För att jag själv skall hålla fokusen, men även för att när jag väl samlat ihop tillräckligt mycket poäng - så kan jag plantera ett träd. Hut bra? Snacka om att man vill kämpa ännumer!

Likes

Comments

Saknar resa. Saknar värme. Nu är det jul. Det blir kul!

Likes

Comments

När vi knallade runt på Aixs gator, så fick vi se små djur målade vid vissa ingångar. Mest rävar. Vi började undra om detta var någon underground kod för "här finns det knark". Vi fick aldrig något svar på det.
Sedan försökte jag twerka och såg ut som en grillad kyckling. Jävligt bra resa.

Likes

Comments

Det är något harmoniskt över böcker, samtidigt som jag blir stressad. Jag vill läsa, men kan inte. Inte utan att ha ångest över det. Intressant ändå.

Likes

Comments

Vad mitt liv har bestått av det senaste. Tofflor och teckningar. Bästa livet egentligen. Börjar ändå få upp ögonen för barnen i förskoleklass, men jag kommer nog alltid innerst inne vilja vara en förskollärare på förskolan. Bra utmaning dock.

Likes

Comments

När ni ändå fått se min fantastiska pyjamas kan ni även få se min fantastiska klocka som jag fick utav min fantastiska Daniel. Han har lyssnat han. Bara den själva grejen att han kom och överraskade mig förra helgen, visar mig bara mer och mer att han är världens bästa människa. Människan följer liksom både min blogg och min mens-app, hur bra får man vara?

Likes

Comments

Ligger och myser i min enhörnings-pyjamas som jag så snällt köpte till mig själv i födelsedagspresent. Jag är numer 23 år gammal. Känns konstigt. Två år kvar till 25, hmm. Vet inte vad jag tycker om det.

Likes

Comments

Är lägenhetsvakt för Jennebajs och Nisse, det har vart väldigt skönt samtidigt som det är lite ensamt haha. Jag är duktig med maten dock, har ätit frukost varje dag (stor grej för mig) samt ätit sallad till middagen varje dag. Lunch får jag på praktiken varje dag och där blir det också bra mat. Känns bra faktiskt, man kommer in i ett annat mode när man är helt ensam helt plötsligt.

Likes

Comments

Från lilla helgtrippen till Aix-en-Provence och Marseille!

Likes

Comments