(Försenat eftersom bytt blogg, skulle publicerats 22/6 2017)


6 år av sorg & ensamhet. 6 år av saknad & ett tomt hjärta. 6 år av en längtan att du ska komma hem, stiga in genom dörrn med ett leende och säga "Lillan ja ä hemma!"
Men jag ramlade ned i ett stort svart hål när du dog. Jag lever i de fortfarande och jag kan inte klättra upp på min trasiga stege för den går bara sönder mer och mer. Försöker jag klättra upp på hålets väggar är de alltid någon som ser till att jag glider tillbaka ned igen. Jag ville att du skulle vakna till liv och inte försvinna från oss. Och om inte de skulle gå ville jag följa med dig dit där du är nu.
Jag har aldrig vetat hur eller om jag skulle klara mig utan dig men på något sätt har 6 år redan gått. De ha känts som en evighet fast värre.
De är som att min kropp och allt annat gått på autopilot fast jag har fastnat nånstans i något som jag inte kan ta mig ur.
Pappa älskade pappa, áhčči ráhkis áhčči!
Jag saknar dig så oerhört mycket att de gör så fruktansvärt ont inom mig. Jag är knäckt men har överlevt. Varför försvann du sådär? Allt gick så fort från då du stod å lagade lunch till oss till att jag ringde efter hjälp till då du låg livlös på golvet efter ambulanspersonalen försökt få igång ditt hjärta. Att jag blev tvingad att se allt gjorde inget bättre då ja bara var 8år. Jag har försökt att leva med dom traumatiska tankarna och bilderna från den hemska händelsen men de är svårt när dom hemsöker mig stup i kvarten. Dag ut å dag in. Varje sekund.
Men jag älskar dig ändå. Jag älskar dig och om de fanns något sätt att få dig tillbaka skulle jag göra allt som krävs för att se dig, iallafall i en minut. Pappa jag kämpar med att leva i tanken att du inte finns och ännu mer för att leva och överleva dagen. Jag har en stor klump gråt inom mig som är nedkörd i halsen å i bröstet men som inte vill ut.
Du och en till får (eller fick) mig att känna mig hel. Jag älskade att få skratta och se allt i färg. Nu är de bara ett svart moln som tynger och jag kvar. Men vet du pappa?! En dag ses vi. En dag kommer vi träffas❤💗 Älskar dig💞#pappa #saknad #ensam

Likes

Comments