Sitter nu på tåget på väg hem från några dagar i Växjö. Har varit så skönt att fått hänga med en utav mina äldsta vänner. Så bäst bara. Älskar när man kan hålla kontakten i så många år och växa upp till olika personer, men ändå passa så bra ihop. Helt underbart.

Har fått pluggat, promenerat, chillat, och haft det allmänt bra. Våren är på väg känns det som.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag och Daniel skall ju strax få vår lägenhet (den 3e maj) och jag var lite ledsen för att vi skulle få den på en onsdag när jag har praktik, för då skulle vi inte kunna göra någonting. Men det jag insåg igår när jag hämtade ett paket från lagerhaus är ju att jag har köpt så många olika saker till lägenheten att vi kan ju försöka forsla dit allt det på onsdag och försöka sortera dem sakerna! Så kul! Så taggad!
Idag är jag i Växjö! Jag hälsar på Anna lite spontant!

Likes

Comments

Älskar att kunna börja dagen i sängen. Sitter med min studiegrupp och gör en PowerPoint inför vår kommande redovisning imorgon. Är också så glad att jag fått sovit riktigt skönt inatt efter den bakfylledagen jag hade imorgon.

Likes

Comments

Har tagit paus från livet igår och idag, känner mig helt laddad inför morgondagen. Hårt plugg på förmiddagen, sedan skall jag få träffa godingar. Jag gillar sådant.
Har tyvärr fått pussa hej då till Daniel idag då han behövde åka till London för jobb. Efter Japan så har vi inte fått mycket tid tillsammans. Tur att man har bilder från resan att kolla tillbaka på då.

Likes

Comments

Tackar livet för dessa senaste 3 veckor, men idag vill jag spendera hela dagen i sängen. Been up and running hela tiden känns det som. Vilket jag i princip har, ah well.
Växjö i helgen, spelade Håckes med Göteborgs damlag. Superkul och väldigt lärorikt! Men som sagt, efter två veckor i Japan, en dag hemma, 5 dagar i Luleå, 0,5 dagar hemma, 3 sagt i Växjö - så är jag väldigt trött.

Likes

Comments

Igår fyllde min bästa Daniel år, jag har vart i Lule söndag-torsdag så det blev en kort pussträff för oss på hans födelsedag. Idag skall jag till Växjö... Jaja, så blir det när man har svårt att planera haha.
Tackar för att Daniel finns i mitt liv, ännu ett år.

Likes

Comments

Helt plötsligt var vi i Kyoto. Hur kom vi dit kan man ju undra? Well, vi åkte tåg. På söndag den 26e februari satte vi oss på ett tåg till Kyoto, eller ja vi fick byta tåg någonstans där jag inte kommer ihåg vad det hette. Hela resan tog ungefär 4h, dörr till dörr. Om jag inte missminner mig.

Vi flyttade då in på ett hostel där det var de typiska japanska risväggarna, dragdörrar och golvtoaletter. Haha.

Likes

Comments

Alltså spelarkader var något bland det bästa under vår Japan-resa. Vi båda tyckte det var svinskoj att spendera tid där inne, väldigt billigt också. Eller ja, väldigt och väldigt är väl kanske en överdrift. Men billigare än om man skulle få för sig spela spel här i Sverige.

Jag fick även komma in i en batting-cage och slå lite basebollar. Väldigt kul faktiskt, men svårare än vad man tror.

Likes

Comments

När man känner lugnet sprida sig genom kroppen när man tittar på dessa bilder - då vet man att även fast man är på "semester" så rensas inte kroppen från stress. Jag tror att jag genuint kommer må bättre när jag är färdig med skolan. Just nu så är det verkligen som att det sitter en igel på mig hela tiden, som konstant suger energin ur mig. Jag orkar inte plugga hela tiden, för då skulle jag må sämre. Men samtidigt så är det väl kanske det som jag måste? Det är dock verkligen så att hur mycket jag än pluggar nu och ligger i fas, så kommer jag alltid ha något som kommer efter. Det går inte att komma undan. Folk som inte förstår, ja ni har nog aldrig studerat heltid på universitetet. Sorry to say.

Likes

Comments