Som ni kanske märkt så har inte uppdateringen här varit tipptopp på sistone. Mitt mående har inte varit det bästa och jag har haft viktigare saker att ta tag i. På grund av detta har jag bestämt att det är lika bra med en liten bloggpaus. Hur länge den varar får vi se, men jag lovar att komma tillbaka. Komma tillbaka med ny positiv energi. ​Kisses! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helt fastnat i denna serie. Bland annat därför uppdateringen här varit så himla dålig haha. Annars då? Jo humör är mycket bättre idag. Ska alldeles strax äta innan jag drar iväg på träning. Så taggad!! Känns som det var hur länge sedan som helst jag tränade. Hoppas ni får en bra dag iallafall, ​kisses. 

Likes

Comments

Mamma satte upp en ny och fin spegel i vardagsrummet förut / .... och gjorde det vårfint i köket 

God kväll! Sitter just nu i soffan och väntar på att mamma ska städa färdigt här hemma så att vi kan gå till affären och köpa godis. Mitt humör har verkligen varit kasst idag och alla vet ju att kvinnor blir glada av choklad. Skämt åsido, men det lär ju göra denna lördagen lite bättre åtminstone. Vet inte ens varför jag är på dåligt humör, ser negativt på precis allting. Usch, nu ska jag inte sprida med mig mer av min negativa energi. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall? Kisses.

Likes

Comments

Hittade ett märke som säljer träningskläder med lite vågade mönster, Vet inte själv än om jag hissar eller dissar dessa. En del är självklart snyggare än andra. Vad tycker ni? Hiss eller diss? Ni hittar varorna genom att trycka på bilderna.

Likes

Comments

Godmorgon! Lördagsmorgonen har spenderats vid köksbordet med familj + farmor och farfar. De kom hit och bjöd på fika, vilket jag dock skippade då jag ska äta godis ikväll igen hehe. Utöver det har jag inga speciella planer, funderar på om jag ska krypa ner under en filt och fortsätta kolla på en serie jag och Emma hittade igår. Vi får se, kanske dyker upp någonting roligare. Jag är öppen för förslag idag helt enkelt. Kisses!

Likes

Comments

Ledig från träning på torsdagar och har istället spenderat kvällen i sängen, under täcket, i ett rum fyllt med värmeljus. Lika välbehövligt som det är att träna är det att ha kvällar som dessa. Just nu sitter jag och avnjuter kvällens sista måltid, kan dock inte låta bli att längta tills imorgon då jag sitter med en godispåse på kvällen istället. Älskar det här med att unna mig tre ​gånger ​i veckan. Ojoj, nu springer klockan iväg ser jag, godnatt. ​Kisses! 

Likes

Comments

Lite halvdana webcam-selfies får duga för tillfället.. Såhär ser jag ut idag iallafall!

Hej på er! Klockan är 11:00 och jag har hunnit med en hel del trots att jag låg och latade mig länge på sängen. Har lockat håret, sminkat mig, valt kläder, suttit ute i solen i en halvtimma med en kopp svart, promenerat till mormor där jag är nu för att äta lite lunch. När jag ätit ska jag vila en stund för att sedan åka till skolan där jag har endast två lektioner. Så positiv idag!! Kisses.

Likes

Comments