När man upplever något som skadar en i hjärtat delas det inte helt perfekt, det är inte lätt att bara limma ihop det igen. Det spricker, men tappar en liten bit, något saknas och för att hitta alla bitar igen och för att lappa ihop hjärtat helt perfekt krävs mer än lim. Det tar inte 5 timmar för att det ska ha torkat och det är helt igen. Och även när läketiden är över så finns det fortfarande kvar ett ärr på hjärtat. Det tar tid, ibland flera år. Det går upp och ner. Ibland är det bra och ibland inte. Men det kommer att läka, någon gång. Och då kommer man bara ha det lilla ärret och små minnen som inte gör ont längre.

Xo, A.L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ush asså alla clowner, wtf
Vem kom ens på idén att springa omkring i en jävla clowndräkt med en kniv och göra illa människor?? Idiotiskt iallafall.
Vaknade för typ 2 timmar sen men har varken ätit något eller bytt om från pyjamas/hoodie och mjukisbyxor. Kommer va ensam hemma i typ 2 dar så måste fixa mat och typ inte dö för att jag ska sova själv i huset. Gr8

Xo, A.L

Likes

Comments

Har börjat om helt med bloggen igen, hade helt andra tankar i åttan än vad jag har nu. Just nu är min hjärna en blandning av gymnasieångest, hur fan jag ska hinna med allt, hur trögt livet går och slutligen bara lite allmänna tankar om allt och ingenting.

Ska iallafall göra ett nytt försök nu här så får se hur detta går. Förra året hade jag 6 läsare som mest på ett inlägg. Wowwwww. Ska sikta lite högre nu. Men ok, för att vara ärlig, skriver mest bara här för att jag vill och för att det är kul och för att jag inte kan säga vissa saker irl. Men don't get ur hopes up. För det kan likaväl gå år skogeeen

Xo, A.L

Likes

Comments