Bara hängt på stranden hela dagen idag. Det är rätt så skönt att vara på semester på ett ställe som en känner så väl, det är inga direkta måsten av att en måste ha sett det ena eller det andra. Vi har redan sett allt här, nu har vi semester och tar det lugnt och sansat. Väldigt skönt.

Första hela boken som jag läst på 2,5 år blev "Ibland så mår jag inte så bra", det kändes ganska bra. Eller ja, jag har ju läst böcker; kurslitteratur. Semester är skönt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå, jag är tillbaka. Tillbaka till landet där jag trivs som bäst av någon anledning. Alla dömande blickar som folk ger en här, spelar ingen roll. Jag mår bra här, så kolla ni. Jag är lycklig, och du?

PS, ser ni Monacos hamn där nere? Och även la Roche? Det må vara många trappor, men det känns värt det.

Likes

Comments

Jävlar i min lilla låda vad stolt jag är över mig själv. Jag klarade det. Helt jävla otroligt. Jävlar. En till bara, JÄVLAR.

Likes

Comments

En får ta sina lediga dagar med en nypa salt när en var snäll nog att ställa upp som kassör för rugbyklubben. Oftast sitter jag med kvitton, fakturor, olika dokument som skall skickas in. Det är intressant då jag aldrig gjort något liknande innan, men samtidigt blir jag lite rädd och undrar vad jag gett mig in på.

Likes

Comments

Sista kvällen här i Norge, känns skönt att strax få komma hem men kommer sakna att vakna bredvid vatten och i tält.

Likes

Comments

Så jobbigt nöjd. Jag som är väldigt anti att en skall visa upp sina tatueringar för alla, vill visa den här över hela stan. Kommer bli fler tatueringar hos Liza, den saken är säker.

Likes

Comments

När en äntligen fått tatuerat sig hos Liza Nordqvist - goals deluxe asså. Slutgiltiga resultatet kommer inom kort. Jag är så äckligt nöjd.

Likes

Comments

Älskar när det blir spontant häng, det är så härligt och behövs här i livet mellan tvätt och städ som det var på schemat igår.

Likes

Comments