Header

Heyy everyone

Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit hemma pga förkyldning. Och jag tror att man kan se det från två sidor. Nr. 1 - Det är sämst för man missar skola och kommer behöva jobba ikapp sen. Eller nr. 2- YES!! Netflix and äta glass hela dan <3

Jag väljer nr. 2. Dock kommer det bli lite jobbigt att komma ikapp men sånt är livet.

Och det för mig in på nästa ämne. Livet. Låter fett klyschigt I know. Men seriöst, TA VARA PÅ DET. Man vet aldrig när det tar slut. Och ja, folk säger det heeela tiden, liksom "ta vara på livet", "lev livet full ut", och jag brukade vara en av dem som var såå trött på att folk skrev det som cringe quotes, men alltså, det är ju faktiskt sant. Och återigen, ja, jag vet att allt jag skriver handlar om att se allt på ett positivt sätt och leva och ha det bra och tänka på hur bra man har det. Men jag tror också på att för att kunna leva fullt ut, måste man också uppleva ''regnet''. Dvs sorgen. Som man säger, för att uppleva regnbågen och solen måste man först uppleva regnet. Eller nått sånt men ni fattar poängen - för att kunna leva fullt ut och för att verkligen känna saker kan inte allt vara sunshine and butterflies.

Apropå fjärilar. Ni vet den där känslan när man har fjärilar i magen. Den där känslan när allt är så bra och man är SÅ himla glad, även om bara för en kort stund. När man bara vill hoppa upp och ner och man hoppas att den där känslan är kvar för alltid. Så känns det för mig iallafall när jag har fjärilar i magen. Och jag hoppas att ja får uppleva den många, många gånger innan jag dör. Och jag hoppas att alla också får det. 

🦋​

Xo, A. L


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nästan allt i livet kan bli något bra. Men det är upp till dig hur allt blir. Du har möjligheten att välja; om du ska ta allt på ett positivt sätt, eller om du ska klaga och tycka att allt är skit. Om du väljer det andra alternativet kan jag lova att livet kommer suga jävligt mycket mer. Men om du väljer det första, då kommer detta liv, livet som vi bara får en gång, kanske bli så mycket bättre än du anar.

Ta vara på det du har och hitta lycka i allt <3

XO, A. L

(bild från weheartit)

Likes

Comments

På senaste tiden har jag börjat hitta mig själv. På riktigt hitta mig själv. Inte den typen att jag vet vad min klädstil är eller att jag har kommit på vilken typ av musik jag gillar bäst. Jag tror att allt som händer händer för en anledning. Okej, vissa saker är såklart jättehemska och man kommer aldrig förstå varför de sakerna händer. Men jag har (kanske) skrivit tidigare om när jag flyttade. Det tog mig så otroligt lång tid att komma över det, men jag har lärt mig så sjukt mycket av det. Precis som att det inte riktigt fungerade med en kille i somras, då vet jag hur man ska hantera den situationen när den eventuellt kommer senare i livet, när jag på riktigt måste veta för att det då gäller en mycket viktigare person. Det kanske lät lite flummigt. Det är svårt att få ner mina tankar i skrift men i mitt huvud faller allt på plats.


En annan sak jag på senare tid har tänkt väldigt mycket på är att jag bara har ett liv som den jag är nu. Jag har alltid vetat det, men nu har det verkligen börjat slå mig; jag kommer ångra det jag inte har gjort när jag dör. Det kanske låter jättedjupt, men ibland måste man tänka så. Därför ska jag göra en slags bucket list. Jag har redan börjat lite smått på den. Såklart kommer den innehålla lite ''självklara'' saker. T.ex. bungyjump och sånt. Men också små saker. När jag dör vill jag veta att jag har gjort allt jag vill. Man kanske ångrar vissa saker, beslut man tog. Men det är också så man lever tror jag.

https://www.youtube.com/watch?v=JWXOacLm87o snälla kolla på denna video som jag tycker är väldigt bra och inspirerande <3 ps. jag har lärt mig att Gary Vee har sagt sjukt kloka saker.

''We only get to play this game one time. We have one life.''

''If you live for the weekends and vacations, your sh*t is broken.''

''I'm the happiest because I'm doing exactly what I want to do''

Så snälla, gå ut och lev. Bli kär, få ert hjärta krossat, och tro aldrig att det är försent.

Love, A. L

Likes

Comments

Jag vet inte hur man ska nå full lycka, egentligen tror jag inte ens det är möjligt att vara 100% lycklig. Som man säger, för att se regnbågen måste man först uppleva regnet. Och det känns som att det har regnat ett tag för mig nu, men äntligen börjar solen och regnbågen komma. 

Jag såg en video där en tjej pratade att man blir gladare om man tar sig igenom livet och har en bra inställning till allt. Om man är taggad på allt. Istället för att tänka, fan jag måste jobba, eller gud vad jobbigt det ska bli att gå till skolan idag - tänk på hur lyckligt lottad du är att du har ett bra jobb att gå till och bli glad för att du får gå till skolan, och du blir dessutom betald för det. Var glad att du får bo i den delen av världen där rent vatten är en självklarhet och tänk på att just du har fått det här livet när du ska gå till det där mötet som känns så jobbigt. Det är då man tydligen ska få ett lyckligt liv. Och den teorin tror jag på. 

För ett tag sen såg jag en serie eller film, kommer dock inte ihåg vilken, men där sa någon till en tjej att varje val hon gör nu och i framtiden ska vara mot hennes mål. Hennes mål tror jag var att stoppa världshunger eller något sånt, så varje gång hon skulle bestämma något i livet, även det minsta lilla, skulle hon välja det som hjälpte henne komma närmare hennes mål. Jag tror att det också är ett bra sätt att leva. 

Snälla, ta bort allt som inte gör er lycklig i livet också. Avfölj den där personen som bara har varit otrevlig mot dig, skänk bort kläderna som inte ger dig lycka längre. Då kommer allt bli lättare. 

Och det VIIIKTIGASTE av allt, var en bra person. Stå upp för dig själv och andra, men var trevlig mot alla, även om du tycker de är irriterande eller om ni inte delar samma åsikter. Var den bättre personen. 

Chase ur dreams

XO, A. L

Likes

Comments

För lite mindre än ett år sedan gjorde jag mitt ''nya'' första inlägg. Där skrev jag om att jag hade lite gymnasieångest och gissa vad, i måndags tog den slut. I måndags började jag gymnasiet och även fast jag kände mig relativt lugn så var det bara vissa saker man inte kunde sluta tänka på.

Till exempel att jag inte skulle vara med mina allra bästa vänner i skolan varje dag, att jag knappt visste vem någon var i den nya klassen, och att min nya skola skulle vara så mycket större och ha så många fler elever än min förra. Idag är det lördag och dessa faktum är inte alls lika jobbiga att tänka på som för några dagar sen.

Hoppas det blir kul.

XO, A. L

Likes

Comments

​Hejhej igen mina kära läsare. Har börjat kolla på en ny serie och den är sjukt bra!! Den heter girlboss och är baserad på boken med samma namn. SÅÅ BRA. Har bara sett några avsnitt men det handlar kort och gott om en tjej som bestämmer sig för att börja sälja saker på ebay. Det låter astråkigt men sån grlpwr. THE FUTURE EQUALS FEMALE. Jag är absolut ingen manshatare. Men hallå i historieböckerna har man nästan bara läst om killar. Då ska vi fan ha framtiden. YOU GO GIRL, tro på dig själv och skit i dem som säger att du inte kan bli nått för att du är tjej. Jag har tänkt på en sak, man säger att vissa saker är omöjligt. Jag säger INGENTING ÄR OMÖJLIGT. Ja, du kanske får kämpa jävligt mycket och komma på någon ny revolutionerande teknik om du vill ha flygande bilar, men det går. Spelar ingen roll om du är en tjej eller killar. 

Ha de bra! <3

Xo, A. L

Likes

Comments