Sakta men säkert börjar vår lägenhet likna mer av ett hem. Äntligen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jaa nu står ju sängen åt andra hållet än vad den andra bilden visar, men det blev bättre så med öppenheten i rummet när vi lyckades få in byrån.

Jag känner mig så nöjd! Och det som jag egentligen är mest nöjd över är att vi löst nästan allting helt själva. Vi har lyckats få bärhjälp när det verkligen behövts, men allt har verkligen blivit löst av oss - och det känns bra IOM att detta är den största flytten vi har gjort!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är flytten gjord! Vi är officiellt stadsbor nu, och det känns wonderful! Dagen igår blev lite kaosartad IOM att vi aldrig flyttat med möbler innan, så ja. 22.45 låg vi i vår nyligen ihopskruvad säng och var redo för natten. Hade varit uppe sedan 05.15 så det var ju ett under att jag inte däckat under dagen som gick. Ah well.

Idag skall jag på möte på banken, sedan skall jag väl packa upp min resväska lite, åka hem och fylla ett flak till med lite saker, gå till pingstkyrkan och köpa fler stolar, kanske hinna med en tripp till Ikea, annars behöver vi handla mat så det blir iaf en sådan tur!

Vi har att göra såattsäga, varför ligger jag då fortfarande kvar i sängen kan man ju undra då? Well, den är bekväm.

Likes

Comments

Haha alltså stackars mamma och pappa, deras hem fylls av saker som jag shoppar till min och Daniels lägenhet. Men snart så! Två veckor kvar, nedräkningen har officiellt börjat!

Likes

Comments

Ibland är skolan bra rolig.

Likes

Comments

Fan vad jag älskar min septumpiercing ändå, tänkte på det nu när jag kollade på mina svettiga selfies. Är så nöjd med den.

Jaha, springa? Det tycker jag ju inte om. Men jag har gjort det ändå 4 av 5 dagar denna veckan.
Varför? Jaa säg det. Har ju haft Baloo här denna veckan, och när vi varit ute och gått så har han som börjat jogga. Så i tisdags provade jag att jogga med honom, gick ju kanon! Körde 1km i tisdag och onsdags (MUCH WOW 1KM HUR ORKAR DU?!? Tyst ba) och 1.4km igår och idag.
Varför så korta sträckor kan man ju undra? Jo då skall jag berätta för er, vet jag att en springtur kommer ta runt 20 minuter - blir jag genast lat. Då betyder det att det kommer ta mig typ en timme all in all med att ta mig dit osv osv. Så jag börjar med korta sträckor (som är jobbiga nog när man har noll kondis, tro mig)och försöker utveckla min tid där.
Som idag! Det kändes såååååå tungt att springa idag, men ändå var jag 20 sekunder snabbare. Hur fan det gick till kan jag inte svara på, men det känns bra iaf.

Så nu bjuder jag på rödrosiga selfies medan jag rör mig mot duschen.

Likes

Comments

Igår när vi hade styrelsemöte med Uddevalla Rugby så fick jag utöver mitt nya uppdrag som kassör även ärendet att agera som kontaktperson för oss damer. Så idag letade jag igenom VRKs hemsida och hittade detta. Då blir man ju lite glad i kroppen ändå!

Likes

Comments

Visst är jag snygg? Helt otroligt. Jag är ju hundvakt denna veckan till en bouvier des flandres, som älskar att jaga katter... Katterna, gillar dem detta då? Näää inte direkt. Så igår hann jag aldrig få ut Tiger innan Baloo kom på morgonen, så han blev fast och gömde sig under Klaras säng haha... Så jag fick dra ut honom och bära ut honom så han inte känner sig så stressad. MEN detta ledde till att han blev sur och ville inte sova inomhus inatt... Så jag blev ensam... Inte kul.
Eller ja i början hade jag Ior på besök, men han låg bara och lukta mig i rumpen, sedan drog han. Kul, tack för den liksom.

Likes

Comments