Egobilder innan avfärd till flygplatsen igår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev trött på den tavlan jag gjorde i somras, så jag målade över den och kände att square is the new black.

Idag blire Lule.

Likes

Comments

Tror ni jag fått en ny favoritlåt eller? Ser hur jag och Daniel dansar vår första dans till den, även fast den handlar om att man upptäcker sin könsidentitet (vilket vårt bröllop inte kommer handla om dock) så vill jag så gärna dansa till den. Den är så vacker och så vackra ord i den.

Likes

Comments

Vill så gärna tatuera in min nebulosa!!! Helst igår. Vill, vill, vill. Ifall folk funderar på vad dem skall ge mig i födelsedagspresent - well tatueringar är min önskning.

Likes

Comments

Jag och denna goding åker till Frankrike i november! En liten weekend till Marseille/Aix en Provence för att hälsa på Linda. Skall bli såååååå himla mysigt och skoj att få köra en liten tjejweekend med fina vänner!

Likes

Comments

Fasen vad lätt det blev att plugga med dessa tjommarna!... Not. Men mysigt som fasen är det!

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man somnat tidigt och skönt för att orka med allt som skall göras under morgondagen, man känner sig stolt för att man sover vid 21.30. Well, när man blir väckt två gånger och lyckas inte somna om först 02.00 den andra gången. Då är man inte så glad. Hela min gårdag var förstörd. Fick inte gjort alls så mycket som jag ville för att jag var helt slutkörd.

Likes

Comments

Var på Ullared i tisdags. Köpte nya sängkläder. Samt massa annat nytt. Jag blev helt plötsligt fattig. Kul. Faktiskt jättekul! Älskar shopping. Materiell lycka.

Likes

Comments