Haha alltså stackars mamma och pappa, deras hem fylls av saker som jag shoppar till min och Daniels lägenhet. Men snart så! Två veckor kvar, nedräkningen har officiellt börjat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ibland är skolan bra rolig.

Likes

Comments

Fan vad jag älskar min septumpiercing ändå, tänkte på det nu när jag kollade på mina svettiga selfies. Är så nöjd med den.

Jaha, springa? Det tycker jag ju inte om. Men jag har gjort det ändå 4 av 5 dagar denna veckan.
Varför? Jaa säg det. Har ju haft Baloo här denna veckan, och när vi varit ute och gått så har han som börjat jogga. Så i tisdags provade jag att jogga med honom, gick ju kanon! Körde 1km i tisdag och onsdags (MUCH WOW 1KM HUR ORKAR DU?!? Tyst ba) och 1.4km igår och idag.
Varför så korta sträckor kan man ju undra? Jo då skall jag berätta för er, vet jag att en springtur kommer ta runt 20 minuter - blir jag genast lat. Då betyder det att det kommer ta mig typ en timme all in all med att ta mig dit osv osv. Så jag börjar med korta sträckor (som är jobbiga nog när man har noll kondis, tro mig)och försöker utveckla min tid där.
Som idag! Det kändes såååååå tungt att springa idag, men ändå var jag 20 sekunder snabbare. Hur fan det gick till kan jag inte svara på, men det känns bra iaf.

Så nu bjuder jag på rödrosiga selfies medan jag rör mig mot duschen.

Likes

Comments

Igår när vi hade styrelsemöte med Uddevalla Rugby så fick jag utöver mitt nya uppdrag som kassör även ärendet att agera som kontaktperson för oss damer. Så idag letade jag igenom VRKs hemsida och hittade detta. Då blir man ju lite glad i kroppen ändå!

Likes

Comments

Visst är jag snygg? Helt otroligt. Jag är ju hundvakt denna veckan till en bouvier des flandres, som älskar att jaga katter... Katterna, gillar dem detta då? Näää inte direkt. Så igår hann jag aldrig få ut Tiger innan Baloo kom på morgonen, så han blev fast och gömde sig under Klaras säng haha... Så jag fick dra ut honom och bära ut honom så han inte känner sig så stressad. MEN detta ledde till att han blev sur och ville inte sova inomhus inatt... Så jag blev ensam... Inte kul.
Eller ja i början hade jag Ior på besök, men han låg bara och lukta mig i rumpen, sedan drog han. Kul, tack för den liksom.

Likes

Comments

Idag är jag hundvakt samtidigt som jag jobbar vidare med att vara en besvikelse inom skolan. Nädå. Jag får försöka vara snällare mot mig själv, och det kommer jag nog kunna vara någon gång i mitt liv.
Jag kunde inte somna först 03.00-03.30 inatt. Hjärnspöken såklart. Så jag sov lite nu på morgonen efter att Baloo (hunden jag passar) kom. Nu har vi nyss varit ute på en promenad. Det var skönt. Rensade hjärnan lite. Jag tror Baloo också tyckte det var skönt, för nu ligger han och snarkar här på golvet. Jag hade tänkt att äta lunch samtidigt som jag skall kolla på en inspelad föreläsning. Försöka hålla ångan uppe är inte det enklaste när jag är nere i en dipp. Skall försöka klättra upp ur dippen, likt ett nydippat chips skall jag komma upp denna gång också.
Bilderna är från i lördags när vi hade årsfest med rugbyn, jag hade foundation på mig - det händer aldrig. Jag kände mig inte bekväm haha...

Likes

Comments

En vän lade ut det här på instagram, och det är något som jag känner igen mig så väl i. Jag lever med ångest.
I vissa perioder är det bra, och det kommer inte alls så ofta. På senare dagar kommer den dock oftare och håller i sig längre än vad jag vill och orkar med.
Jag har haft som mest ångest under hela min studietid, jag tror inte folk förstår hur dåligt jag har mått. För jag vill inte visa mig svag. Men jag har mått dåligt, inte bara på grund av skolan - utan på grund av mitt psyke. Då väljer jag att skada mig själv, inte fysiskt. Men psykiskt, jag trycker ner mig själv i psyket DAGLIGEN.
Många dagar går jag runt och hatar att ens se mitt ansikte och min kropp som möter mig på andra sidan spegeln. Jag tycker att jag är värdelös, och när jag gör såhär mot mig själv, så orkar inte jag mycket mer än att tycka illa om mig själv.
För 1,5 år sedan mådde jag som sämst, jag hade mest tid i världen till att lägga på plugg. Gjorde jag det? Nej. Jag lade hellre ner denna tiden till att trycka ner mig själv. Jag förtjänade inte att må bra, därför kunde inte jag tillåta mig själv att plugga. För när jag pluggade och låg i fas, då mådde jag bra. Men IOM att jag är jag, så ville inte jag låta mig själv känna dessa känslor. Denna period höll insåg länge, det ledde till att jag hamnade efter i skolan. Så fort jag höll på att komma ikapp igen, så kom den där lilla pekpinnen igen och slog mig på fingrarna. Nähäpp, skulle inte få lov att må bra nu. Nej då är det bara att fortsätta med det som jag gjorde innan, ligga i sängen och sova eller gråta. Härligt va? Nej.
Under denna perioden så hade jag även tunga kurser i skolan, sådana kurser som hela min klass kände var jobbiga och att de hade svårt att hänga med. Självfallet kände jag ju likadant, och det märktes.
I vår kommer inte jag få göra min tredje praktik, för att jag inte gjort klart en tung rapport som mitt psyke inte ens klarar av att tänka på för att jag kämpar för fulla muggar för att hålla mig själv ovanför ytan. Min fokus har istället legat på att ligga i fas med kurserna jag haft efter detta men samtidigt fokuserat på att få mitt mående i rullning igen.
Nu känner jag hur jag sakta men säkert hamnar i en dålig cykel igen, och jag vet att min kropp inte kommer klara av det. Så snälla. Tryck inte ner mig för att jag inte klarar av att ligga i fas på universitetet. Det sköter jag själv, JÄVLIGT bra.

Likes

Comments

Sitter nu på tåget på väg hem från några dagar i Växjö. Har varit så skönt att fått hänga med en utav mina äldsta vänner. Så bäst bara. Älskar när man kan hålla kontakten i så många år och växa upp till olika personer, men ändå passa så bra ihop. Helt underbart.

Har fått pluggat, promenerat, chillat, och haft det allmänt bra. Våren är på väg känns det som.

Likes

Comments