Bara jag som älskar att storhandla?

Hej på er! Vaknade redan innan klockan 08 imorse och gick då upp för att brygga kaffe. Samtidigt som jag drack mitt morgonkaffe sminkade jag mig och plattade håret. Efter en stund kom Jonas tillbaka hem efter lite ärenden och hämtade då upp mig eftersom vi skulle iväg och storhandla.

När vi kom tillbaka från affären packade vi in alla varor och satte oss sedan i soffan med en varsin kopp kaffe. Därefter gjorde vi lunch i form av korv och bröd haha, enkelt men gott. Nu sitter vi i bilen påväg mot mina föräldrar där vi ska spendera eftermiddagen. Vi blir bjudna på lite semlor (mitt favoritfika!!!) och ännu mera kaffe. Ikväll ska vi dessutom bort på middag hos Emma och Victor, vilket ska bli jättemysigt! Vi ska laga tacos tillsammans och sedan mysa framför tv:n med lite gottigheter. Vad har ni för fredagsplaner? Kram.

  • 12 readers

Likes

Comments

  • 95 readers

Likes

Comments

Gårdagens goda blandning av choklad, surt, sött och salt <3

Hej på er! Idag har det varit en riktig mysmorgon, än en gång haha.. Sitter i soffan halvsminkad med ofixat hår nu när klockan är halv två liksom. Har iaf druckit ett par koppar kaffe i hopp om att orka ta tag i dagen. Igår blev det ändrade planer och vi chillade hemma hela eftermiddagen och kvällen. Vi bestämde oss för att hälsa på Asken och Linda med barn idag istället. Så det är ungefär de planer vi har.. Det ska väl vikas in lite tvätt och skrivas handlingalista osv också, nödvändigheter helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi. Kram!

  • 121 readers

Likes

Comments

Krämig pasta är to die for verkligen. Till det drack jag Sprite Zero!

  • 173 readers

Likes

Comments

  • 171 readers

Likes

Comments

  • 185 readers

Likes

Comments

Dagens humör: Väldigt bra! Är dock väldigt trött..

Dagens mående: Bra. Lite snuvig och hostig bara!

Dagens borde: Söka sommarjobb.

Dagens smink: Lätt sminkning. Foundation, ögonbryn, eyeliner och mascara. Mitt contour kit är hos mamma och pappa :'(

Dagens beroende: Kaffe helt klart.

Dagens Längtan: Boda Borg på lördag!!

Dagens frisyr: Blött och ofixat än så länge. Men ska locka det och så senare!

Dagens planer: Vi ska åka mot Asken, Linda, Neo och Nelix. Sedan ska vi väl bara ta det lugnt här hemma. Kanske plocka och fixa lite i lägenheten då det behövs.

Dagens klädsel: Grå och mjuk polotröja från Primark, en svart tubkjol, nylonstrumpbyxor, rosa bomberjacka och svarta adidas med rosa stripes på.

  • 194 readers

Likes

Comments

Idag stod jag för matlagningen. Stroganoff och ris blev det! Gjorde korvatroganoffen på falukorv, grädde, ketchup och lök + massa kryddor såklart. Superenkelt och väldigt gott!

  • 325 readers

Likes

Comments

  • 393 readers

Likes

Comments