Jag vet inte hur man ska nå full lycka, egentligen tror jag inte ens det är möjligt att vara 100% lycklig. Som man säger, för att se regnbågen måste man först uppleva regnet. Och det känns som att det har regnat ett tag för mig nu, men äntligen börjar solen och regnbågen komma. 

Jag såg en video där en tjej pratade att man blir gladare om man tar sig igenom livet och har en bra inställning till allt. Om man är taggad på allt. Istället för att tänka, fan jag måste jobba, eller gud vad jobbigt det ska bli att gå till skolan idag - tänk på hur lyckligt lottad du är att du har ett bra jobb att gå till och bli glad för att du får gå till skolan, och du blir dessutom betald för det. Var glad att du får bo i den delen av världen där rent vatten är en självklarhet och tänk på att just du har fått det här livet när du ska gå till det där mötet som känns så jobbigt. Det är då man tydligen ska få ett lyckligt liv. Och den teorin tror jag på. 

För ett tag sen såg jag en serie eller film, kommer dock inte ihåg vilken, men där sa någon till en tjej att varje val hon gör nu och i framtiden ska vara mot hennes mål. Hennes mål tror jag var att stoppa världshunger eller något sånt, så varje gång hon skulle bestämma något i livet, även det minsta lilla, skulle hon välja det som hjälpte henne komma närmare hennes mål. Jag tror att det också är ett bra sätt att leva. 

Snälla, ta bort allt som inte gör er lycklig i livet också. Avfölj den där personen som bara har varit otrevlig mot dig, skänk bort kläderna som inte ger dig lycka längre. Då kommer allt bli lättare. 

Och det VIIIKTIGASTE av allt, var en bra person. Stå upp för dig själv och andra, men var trevlig mot alla, även om du tycker de är irriterande eller om ni inte delar samma åsikter. Var den bättre personen. 

Chase ur dreams

XO, A. L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För lite mindre än ett år sedan gjorde jag mitt ''nya'' första inlägg. Där skrev jag om att jag hade lite gymnasieångest och gissa vad, i måndags tog den slut. I måndags började jag gymnasiet och även fast jag kände mig relativt lugn så var det bara vissa saker man inte kunde sluta tänka på.

Till exempel att jag inte skulle vara med mina allra bästa vänner i skolan varje dag, att jag knappt visste vem någon var i den nya klassen, och att min nya skola skulle vara så mycket större och ha så många fler elever än min förra. Idag är det lördag och dessa faktum är inte alls lika jobbiga att tänka på som för några dagar sen.

Hoppas det blir kul.

XO, A. L

Likes

Comments

​Hejhej igen mina kära läsare. Har börjat kolla på en ny serie och den är sjukt bra!! Den heter girlboss och är baserad på boken med samma namn. SÅÅ BRA. Har bara sett några avsnitt men det handlar kort och gott om en tjej som bestämmer sig för att börja sälja saker på ebay. Det låter astråkigt men sån grlpwr. THE FUTURE EQUALS FEMALE. Jag är absolut ingen manshatare. Men hallå i historieböckerna har man nästan bara läst om killar. Då ska vi fan ha framtiden. YOU GO GIRL, tro på dig själv och skit i dem som säger att du inte kan bli nått för att du är tjej. Jag har tänkt på en sak, man säger att vissa saker är omöjligt. Jag säger INGENTING ÄR OMÖJLIGT. Ja, du kanske får kämpa jävligt mycket och komma på någon ny revolutionerande teknik om du vill ha flygande bilar, men det går. Spelar ingen roll om du är en tjej eller killar. 

Ha de bra! <3

Xo, A. L

Likes

Comments

Har börjat om helt med bloggen igen, hade helt andra tankar i åttan än vad jag har nu. Just nu är min hjärna en blandning av gymnasieångest, hur fan jag ska hinna med allt, hur trögt livet går och slutligen bara lite allmänna tankar om allt och ingenting.

Ska iallafall göra ett nytt försök nu här så får se hur detta går. Förra året hade jag 6 läsare som mest på ett inlägg. Wowwwww. Ska sikta lite högre nu. Men ok, för att vara ärlig, skriver mest bara här för att jag vill och för att det är kul och för att jag inte kan säga vissa saker irl. Men don't get ur hopes up. För det kan likaväl gå år skogeeen

Xo, A.L

Likes

Comments