hade jag valt en till och kanske till och med två till.


Nu har jag bara bilder med Eliaz, skriver från datorn men jag ska lyckas föra över alla bilder med Bella och dom 2 tillsammans och kanske lite av vardagen. 
 
// ​Ange-Lina
Likes

Comments

Hej!
Jag har nu haft 9 månaders uppehåll. Sist jag skrev hade jag precis startat upp en blogg här på nouw, det hade just varit en tragedi hemma och jag var gravid med Bella!

Vi har haft ett lyckat år iår, Eliaz har varit en otroligt glad kille och väldigt stolt över att få vara storebror.
Vi fick en liten flicka i mars, hon var och är så perfekt och jag känner att familjen är komplett nu.
I juni köpte vi ett hus i Kramfors, ett gulligt rött 'svenssonhus'.
Nu går snart detta år förbi med och jag kan inte riktigt förstå hur fort det gått, men det är de bästa året jag varit med om! Nu ska man snart tillbaka till jobbet och fredde gå på pappaledigt för första gången. Bella blir 7 månader den 21 oktober och Eliaz han blir 3 år på lördag! Denna tid och dag för 3 år sedan åkte vi på förlossningen i Sollefteå med värkar som tog kål på mig!! Dock var det ''bara'' latensfasen men det gjorde lika ont för de och tid tog det... 4 dagar senare var han ute BF+16! Min älskade prins!

Att ens tänka tanken på hur mycket man gått igenom dom senaste 4 åren gör mig så rörd! Hur mycket man lärt sig och vuxit upp. Man har sett sina brister och man har lärt sig av dom, man har även sett vilken styrka och vilket värde man har! Från att vara 19 år och inte haft en aning om att jag 4 år senare står här på mitt egna golv med ett barn på varje arm tillsammans med det jag vill dela livet med?! <3. <3
Jag har hela livet framför mig, har just fyllt 23 och känner mig redo för att ge mig ut på nya utmaningar, barnen är avklarad och boendet klart nu lever vi livet för livet är bra, något jag är rädd om. De ska alla vara, alla har ett stort värde som man ska bevara väl <3

Likes

Comments

Vaken natt med en sjuk liten kille här hemma hela helgen.. trodde nog att söndagen skulle ge oss någon form av lugn och ro ändå men inte..

klockan 12.30 går jag för att hämta en blöja till Eliaz och hör en riktig smäll. Första tanken jag då hade var - men vad gör Stella? ( våran kanin ) hon bor nämligen på altanen som är byggd intill huset i sin bur..

jag hinner bara tänka den tanken så ser jag lågor som står ut genom fönstret på garaget. Skriker på Fredde och han springer ut och tar undan de som går att rädda.

jag kastar ut brandsläckare och ringer 112.


På något vis vet man exakt vad man ska göra och i vilken ordning även i panik och världens stressande miljö. Man hinner dessutom få miljoner tankar genom huvudet och jag hann till Och med packa de allra viktigaste ifrån huset ifall att...

Brandbilar, polis och ambulans kommer relativt fort och kunde sedan släcka branden i sista sekund. vi hade verkligen som man kallar tur i oturen för tänk om det hade hänt på natten? Hade vi märkt de i tid? eller om vi inte varit hemma och kåken stått helt i brand..

orsaken är ju fortfarande inte 100 men till 90 procent är det något med elen som gett vika..

Riktigt tråkigt att vi fick ta del av denna tragedi och i garaget fanns det så mycket saker som min älskling hade lagt tid på.

Fredde är en riktig mekaniker och en duktig sådan. Han älskar bilar och ingenting i princip är omöjligt att fixa för honom...

Han hade då ett stort projekt som han hållt på med i snart 2 år...Han bygger om sin Saab 9-5 Aero från topp till tå och hade nu lagt ner massor av timmar och massor av pengar på denna motor han själv byggt om och den hängde på ett motorstativ i garaget precis färdig för att sättas i.. Den brann helt upp bland alla verktyg och grejer.. Karossen och själva bilen klarade sig för den stod utanför porten.

Självklart går saker att ersättas men det är en fruktansvärd förlust för min älskade och jag lider så med honom.. 💖

Ja en hemsk helg och nu försöker vi att se framåt.. Så tacksam över att man har sån fin familj och vänner som ger omtanke och stöttar. Och huvudsaken är att vi är i behåll och klarade oss utan minsta skråma!

Likes

Comments