Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min finaste mormor gick bort förrförra veckan, värsta nyheten som en kan få. Hon var en bestämd tant men ändå världens bästa. Jag kände att jag ville hedra hennes liv med att ta vara på vissa av hennes och morfars möbler, låta dem leva vidare i möblerna.
Jag och Daniel flyttade ju in i vår lägenhet för ca 1,5 månad sedan, så vi hade ju ganska nyligen fixat matsalsbord och stolar att ha vid detta. Men vi båda kände att dessa spelar ingen roll, pengarna vi lade på matsalsbordet spelar ingen roll - vi vill minnas de middagar vi ätit hos mormor och även låta fler folk äta middag vid detta bordet. Nu återstår det att se om vi vill sälja av oss det andra bordet, eller försöka plocka isär det och flytta ner i källaren. Jag är ju gräsänka denna veckan, så det får helt enkelt bli trångt med två stycken matsalsbord och åtta stolar i matsalen. Jag skall känna in mormor i det rummet.

Likes

Comments

Jag och Daniel må vara endast tre minuters gångavstånd från varandra (jag på jobbet och han hemma), men det är ändå jobbigt när vi båda saknar varandra och nätterna utan varandra är så dryga. Jag trivs dock väldigt bra på jobbet här, och det är skönt att få sakna honom lite extra ibland, även skönt att få känna sig saknad. Han skickade nyss denna bilden och sade att han saknade mig i verkligheten också. Han är bäst.

Likes

Comments

Efter vi fick finbesök från Lule så kom Jennefi och Nisse hit för lite mat och spelkväll! Supermys!

Likes

Comments

Köket må vara lite stökigt efter att vi gjorde brakmiddag idag, eller ja stökigt och stökigt. Den rena disken står fortfarande framme. Diskmaskinen blev full, då kör vi på handdisk!
Imorgon är det första salstentamen på länge, vi får se hur det går.

Likes

Comments