Ja kaffet, inte kaféet. Eller det är väl ok det med, men det är även vårt hostel. Men det som ser ut som en te-påse, är faktiskt kaffe. Skall köpa med mig och ta med hem, tycker det är typ det smartaste någonsin haha.

Öl är också gott.

Likes

Comments

Där kom det nu ett inlägg med bara bilder på mig själv. So interesting, Much wow. Haha. Nämen när vi gick igenom kameran snabbt så såg vi att de flesta bilderna är på Daniel (kanske för att jag älskar att ta kort på honom?!?!!) så därför tog han bara en massa bilder på mig helt plötsligt. Fett värt.

Likes

Comments

Från tisdag den 22e när vi knallade runt på andra sidan älven i Asakusa. Vi tog oss till "Skytree" där det fanns ett shoppingcenter som var superkul att gå igenom! Är kär i det mesta här i Japan, då det är så färgglatt och härligt. Kul att få se lite cherry blossom trees också, dock var dessa de enda vi fick se. De börjar inte blomma först nästa månad... Typiskt. Men de är fantastiskt färgglada.

Inne i detta köpcenter åt vi på en sushi-restaurang, en sådan som maten kommer ut på rullband. Det kändes lite som Russian roulette när man tog av någonting från rullbandet. Tankarna flög igenom huvudet "Vad är det egentligen jag stoppar i munnen? Var det en tentakel jag nyss kände av?!", men än så länge lever vi!

Likes

Comments

Börjar verkligen att gilla mitt rum, eller ja börjar. Det har jag gjort ett tag nu, sedan jag fick in lite utav mina egna möbler som jag själv köpt.

Längtar dock tills jag och Daniel får inreda vår egna lägenhet, för nu händer det. Vi kommer köpa egna möbler! Som vi kommer ha med oss i framtiden när vi flyttar omkring, så nöjd. Sååååå nöjd. Vi har dock svårt att bestämma oss för vad och var vi skall ha våra framtida möbler... Lägenheten är en 2,5 på 87kvm, det krävs mycket möbler fast ändå inte. Haha kaos.

Likes

Comments

Vi knallade iväg in till "centrala" Asakusa för att äta lite middag. Väldigt svårt att hitta något som vi båda kände för, speciellt när vi inte riktigt visste vad som var vad haha. De hade iaf modeller på de flesta ställena där man kan se vad det är för mat. Vi lyckades hamna på ett ställe som inte alls var det vi trodde. Det hade en egen liten gasolgrill vid varje bord sedan fick man beställa vilket protein man ville grilla. Var passande för en brud som mig! Lite sallad och seaweed vid sidan av så vare nomnomnom!

Likes

Comments

Det må ha tagit sin lilla tid att komma hit med tanke på att vi började vår resa redan på lördagen då vi tog tåget till Göteborg, eller ja... Det var 1h försenat... Yay. Sedan drog vi vidare till Slottskogens vandrarhem och knallade runt i Göteborg lite för mat osv. 04.15 var klockan satt på för söndagen så det hände inte så mycket mer under kvällen.

Sedan började resan, och med tanke på hur osmidigt resandet gick på lördagen, så var det ju bara bound to happen att även resan idag skulle bli kaos. Eller ja kaos och kaos, vi lyckades tillslut att ta oss till Landvetter. Då blev det flyg till London, och då hade vi 10h väntetid på Heathrows terminal 3... Segaste EVER! Hann ju iaf plugga... Haha.

Flyget var bannemig bättre än väntan i London, älskar långflyg för oftast får man en egen liten tv-skärm så kan man bara sitta där och glo! Jag kollade på "Suicide Squad" och så fick vi lite mat, sedan somnade jag till "Bridget Jones" och sov iaf i en 4-5h, men HJÄLP vilken träsmak i röven jag hade efter det. Börjar dock känna mig ganska rutinerad när det kommer till långflyg. Hade köpt på mig lite hygienartiklar på Heathrows flygplats såsom intimservetter, mini-deo, trosinlägg etc, samt packat med mig extra underkläder och fräsch t-shirt. När man då vaknade vid 04.30 av frukost så vare bara att köra en liten "snabbdusch".

Väl på Handedas flygplats så skulle vi bara hoppa på tåget till "Asakusa", wellllllll.... Vi åkte åt fel håll och var på väg till Yokohama. Efter ca 2hs resande i Tokyo kom vi fram till vårt Hostel.

Likes

Comments

Idag skall vi utforska Asakusa, men dock bara tills innan 16.15 för då börjar min lektion i Sverige. Well klockan är 8.15 i Sverige då, men obviously inte här.

Sov superskönt tills några högljudda och fulla killar kom hem vid 00.45 och smällde som attan i dörrar etc. Respektlöst enligt mig, speciellt när jag sedan behövde gå på toa då jag blivit väckt och det är spya över hela... Fräscht.

Likes

Comments

Lite bilder från i höstas när jag och Anna från Uddevalla Rugby fick vara med och spela SM i XV med Vänersborgs damer. Riktigt tuff match som vi krigade oss igenom från start till stopp. En tredjeplats fick det bli för VRK i hela SM, jädrigt bra kämpat! Dessa brudar är riktigt tuffa!

Likes

Comments

Vart är vi på väg? Ingen aning. Eller jo det gör jag ju, men inte ni. HAHA. Okej nä, men vi skall till Tokyo. Därav mitt spam av bloggning, kul va?

Likes

Comments